Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Tiger S 13, Das reich

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 12:14 am    Naslov poruke: Tiger S 13, Das reich Citiraj ovaj komentar

kak je bio obojan?...sastavnica pokazuje temeljnu zutu boju sa standardnom kamuflazom.....ja sam nasao par originalnih slika na kojima se cini da je bio sivi.
tiger
Gost
PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 9:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stavi tu fotku,tigrovi u Das Raichu su bili potrošna roba,bilo ih je nekoliko S13.Godina,područje službe(ratište)?
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 11:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da, to sam si i mislio, da su bili potrosna roba....ja sam nasao dvije fotke, bas na siteu "das reich" divizije, mislim da su obje u rusiji slikane..

oa sljedecoj slici S 13 je onaj u daljini Very Happy ...uglavnom, izgledaju sivi, jel?

tiger
Gost
PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 2:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

E sad je bolje Smile ,sve se vidi.Stvarno tako i izgleda,no ispred vozačevoga dijela šasije možeš vidjeti oznaku koju je Das Raich dobio u Zittadelli, znači ako je to zima poslje Kurska ispod je 100% Dunkelgelb,moja Embarassed pretpostavka nemora biti točna ali vjerujem da je tigrić zaprljan pa stvara dojam tamno sive.Trenutno sam na poslu,pa nemam pri ruci svoju arhivu da bacim u topic nekakvu ilustraciju,no ako ulovim večeras vremena,bum ju puknul.
Nego koja je to maketa?
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 6:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Postam ti još jednu fotku S13 iz druge perspektive i dva primjera kako su bojani tigrovi iz Das Reicha.S33 je iz serije fotografija tvojega S13,pa je moguča nekakva sličnos bojanja.

Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Uto Pro 20, 2005 11:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

maketa je academy tiger I early verzija sa interijerom Very Happy ...maketa je mrak Very Happy ....ok, znaci bilo je kak sam si mislio..potrosna roba pa kad jedan ode bogu pod racun sam na drugog opale S13 i ajmo dalje Very Happy ...hvala na shemama bojanja..pomoci ce Very Happy
DavorŠotman

Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 3:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

dali imaš možda viška decala u tom setu , ja stalno pokušavam nači bijelo slovo S i i neki broj?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 6:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bok.Evo ako ti ovo šta pomaže.Ja ču slagat S03 a ostalo če biti višak.Fotka nije baš naj ali vidi se sve bitno.

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
DavorŠotman

Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 6:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To je točno to što tražim, poslao sam ti PP pa te molim da mi pošalješ ove oznake za Das Raich diviziju Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Pro 21, 2005 10:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Riješeno.Poslaču najkasnije do petka.

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma