Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

revell kompresor
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
chupavac
Gost
PorukaUpisano: Sri Lip 06, 2007 5:02 pm    Naslov poruke: revell kompresor Citiraj ovaj komentar

Zdravo ljudi! Kak ste!
Ovako kupio bi revellov kompresor Standard Class, ili Master Class, pa me zanima jel ima ko iskustva s njim, i da li je to dobar izbor. Ili ima neki bolji kompr. al da je u rangu sa ovom cjenom. do 2000kn. Puno hvala Cool
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Lip 06, 2007 5:11 pm    Naslov poruke: Re: revell kompresor Citiraj ovaj komentar

chupavac Napisao/la:
Zdravo ljudi! Kak ste!
Ovako kupio bi revellov kompresor Standard Class, ili Master Class, pa me zanima jel ima ko iskustva s njim, i da li je to dobar izbor. Ili ima neki bolji kompr. al da je u rangu sa ovom cjenom. do 2000kn. Puno hvala Cool

Ne bih želio biti neuljudan, ali da li ti je palo na pamet da malo pogledaš što su do sada ljudi napisali o kompresorima? Arrow
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sri Lip 06, 2007 5:21 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imas na vrhu foruma trazilicu pa upisi trazeni pojam i malo citaj. a vec kad si na vrhu foruma imas negdje i pravila pa pronjuskaj i tamo malo Wink .

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Lip 08, 2007 1:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ti nije puno para, nemaš dileme, definitivno Master...
Natrag na vrh
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pet Lip 08, 2007 5:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ako ti nije puno para, definitivno bjezi od revella, za 2K kuna mozes naci puno puno bolji kompresor!

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Dario

PorukaUpisano: Sub Lip 09, 2007 4:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
ako ti nije puno para, definitivno bjezi od revella, za 2K kuna mozes naci puno puno bolji kompresor!

Npr.?
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Sub Lip 09, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ha cuj.... isto sto je kolega von Stuck rekao...potrazi malo, vidjet ces koje su ljudi alternative navodili, a tu ima svega - od samogradnje, hobi kompresora, pa sve do vrhunskih maketarskih kompresora koji su ponekad jeftiniji, ponekad skuplji od navedenog revella, ali sve se to krece u okvirima +- 500 kn, sto je na gorespomenutu kolicinu prihvatljiv omjer, jer je to jednokratna investicija i ne vrijedi zaliti novaca. Ako se moze proci jeftinije - odlicno, ali ici na to da se pod svaku cijenu prodje jeftinije - ne isplati se!!

Nebih htio favorizirati niti jednu od alternativa, niti odabirati stranu na temu maketarski kompresor vs samogradnja, zato kazem - potrazi malo, sve je napisano! Wink

Natrag na vrh
Dario

PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 2:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve mi je jasno, samo me zanima ovaj dio što si napisao da se "za 2000 kn može naći puno, puno bolji kompresor".
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa odgovor na tvoje pitanje je upravo moj prethodni post! 2000kn za revell kompresor je po meni definitivno previse, ako te zanima detaljnije pogledaj malo specifikacije tog kompresora i nekih drugih, maketarskih, pravljenih ili hobi.... pa ces vidjeti da dajes previse novaca a nista posebno ne dobijes.....

npr, kad bi nekom igrom slucaja imao toliko novaca, i bio toliko lud da ih dam za kompresor, te jako jako nadrogiran da mi uopce padne na pamet kupovina maketarskog kompresora, najprije bi bacio oko na alphu i slicne trgovine! Revell kompresor bi mi bio negdje ispod koristenja mrtvog hrcka spojenog na bocu co2 kao izvora zraka!

Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 6:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kao što su rakli prethodnici o ovome je stvarno več napisano do u detalje .
Ali zanima me jedna stvar .
Šta recimo na tom ili nekom drugom kompresoru vrijedi 2000 kuna ?
Moj savijet je kompresor do max 1000 (samogradnja) i ostalo za AB ili nešto drugo .
Uz uvijet da je još aktualna cifra koja je navedena u prvom postu .
Ja sam pobornik samogradnje jer češ sve to dobiti za manje love a vjerojatno i kvalitetnije .
Ali ne kažem da ova dva koja su navedena nisu dobri .
Malo pogledaj po forumu i sigurno češ nači riješenje .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Ice Demon

Član od: 26 Pro 2006
Mjesto: Marija Bistrica
PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 7:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bolje ti je vise uloziti u AB...
Kako reko Bebonja.

Vega 1000, 2.5 konja kompresor... Farba ko ludo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site MSN Messenger
Dario

PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
pa odgovor na tvoje pitanje je upravo moj prethodni post! 2000kn za revell kompresor je po meni definitivno previse, ako te zanima detaljnije pogledaj malo specifikacije tog kompresora i nekih drugih, maketarskih, pravljenih ili hobi.... pa ces vidjeti da dajes previse novaca a nista posebno ne dobijes.....

npr, kad bi nekom igrom slucaja imao toliko novaca, i bio toliko lud da ih dam za kompresor, te jako jako nadrogiran da mi uopce padne na pamet kupovina maketarskog kompresora, najprije bi bacio oko na alphu i slicne trgovine! Revell kompresor bi mi bio negdje ispod koristenja mrtvog hrcka spojenog na bocu co2 kao izvora zraka!

Koliko vidim, u Alphi nema kompresora ispod 2300kn...

Ja sam kupio Revell master kompresor. Jel to znači da sam lud ili jednostavno nadrogiran?

Nego, jesi li probao dotični kompresor? Ja jesam i moram priznat da mi nije došlo da ubijem svog hrčka i spojim na bocu. Al to je možda samo zato što sam lud... Ili konstantno na drogama...
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 10:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zašto bi bio lud ?
Pa svatko kupuje ono što smatra da je riješenje za njega .
Ja recimo imam samogradnju za otprilike 500-600 kuna i radi več preko deset godina ko vurica .
Meni je recimo idealan jer ima jak i nečujan motor te dovoljno velik spremnik .
Nečujnost mi je bila pod obavezno jer živim u stanu .
Ali ako netkom ne smeta da se čuje nešto jače ili ima mali spremnik ili radi non-stop onda mu je izbor puno širi .
Recimo u RCM-u ima za oko 900 kuna vrhunski kompresor iz samogradnje .
Za kraj samo još da kažem da ovo što ja recimo pišem nije nikakvo nagovaranje več moje dobronamjerno mišljenje .
A što god dotični izabrao vjerujem da če za njegove potrebe biti i više nego ok .

I molio bi da se rasprava nastavi bez skretanja u neželjenom pravcu !

Natrag na vrh
Dario

PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve Ok. Isto tako, kada sam ja išao kupovati kompresor, kada sam izvagao pluseve, minuse, troškove i sve ostale cake, odlučo sam se za Revell... Stvar je osobne odluke i mogućnosti.

Bez obzira kakav kompresor bilo tko imao i koliko ga platio, nikada ne bih rekao da je lud ili nadrogiran zato što se odličio za ovaj ili onaj model...
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bitno je da si ti zadovoljan Wink .

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3  Naprijed
Stranica 1/3

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma