Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 20, 2005 12:14 am Naslov poruke: Tiger S 13, Das reich |
|
|
kak je bio obojan?...sastavnica pokazuje temeljnu zutu boju sa standardnom kamuflazom.....ja sam nasao par originalnih slika na kojima se cini da je bio sivi. _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Pro 20, 2005 9:03 am Naslov poruke: |
|
|
| Stavi tu fotku,tigrovi u Das Raichu su bili potrošna roba,bilo ih je nekoliko S13.Godina,područje službe(ratište)? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Pro 20, 2005 11:28 am Naslov poruke: |
|
|
da, to sam si i mislio, da su bili potrosna roba....ja sam nasao dvije fotke, bas na siteu "das reich" divizije, mislim da su obje u rusiji slikane..
oa sljedecoj slici S 13 je onaj u daljini ...uglavnom, izgledaju sivi, jel?
 _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Pro 20, 2005 2:09 pm Naslov poruke: |
|
|
E sad je bolje ,sve se vidi.Stvarno tako i izgleda,no ispred vozačevoga dijela šasije možeš vidjeti oznaku koju je Das Raich dobio u Zittadelli, znači ako je to zima poslje Kurska ispod je 100% Dunkelgelb,moja pretpostavka nemora biti točna ali vjerujem da je tigrić zaprljan pa stvara dojam tamno sive.Trenutno sam na poslu,pa nemam pri ruci svoju arhivu da bacim u topic nekakvu ilustraciju,no ako ulovim večeras vremena,bum ju puknul.
Nego koja je to maketa? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Pro 20, 2005 6:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Postam ti još jednu fotku S13 iz druge perspektive i dva primjera kako su bojani tigrovi iz Das Reicha.S33 je iz serije fotografija tvojega S13,pa je moguča nekakva sličnos bojanja.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Pro 20, 2005 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
maketa je academy tiger I early verzija sa interijerom ...maketa je mrak ....ok, znaci bilo je kak sam si mislio..potrosna roba pa kad jedan ode bogu pod racun sam na drugog opale S13 i ajmo dalje ...hvala na shemama bojanja..pomoci ce  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DavorŠotman
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 375 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 3:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| dali imaš možda viška decala u tom setu , ja stalno pokušavam nači bijelo slovo S i i neki broj? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 6:00 pm Naslov poruke: |
|
|
Bok.Evo ako ti ovo šta pomaže.Ja ču slagat S03 a ostalo če biti višak.Fotka nije baš naj ali vidi se sve bitno.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DavorŠotman
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 375 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 6:32 pm Naslov poruke: |
|
|
To je točno to što tražim, poslao sam ti PP pa te molim da mi pošalješ ove oznake za Das Raich diviziju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Pro 21, 2005 10:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Riješeno.Poslaču najkasnije do petka.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|