Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Uto Tra 22, 2008 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Grunf> eh, to je eksperiment sa burnt metalom (gunze).... izgleda ne bas uspjesan, inace na slikama prsten je dosta tamniji, dok su same mlaznice vise "metalnije" nego sto ovaj burnt metal daje, skoro pa vuku na neku crvenkasto-metalnu nijansu.... No, barem znam za ubuduce....
Je, trebalo mi je takvih par projekata nakon mesarenja po phantomu (kojem sam btw uspio izgubiti tocak (jedan), pa sad ceka da skupim volju za usisavanjem da ga mogu pronaci i zaljepiti).... (i jos nekim projektima upitne sudbine), planirao sam jos jednog napraviti oob za dusu, ali nazalost (ili na srecu, vidjet cemo) odlucio sam se za nesto sasvim drugo, za maketu koju sam mislio da necu jos jako jako dugo raditi, pa ce to biti spoj "za dusu" i ozbiljnog projekta.... No, bit ce slike, cim se pomaknem malo s mrtve tocke....  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| marki_HR
 | | Član od: 28 Ruj 2007 | | Poruke: 33 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Svi 05, 2008 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako dobar rad, moj je još u produkciji.. Pozdrav  _________________ Fly low and beat the radar! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|