Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Voda ?
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 4:13 pm    Naslov poruke: Voda ? Citiraj ovaj komentar

Molio bi da mi neko objasni izradu vode , materijale i šta sve treba.Upiknuo sa onaj S-100 pa će mi trebati svaki savjet.

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 5:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nikad nisam radio vodu, no mozda ti mogu pomoci. Znam da se moze praviti od prozirnih materijala a moze i od neke mase za modeliranje sto po meni izgleda jako lijepo:

Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je sa verlindena ? Izgleda mrak !Dobro je poiasao ali ima li još koja varijanta ?

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 5:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je,je... Verlinden Publications Very Happy
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 6:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I meni treba kristal rezin za vodu, ali ga ne mogu naći. Netko je napisao da ga ima u art shopu u Gundulićevoj, ali oni tamo pojma nemaju o nečem takvom...
Svaka informacija koja dovede do kupovine se plaća Pivo
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 7:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zbocek Napisao/la:
I meni treba kristal rezin za vodu, ali ga ne mogu naći. Netko je napisao da ga ima u art shopu u Gundulićevoj, ali oni tamo pojma nemaju o nečem takvom...
:

Ili su glupi ili si ti bio u krivom jer su dva. Uglavnom ti trebas ici u onaj koji je u Gundudlicevoj izmedju Varsavske i Ilice, a ne onaj koji je ispod varsavske.
Uglavnom, ja sam tamo kupio oba puta taj rezin.
Marjane, negdje sam gledao, iako nisam probao, da je dobro korisititi i silikon, pa preko toga tonirati sa prontom i plavim tušem. To je dobra ideja jer mi se cini da bi se silikon moga lako oblikovati.
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 7:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mskukan Napisao/la:
zbocek Napisao/la:
:

Ili su glupi ili si ti bio u krivom jer su dva. Uglavnom ti trebas ici u onaj koji je u Gundudlicevoj izmedju Varsavske i Ilice, a ne onaj koji je ispod varsavske.
Uglavnom, ja sam tamo kupio oba puta taj rezin.
Marjane, negdje sam gledao, iako nisam probao, da je dobro korisititi i silikon, pa preko toga tonirati sa prontom i plavim tušem. To je dobra ideja jer mi se cini da bi se silikon moga lako oblikovati.

Zahvaljujem na odgovoru. Bio sam tada u oba, ali pokušat ću ponovo.
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 8:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da je Herr Flick to radio i opisao.On je imao dioramu u varaždinu.Nadam se da bu javio gdje ima i malo detalja.

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
markojeras

Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Sij 14, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kaže narod da je ovo najbolja 'voda':

http://www.woodlandscenics.com/images/c1206.jpg

stranica proizvođača:

http://www.woodlandscenics.com/index.htm

Lp!
Marko
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 15, 2006 11:34 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kopajuči naletio sam na ovo :

http://www.dynamicdioramas.org/sea_hunter/sea_hunter.html

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 15, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bebonja Napisao/la:
Mislim da je Herr Flick to radio i opisao.On je imao dioramu u varaždinu.Nadam se da bu javio gdje ima i malo detalja.

Very Happy Very Happy

Pa vec je opisao to sto trazis na ovom forumu...
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=480
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 15, 2006 11:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidio sam tek kada sam ovo stavio.Zahvaljujem.Nego jesi pogledao onaj link za diorame ima "par" fenomenalnih.Dvije sa S-100 i sa par brodova.

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 15, 2006 12:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo bas sad gledam tu stranicu Wink
Diorame su fantasticne. Lik se stvarno razumije u zanat Palac gore
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 15, 2006 12:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Onaj američanski patrolni čamac i sve ono kraj njega , mrak ....

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Sij 15, 2006 12:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovaj SS-ovac s smajserom igleda opako Hiperaktivan
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma