Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 9:03 am Naslov poruke: He 177 A-5 Revell 1/72 |
|
|
Evo konačno nakon mnogo muke sam završio ovu maketu koja je sve, samo ne lagana za izradu. Budući je ovo prva maketa nakon jako dugo vremena i prva ikad gdje sam koristio wash, shading, weathering i sl. tehnike, te kakvo su užasni prozirni dijelovi i dekali, ja sam više nego zadovoljan... Ovdje možete vidjeti tijek, http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=19376 , a ovo su rezultati....
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Somi
| | Član od: 18 Lis 2010 | | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
Odlicno! ...Stvarno sam odusevljen.
Nego, vidim skolsku tablu na jednoj slici. Nisi je valjda sklapao za vreme 'velikog odmora'?!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 10:36 am Naslov poruke: |
|
|
Odlicno je ispalo na kraju. Predobro izgleda. Cak i ovi prozirni djelovi su dobri na kraju ispali. A znam koliko su losi. Jedini visak, po meni, tragovi dima na zadnjim horizontalcima. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
| Somi Napisao/la: | Nego, vidim skolsku tablu na jednoj slici. Nisi je valjda sklapao za vreme 'velikog odmora'?!  |
Nisam... U toj prostoriji je dobra rasvjeta i bijela podloga, pa sam donio maketu samo za slikanje... Kasnije je vraćena u tamnu sobicu i zatvorena u kutiju gdje čeka dioramu
| Vukic Napisao/la: | | Odlicno je ispalo na kraju. Predobro izgleda. Cak i ovi prozirni djelovi su dobri na kraju ispali. A znam koliko su losi. Jedini visak, po meni, tragovi dima na zadnjim horizontalcima. |
Prije da sam pretjerao s tragovima na krilima, ali malo sam se igrao s brushem....
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 11:05 am Naslov poruke: |
|
|
Imas razlog da budes zadovoljan, odlicno uradjena maketa  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
Jako jako dobar. Svaka čast!!! Morati ću i ja sastaviti nekog njemca........ _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CROtale
 | | Član od: 23 Lip 2006 | | Poruke: 709 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 12:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan je! _________________ "If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| rugby
 | | Član od: 16 Pro 2010 | | Poruke: 112 | | Mjesto: Vodice |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 12:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Mrak! _________________ bitno je jedno, a to su dvije stvari, red, rad i disciplina |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Ned Kol 14, 2011 6:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| Predobro uradjeno mozda je boja malo zrnasta ali da ne kvarim srecu uzivo se to sigurno ni ne vidi jos jednom pohvale. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| frka
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1513 | |
|
Upisano: Uto Kol 16, 2011 7:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Bojanje izgleda u redu, ali ovako na brzinu vidio sam da ima detalja koje treba popraviti. Prvo, tu je nosni top MG151 od 20 mm čiju si cijev zalijepio naopako, tj. onaj dodatak na njoj je nišan i on treba doći IZNAD a ne ispod cijevi. Drugo, zašto malo ne zategneš tu žičanu antenu na leđima, ovako opuštena i još iskrivljena prema gore izgleda totalno nerealno. To možeš lako riješiti i maketa će odmah izgledati puno bolje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Kol 16, 2011 12:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Je jako fino napravljen i ja bih komentirao sto i kolege antenu malo ju zategni, mozda jos bolje razvici novui tanju nit plastike i zaljepi ju onako labavo i kada se osusi ljepilo zapali sibicui, onda ju ugasi i dok je jos vrica prodi blizu i zategniti ce se samo ne pre blizu jer ce puknuti.
I ovdje praksa cini majstora...
A drugo pitanje ide na ovu ucionicu kakva je to skola ili vec sto, ono maketa Eurofightera i Hariera fotografija cockpita Miguse i tako to nesto mi djeluje onako zanimljivo!  _________________ Vedran
Karaya: poruka promijenjena dana: Uto Kol 16, 2011 4:51 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
|
Upisano: Uto Kol 16, 2011 2:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne mogu vjerovat da sam top krivo stavio! Hvala! Ovo za antenu, pokusao sam ju rucno zatezat koliko je islo. U stvari probat cu najtanji ribicki flaks ofarbat, pa stavit.
Inace prostorija gdje je slikana maketa nije skola vec prostor za letacku pripremu pilota eskadrile borbenih aviona u Puli... moje radno mjesto  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Kol 16, 2011 4:49 pm Naslov poruke: |
|
|
A to se radi na poslu aaaaaaaa!!!
To sam i pretpostavljao nekako mi je licila na to sto je samo da te sefovi tj. nadredeni ne vide tj. tvoje fotke ili si ti mozda nadredeni... _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|