Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 4:13 pm Naslov poruke: Voda ? |
|
|
Molio bi da mi neko objasni izradu vode , materijale i šta sve treba.Upiknuo sa onaj S-100 pa će mi trebati svaki savjet.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 5:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Nikad nisam radio vodu, no mozda ti mogu pomoci. Znam da se moze praviti od prozirnih materijala a moze i od neke mase za modeliranje sto po meni izgleda jako lijepo:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 5:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je sa verlindena ? Izgleda mrak !Dobro je poiasao ali ima li još koja varijanta ?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 5:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Je,je... Verlinden Publications  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
I meni treba kristal rezin za vodu, ali ga ne mogu naći. Netko je napisao da ga ima u art shopu u Gundulićevoj, ali oni tamo pojma nemaju o nečem takvom...
Svaka informacija koja dovede do kupovine se plaća  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 7:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| zbocek Napisao/la: | I meni treba kristal rezin za vodu, ali ga ne mogu naći. Netko je napisao da ga ima u art shopu u Gundulićevoj, ali oni tamo pojma nemaju o nečem takvom...
: |
Ili su glupi ili si ti bio u krivom jer su dva. Uglavnom ti trebas ici u onaj koji je u Gundudlicevoj izmedju Varsavske i Ilice, a ne onaj koji je ispod varsavske.
Uglavnom, ja sam tamo kupio oba puta taj rezin.
Marjane, negdje sam gledao, iako nisam probao, da je dobro korisititi i silikon, pa preko toga tonirati sa prontom i plavim tušem. To je dobra ideja jer mi se cini da bi se silikon moga lako oblikovati. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 7:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | | zbocek Napisao/la: | I meni treba kristal rezin za vodu, ali ga ne mogu naći. Netko je napisao da ga ima u art shopu u Gundulićevoj, ali oni tamo pojma nemaju o nečem takvom...
: |
Ili su glupi ili si ti bio u krivom jer su dva. Uglavnom ti trebas ici u onaj koji je u Gundudlicevoj izmedju Varsavske i Ilice, a ne onaj koji je ispod varsavske.
Uglavnom, ja sam tamo kupio oba puta taj rezin.
Marjane, negdje sam gledao, iako nisam probao, da je dobro korisititi i silikon, pa preko toga tonirati sa prontom i plavim tušem. To je dobra ideja jer mi se cini da bi se silikon moga lako oblikovati. |
Zahvaljujem na odgovoru. Bio sam tada u oba, ali pokušat ću ponovo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2006 8:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da je Herr Flick to radio i opisao.On je imao dioramu u varaždinu.Nadam se da bu javio gdje ima i malo detalja.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2006 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
| bebonja Napisao/la: | Mislim da je Herr Flick to radio i opisao.On je imao dioramu u varaždinu.Nadam se da bu javio gdje ima i malo detalja.
 |
Pa vec je opisao to sto trazis na ovom forumu...
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=480 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2006 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
Vidio sam tek kada sam ovo stavio.Zahvaljujem.Nego jesi pogledao onaj link za diorame ima "par" fenomenalnih.Dvije sa S-100 i sa par brodova.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2006 12:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo bas sad gledam tu stranicu
Diorame su fantasticne. Lik se stvarno razumije u zanat  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2006 12:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Onaj američanski patrolni čamac i sve ono kraj njega , mrak ....
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2006 12:12 pm Naslov poruke: |
|
|
ovaj SS-ovac s smajserom igleda opako
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|