Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tražim fotku T-72/M-84 odispod

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Sri Ožu 26, 2008 6:23 pm    Naslov poruke: Tražim fotku T-72/M-84 odispod Citiraj ovaj komentar

Dakle, tražim dobru fotku/e ove obitelji tenkova s donje strane, tj. prostor između kotača. Najviše me zanima zadnja strana gdje je panel za pristup motoru, ali bilo što dobro dođe.
Hvala unaprijed.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Sri Ožu 26, 2008 9:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa imaš ovdje na forumu hrpetinu fotkica one vukovarske olupine...u stvari, spomenika generalu Blagi Zadri. Kad nađeš te fotke, sve će ti biti jasno. Wink
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomo

PorukaUpisano: Sri Ožu 26, 2008 11:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AleksandarMorozov Napisao/la:
Pa imaš ovdje na forumu hrpetinu fotkica one vukovarske olupine...u stvari, spomenika generalu Blagi Zadri. Kad nađeš te fotke, sve će ti biti jasno. Wink

Svaka čast na walkaroundu, ali se ne vidi donji dio. Doduše tenk tako nisko sijedi, da nisam siguran da je to moguće i slikati na toj olupini. Anyway, ako netka dobra duša ide u VU nek mi se javi da mu objasnim što me točno zanima
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Čet Ožu 27, 2008 10:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ček' malo...tebe zanima baš dno tijela? Ne donji dijelovi hodnog postroja već baš dno? Ja pomislih da ti treba nešto tipa poluga torzijskih, glavčina kotača ili tako nešto.
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Čet Ožu 27, 2008 4:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomo, evo nekoliko mojih fotki, možda ti i pomogne.

Natrag na vrh
Tomo

PorukaUpisano: Čet Ožu 27, 2008 7:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala Šč, konjica je opet došal u pomoć po tko zna koi put! Very Happy Prva fotka mi je izuzetno korisna jer pokazuje neke detalje koje renomirani proizvođači maketa vole zaboraviti kao npr. zatvarač prednjeg tanka za gorivo i držač prednje oklone ploče, ali ima još uzbudljivih detalja dolje za koje bi volio fotku. Npr. panel pristupa motoru sa zadnje strane, panel za pristup ventilu za ispuštanje ulja i tekućine za hlađenje iz hladnjaka, pa isto ali za ispuštanje ulja iz kočnica i getribe, grijač nafte i tako.

Stoga ako ima tko kakvu fotku dna tijela samo dajte!
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Pet Ožu 28, 2008 2:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaaaaj...hm...namjeravaš ga raditi raspandrcanog? Prevrnutog možda? Ili "samo" želiš imati maketu sa SVIM detaljima? Mislim...izuzetno je mala vjerojatnost da će ti netko pri uživanju u pogledu na tvoju maketu zavlačiti zubarsko ogledalce pod trbuh. To će možda poneki sudac učiniti s avionom...pa možda čak i s automobilom ili motociklom...ali s tenkom jako jako teško.
Natrag na vrh
Tomo

PorukaUpisano: Pet Ožu 28, 2008 5:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

AleksandarMorozov Napisao/la:
Ovaaaaj...hm...namjeravaš ga raditi raspandrcanog? Prevrnutog možda? Ili "samo" želiš imati maketu sa SVIM detaljima? Mislim...izuzetno je mala vjerojatnost da će ti netko pri uživanju u pogledu na tvoju maketu zavlačiti zubarsko ogledalce pod trbuh. To će možda poneki sudac učiniti s avionom...pa možda čak i s automobilom ili motociklom...ali s tenkom jako jako teško.

Bez da ulazimo u dublju psihoanalizu mojih razloga, Stevo, volio bih imati i te detalje na maketi. Zavlačio se netko ili ne zavlačio, ja znam da su oni tamo Very Happy
Natrag na vrh
AleksandarMorozov

PorukaUpisano: Pet Ožu 28, 2008 10:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mda. Požrtvovan...kao i obično. I mislio sam si...no, morao sam pitati jer ja to ne bih radio. E sad...kako nismo svi isti, mogu samo poštivati i podržati tvoje razloge...i samo reći svaka čast. Wink
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Lip 28, 2008 11:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

....ostale sam ti emajlirao.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma