Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Ožu 26, 2008 6:23 pm Naslov poruke: Tražim fotku T-72/M-84 odispod |
|
|
Dakle, tražim dobru fotku/e ove obitelji tenkova s donje strane, tj. prostor između kotača. Najviše me zanima zadnja strana gdje je panel za pristup motoru, ali bilo što dobro dođe.
Hvala unaprijed. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Sri Ožu 26, 2008 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa imaš ovdje na forumu hrpetinu fotkica one vukovarske olupine...u stvari, spomenika generalu Blagi Zadri. Kad nađeš te fotke, sve će ti biti jasno.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
|
Upisano: Sri Ožu 26, 2008 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | Pa imaš ovdje na forumu hrpetinu fotkica one vukovarske olupine...u stvari, spomenika generalu Blagi Zadri. Kad nađeš te fotke, sve će ti biti jasno.  |
Svaka čast na walkaroundu, ali se ne vidi donji dio. Doduše tenk tako nisko sijedi, da nisam siguran da je to moguće i slikati na toj olupini. Anyway, ako netka dobra duša ide u VU nek mi se javi da mu objasnim što me točno zanima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Čet Ožu 27, 2008 10:49 am Naslov poruke: |
|
|
| Ček' malo...tebe zanima baš dno tijela? Ne donji dijelovi hodnog postroja već baš dno? Ja pomislih da ti treba nešto tipa poluga torzijskih, glavčina kotača ili tako nešto. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Ožu 27, 2008 4:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Tomo, evo nekoliko mojih fotki, možda ti i pomogne.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
|
Upisano: Čet Ožu 27, 2008 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala Šč, konjica je opet došal u pomoć po tko zna koi put! Prva fotka mi je izuzetno korisna jer pokazuje neke detalje koje renomirani proizvođači maketa vole zaboraviti kao npr. zatvarač prednjeg tanka za gorivo i držač prednje oklone ploče, ali ima još uzbudljivih detalja dolje za koje bi volio fotku. Npr. panel pristupa motoru sa zadnje strane, panel za pristup ventilu za ispuštanje ulja i tekućine za hlađenje iz hladnjaka, pa isto ali za ispuštanje ulja iz kočnica i getribe, grijač nafte i tako.
Stoga ako ima tko kakvu fotku dna tijela samo dajte! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pet Ožu 28, 2008 2:15 am Naslov poruke: |
|
|
| Ovaaaaj...hm...namjeravaš ga raditi raspandrcanog? Prevrnutog možda? Ili "samo" želiš imati maketu sa SVIM detaljima? Mislim...izuzetno je mala vjerojatnost da će ti netko pri uživanju u pogledu na tvoju maketu zavlačiti zubarsko ogledalce pod trbuh. To će možda poneki sudac učiniti s avionom...pa možda čak i s automobilom ili motociklom...ali s tenkom jako jako teško. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
|
Upisano: Pet Ožu 28, 2008 5:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | | Ovaaaaj...hm...namjeravaš ga raditi raspandrcanog? Prevrnutog možda? Ili "samo" želiš imati maketu sa SVIM detaljima? Mislim...izuzetno je mala vjerojatnost da će ti netko pri uživanju u pogledu na tvoju maketu zavlačiti zubarsko ogledalce pod trbuh. To će možda poneki sudac učiniti s avionom...pa možda čak i s automobilom ili motociklom...ali s tenkom jako jako teško. |
Bez da ulazimo u dublju psihoanalizu mojih razloga, Stevo, volio bih imati i te detalje na maketi. Zavlačio se netko ili ne zavlačio, ja znam da su oni tamo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pet Ožu 28, 2008 10:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Mda. Požrtvovan...kao i obično. I mislio sam si...no, morao sam pitati jer ja to ne bih radio. E sad...kako nismo svi isti, mogu samo poštivati i podržati tvoje razloge...i samo reći svaka čast.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Lip 28, 2008 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
....ostale sam ti emajlirao.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|