Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Držač AB-a!?

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sri Velj 27, 2008 5:15 pm    Naslov poruke: Držač AB-a!? Citiraj ovaj komentar

Gdje/kako/na što/u što odlažete/stavljate/naslanjate Airbrush u toku rada da vam ne ljosne na pod?

Ima li za nabavit neko gotovo rješenje (gdje?) ili koristite sam-svoj-majstor rješenja. Imate li neku sliku/skicu?

Posebno me interesiraju nestacionarna, mobilna rješenja, jer ja svoju maketarsku radionicu moram svaki put sklanjat sa kuhinjskog stola.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
HrvojeKL

Član od: 26 Svi 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 27, 2008 5:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo ti par tvornickih rjesenja da dobijes predodzbu kako to izgleda:

http://www.fi-sh.de/shop/de/dept_162.html

H
Natrag na vrh
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Velj 27, 2008 8:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo,ovako na brzaka iz glave ,mozda nes ovako (znam,nije umjetnicko djelo,al paint i ne moze nes bolje Wink ) uzmes neku posudicu,napunis je necim za tezinu (pjesak,olovo i sl) napravis 2 drzaca,jedan malo vislji i montiras. AB se oslanja crijevom zraka na vislji nosac.

Boris G.

PorukaUpisano: Sri Velj 27, 2008 8:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Evo,ovako na brzaka iz glave ,mozda nes ovako (znam,nije umjetnicko djelo,al paint i ne moze nes bolje Wink )

Hvala veeelika na trudu, stvarno zaslužuješ pohvalu! U zdravlje
Natrag na vrh
Shinobi

PorukaUpisano: Sri Velj 27, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

No problem , man Wink
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 1:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

S OMNIjevim airbrusvevima dobiješ kao malu kukucu s dva zuba između kojih dolazi crijevo,na toj kuki imaš rupe za šarafe,budući da nemam radionicu nemam je gdje staviti... Rolling Eyes

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Shinobi

PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 8:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa slozi si slican sistem samo umjesto 2 nosaca stavis 1 i na njega montiras ti kukicu i voila , drzac gotov Wink
Boris G.

PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 9:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shinobi Napisao/la:
Pa slozi si slican sistem samo umjesto 2 nosaca stavis 1 i na njega montiras ti kukicu i voila , drzac gotov Wink

To sam ja napravio sa svojom "kukicom" od Omnia, ali je još uvijek dista nestabilno, trebam nać neki način učvršćivanja a da se lako skida i stavlja.
Htio sam samo vidit kako vi rješavate taj problem! Wink
Natrag na vrh
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 3:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma nee...nemam radno mjesto,svaki put se selim po stanu pa ga zato nemrem monitrati na neko mjesto,nemam garažu pa nemam stalno mjesto rada....

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Shinobi

PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 4:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:

To sam ja napravio sa svojom "kukicom" od Omnia, ali je još uvijek dista nestabilno, trebam nać neki način učvršćivanja a da se lako skida i stavlja.

Uzmes od onog kompleta koji smo svi u skoli koristili na tehnickom( ona lucna pilica,ono plasticno po cemu rezes i onaj metalni komad kojim sve to pricvrstis za rub stola) taj metalni klinac i sa njim ucvrstis postolje nosaca AB-a za stol ( kao kad mama pricvrsti mlinac i melje orahe za kolace.... Wink )
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 6:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može se napraviti (domaća radinost) nešto slično ovome:

Natrag na vrh
Boris G.

PorukaUpisano: Čet Velj 28, 2008 9:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Može se napraviti (domaća radinost) nešto slično ovome:

E ovo, ovo ću ja napravit, hvala velika! Winner
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma