Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Velj 27, 2008 5:15 pm Naslov poruke: Držač AB-a!? |
|
|
Gdje/kako/na što/u što odlažete/stavljate/naslanjate Airbrush u toku rada da vam ne ljosne na pod?
Ima li za nabavit neko gotovo rješenje (gdje?) ili koristite sam-svoj-majstor rješenja. Imate li neku sliku/skicu?
Posebno me interesiraju nestacionarna, mobilna rješenja, jer ja svoju maketarsku radionicu moram svaki put sklanjat sa kuhinjskog stola. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| HrvojeKL
| | Član od: 26 Svi 2006 | | Poruke: 26 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Velj 27, 2008 8:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo,ovako na brzaka iz glave ,mozda nes ovako (znam,nije umjetnicko djelo,al paint i ne moze nes bolje ) uzmes neku posudicu,napunis je necim za tezinu (pjesak,olovo i sl) napravis 2 drzaca,jedan malo vislji i montiras. AB se oslanja crijevom zraka na vislji nosac.
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sri Velj 27, 2008 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Evo,ovako na brzaka iz glave ,mozda nes ovako (znam,nije umjetnicko djelo,al paint i ne moze nes bolje )
|
Hvala veeelika na trudu, stvarno zaslužuješ pohvalu!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Velj 27, 2008 10:33 pm Naslov poruke: |
|
|
No problem , man  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 1:24 am Naslov poruke: |
|
|
S OMNIjevim airbrusvevima dobiješ kao malu kukucu s dva zuba između kojih dolazi crijevo,na toj kuki imaš rupe za šarafe,budući da nemam radionicu nemam je gdje staviti...  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 8:22 am Naslov poruke: |
|
|
Pa slozi si slican sistem samo umjesto 2 nosaca stavis 1 i na njega montiras ti kukicu i voila , drzac gotov  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 9:44 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Pa slozi si slican sistem samo umjesto 2 nosaca stavis 1 i na njega montiras ti kukicu i voila , drzac gotov  |
To sam ja napravio sa svojom "kukicom" od Omnia, ali je još uvijek dista nestabilno, trebam nać neki način učvršćivanja a da se lako skida i stavlja.
Htio sam samo vidit kako vi rješavate taj problem!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 3:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma nee...nemam radno mjesto,svaki put se selim po stanu pa ga zato nemrem monitrati na neko mjesto,nemam garažu pa nemam stalno mjesto rada.... _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 4:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: |
To sam ja napravio sa svojom "kukicom" od Omnia, ali je još uvijek dista nestabilno, trebam nać neki način učvršćivanja a da se lako skida i stavlja.
|
Uzmes od onog kompleta koji smo svi u skoli koristili na tehnickom( ona lucna pilica,ono plasticno po cemu rezes i onaj metalni komad kojim sve to pricvrstis za rub stola) taj metalni klinac i sa njim ucvrstis postolje nosaca AB-a za stol ( kao kad mama pricvrsti mlinac i melje orahe za kolace.... ) _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 6:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Može se napraviti (domaća radinost) nešto slično ovome:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Čet Velj 28, 2008 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Može se napraviti (domaća radinost) nešto slično ovome:
|
E ovo, ovo ću ja napravit, hvala velika!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|