Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

F/A-18F Hasegawa 1/72
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Tra 22, 2008 9:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf> eh, to je eksperiment sa burnt metalom (gunze).... izgleda ne bas uspjesan, inace na slikama prsten je dosta tamniji, dok su same mlaznice vise "metalnije" nego sto ovaj burnt metal daje, skoro pa vuku na neku crvenkasto-metalnu nijansu.... No, barem znam za ubuduce....

Je, trebalo mi je takvih par projekata nakon mesarenja po phantomu (kojem sam btw uspio izgubiti tocak (jedan), pa sad ceka da skupim volju za usisavanjem da ga mogu pronaci i zaljepiti).... (i jos nekim projektima upitne sudbine), planirao sam jos jednog napraviti oob za dusu, ali nazalost (ili na srecu, vidjet cemo) odlucio sam se za nesto sasvim drugo, za maketu koju sam mislio da necu jos jako jako dugo raditi, pa ce to biti spoj "za dusu" i ozbiljnog projekta.... No, bit ce slike, cim se pomaknem malo s mrtve tocke.... Wink

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
marki_HR

Član od: 28 Ruj 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pon Svi 05, 2008 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako dobar rad, moj je još u produkciji.. Pozdrav Svodnik
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma