Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Lip 06, 2007 5:02 pm Naslov poruke: revell kompresor |
|
|
Zdravo ljudi! Kak ste!
Ovako kupio bi revellov kompresor Standard Class, ili Master Class, pa me zanima jel ima ko iskustva s njim, i da li je to dobar izbor. Ili ima neki bolji kompr. al da je u rangu sa ovom cjenom. do 2000kn. Puno hvala  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 06, 2007 5:11 pm Naslov poruke: Re: revell kompresor |
|
|
| chupavac Napisao/la: | Zdravo ljudi! Kak ste!
Ovako kupio bi revellov kompresor Standard Class, ili Master Class, pa me zanima jel ima ko iskustva s njim, i da li je to dobar izbor. Ili ima neki bolji kompr. al da je u rangu sa ovom cjenom. do 2000kn. Puno hvala  |
Ne bih želio biti neuljudan, ali da li ti je palo na pamet da malo pogledaš što su do sada ljudi napisali o kompresorima?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Sri Lip 06, 2007 5:21 pm Naslov poruke: |
|
|
imas na vrhu foruma trazilicu pa upisi trazeni pojam i malo citaj. a vec kad si na vrhu foruma imas negdje i pravila pa pronjuskaj i tamo malo . _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 08, 2007 1:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako ti nije puno para, nemaš dileme, definitivno Master... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Pet Lip 08, 2007 5:25 pm Naslov poruke: |
|
|
ako ti nije puno para, definitivno bjezi od revella, za 2K kuna mozes naci puno puno bolji kompresor! _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
Upisano: Sub Lip 09, 2007 4:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | | ako ti nije puno para, definitivno bjezi od revella, za 2K kuna mozes naci puno puno bolji kompresor! |
Npr.? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Sub Lip 09, 2007 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Ha cuj.... isto sto je kolega von Stuck rekao...potrazi malo, vidjet ces koje su ljudi alternative navodili, a tu ima svega - od samogradnje, hobi kompresora, pa sve do vrhunskih maketarskih kompresora koji su ponekad jeftiniji, ponekad skuplji od navedenog revella, ali sve se to krece u okvirima +- 500 kn, sto je na gorespomenutu kolicinu prihvatljiv omjer, jer je to jednokratna investicija i ne vrijedi zaliti novaca. Ako se moze proci jeftinije - odlicno, ali ici na to da se pod svaku cijenu prodje jeftinije - ne isplati se!!
Nebih htio favorizirati niti jednu od alternativa, niti odabirati stranu na temu maketarski kompresor vs samogradnja, zato kazem - potrazi malo, sve je napisano!  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 2:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sve mi je jasno, samo me zanima ovaj dio što si napisao da se "za 2000 kn može naći puno, puno bolji kompresor". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
pa odgovor na tvoje pitanje je upravo moj prethodni post! 2000kn za revell kompresor je po meni definitivno previse, ako te zanima detaljnije pogledaj malo specifikacije tog kompresora i nekih drugih, maketarskih, pravljenih ili hobi.... pa ces vidjeti da dajes previse novaca a nista posebno ne dobijes.....
npr, kad bi nekom igrom slucaja imao toliko novaca, i bio toliko lud da ih dam za kompresor, te jako jako nadrogiran da mi uopce padne na pamet kupovina maketarskog kompresora, najprije bi bacio oko na alphu i slicne trgovine! Revell kompresor bi mi bio negdje ispod koristenja mrtvog hrcka spojenog na bocu co2 kao izvora zraka! _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 6:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao što su rakli prethodnici o ovome je stvarno več napisano do u detalje .
Ali zanima me jedna stvar .
Šta recimo na tom ili nekom drugom kompresoru vrijedi 2000 kuna ?
Moj savijet je kompresor do max 1000 (samogradnja) i ostalo za AB ili nešto drugo .
Uz uvijet da je još aktualna cifra koja je navedena u prvom postu .
Ja sam pobornik samogradnje jer češ sve to dobiti za manje love a vjerojatno i kvalitetnije .
Ali ne kažem da ova dva koja su navedena nisu dobri .
Malo pogledaj po forumu i sigurno češ nači riješenje .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Ice Demon
 | | Član od: 26 Pro 2006 | | Poruke: 383 | | Mjesto: Marija Bistrica |
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Bolje ti je vise uloziti u AB...
Kako reko Bebonja. _________________ Proizvodi se: Tornado F.3
Na lageru: BV-222 V-2 Wiking
Vega 1000, 2.5 konja kompresor... Farba ko ludo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Reaper Napisao/la: | pa odgovor na tvoje pitanje je upravo moj prethodni post! 2000kn za revell kompresor je po meni definitivno previse, ako te zanima detaljnije pogledaj malo specifikacije tog kompresora i nekih drugih, maketarskih, pravljenih ili hobi.... pa ces vidjeti da dajes previse novaca a nista posebno ne dobijes.....
npr, kad bi nekom igrom slucaja imao toliko novaca, i bio toliko lud da ih dam za kompresor, te jako jako nadrogiran da mi uopce padne na pamet kupovina maketarskog kompresora, najprije bi bacio oko na alphu i slicne trgovine! Revell kompresor bi mi bio negdje ispod koristenja mrtvog hrcka spojenog na bocu co2 kao izvora zraka! |
Koliko vidim, u Alphi nema kompresora ispod 2300kn...
Ja sam kupio Revell master kompresor. Jel to znači da sam lud ili jednostavno nadrogiran?
Nego, jesi li probao dotični kompresor? Ja jesam i moram priznat da mi nije došlo da ubijem svog hrčka i spojim na bocu. Al to je možda samo zato što sam lud... Ili konstantno na drogama... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 10:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Zašto bi bio lud ?
Pa svatko kupuje ono što smatra da je riješenje za njega .
Ja recimo imam samogradnju za otprilike 500-600 kuna i radi več preko deset godina ko vurica .
Meni je recimo idealan jer ima jak i nečujan motor te dovoljno velik spremnik .
Nečujnost mi je bila pod obavezno jer živim u stanu .
Ali ako netkom ne smeta da se čuje nešto jače ili ima mali spremnik ili radi non-stop onda mu je izbor puno širi .
Recimo u RCM-u ima za oko 900 kuna vrhunski kompresor iz samogradnje .
Za kraj samo još da kažem da ovo što ja recimo pišem nije nikakvo nagovaranje več moje dobronamjerno mišljenje .
A što god dotični izabrao vjerujem da če za njegove potrebe biti i više nego ok .
I molio bi da se rasprava nastavi bez skretanja u neželjenom pravcu !
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve Ok. Isto tako, kada sam ja išao kupovati kompresor, kada sam izvagao pluseve, minuse, troškove i sve ostale cake, odlučo sam se za Revell... Stvar je osobne odluke i mogućnosti.
Bez obzira kakav kompresor bilo tko imao i koliko ga platio, nikada ne bih rekao da je lud ili nadrogiran zato što se odličio za ovaj ili onaj model... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Lip 10, 2007 10:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Bitno je da si ti zadovoljan .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|