Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mfrcko
| | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 28 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Ned Pro 11, 2005 3:24 pm Naslov poruke: Izložba maketa i modela |
|
|
Poštovane maketarske kolege !
Povodom skorašnje 60. obljetnice rada Zagrebačke zajednice tehničke kulture, od 15.-22. prosinca u galeriji Za –Te plus, Trg žrtava fašizma 14,
bit će postavljena izložba maketa i modela, klubova, članova Za –Te plusa.
Ižložba će biti otvorena svakog radnog dana od 09,00 -22,00 h
Organizator izložbe : Maketarski klub DAVID SCHWARZ
Nosioci izložbe: Za-Te plus, Zagrebački zrakoplovno tehnički savez RUDOLF PEREŠIN, Zagrebački maketarsko modelarski savez
ispred Mk D SCHWARZ, ZMMS-a
Miljenko Frčko
www.HRCappuccino.org
 _________________ Miljac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2005 12:20 am Naslov poruke: Sudjelovanje na izložbi |
|
|
Naravno, prvi hrvatski maketarski klub SLAVOLJUB PENKALA sudjeluje u najavljenoj izložbi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2432 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 15, 2005 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Otvorenje je danas u 18h...mali podsjetnik.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 12:39 am Naslov poruke: |
|
|
Evo nekih mojih fotki s otvorenja. Sve u svemu, bilo je odlično: makete su savršene, ima svega i svačega, a domjenak je bio kao u Sheratonu.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 12:57 am Naslov poruke: |
|
|
| Timmy Napisao/la: | | Evo nekih mojih fotki s otvorenja. Sve u svemu, bilo je odlično: makete su savršene, ima svega i svačega, a domjenak je bio kao u Sheratonu. |
Vrlo lijepo sve to izgleda, i fotke su ti dobre, sve pet, ako imaš "objesi" još fotki. Domjenak? To je najmanje bitno, koji se to pravi maketar uputi na izložbu radi klope? Btw. u Sheratonu su porcije male, ali nije bitno, uvijek negdje možeš skuriti čevape usput nakon povratka s domjenka u Sheratonu.
Jel' to Osa II gos'n Kinjerovca na fotki u prvom planu? Ako je to maketa duga 25 cm sa 1 kg jetkovine na sebi, to je to! I uživo izgleda još 10 puta bolje!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 3:04 am Naslov poruke: |
|
|
| Žach Napisao/la: | | Timmy Napisao/la: | | Evo nekih mojih fotki s otvorenja. Sve u svemu, bilo je odlično: makete su savršene, ima svega i svačega, a domjenak je bio kao u Sheratonu. |
Vrlo lijepo sve to izgleda, i fotke su ti dobre, sve pet, ako imaš "objesi" još fotki. Domjenak? To je najmanje bitno, koji se to pravi maketar uputi na izložbu radi klope? Btw. u Sheratonu su porcije male, ali nije bitno, uvijek negdje možeš skuriti čevape usput nakon povratka s domjenka u Sheratonu.
Jel' to Osa II gos'n Kinjerovca na fotki u prvom planu? Ako je to maketa duga 25 cm sa 1 kg jetkovine na sebi, to je to! I uživo izgleda još 10 puta bolje!  |
Klopu sam spomenuo samo kao dio svega što je bilo na otvaranju, a nisam ni imao pojma da će je biti, a kamoli da bih dolazio na izložbu zbog hrane. Ova Osa je ta na koju misliš i stvarno izgleda impresivno. Imam još fotki ali njih ću sutra staviti. Jel znaš možda tko je proizvođač te Ose? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 9:59 am Naslov poruke: |
|
|
Žao mi je što nisam uspio doći na otvorenje, ali ću sigurno otići pogledati. Već se na fotkama vidi da ima izvrsnih maketa!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 11:12 am Naslov poruke: |
|
|
Bilo je i dosta maketa s foruma. Još malo fotografija:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 12:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Timmy, jesam li ja sa tobom pricao i na ovoj izlozbi i na onoj Hrz-a?
Da Zeljko, Osa je od Zdenka. Klopa nije neophodna, ali uvijek dobro dodje , a ovdje je bila prvoklasna. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 1:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve je lijepo, ali onaj Intruder mi se čini super.A o raketnom čamcu i torpednjaku da i ne govorim.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| von Stuck Napisao/la: | Sve je lijepo, ali onaj Intruder mi se čini super.A o raketnom čamcu i torpednjaku da i ne govorim.  |
Evo josh fotki intrudera ako te zanima
http://www.carrierbuilders.net/gallery/20050420_A-6E/20050420_A-6E.htm
Meni je najbolji brod tamo Osa od Zdenka Kinjerovca, stvarno je zakon, a i ima tri prekrasne diorame, ja nisam ima fotic, ali se nadam da ce netko staviti, vrijedi vidjeti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 1:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | | von Stuck Napisao/la: | Sve je lijepo, ali onaj Intruder mi se čini super.A o raketnom čamcu i torpednjaku da i ne govorim.  |
Evo josh fotki intrudera ako te zanima
http://www.carrierbuilders.net/gallery/20050420_A-6E/20050420_A-6E.htm
Meni je najbolji brod tamo Osa od Zdenka Kinjerovca, stvarno je zakon, a i ima tri prekrasne diorame, ja nisam ima fotic, ali se nadam da ce netko staviti, vrijedi vidjeti. |
Pogledao sam fotke Intrudera, ali mislio sam da je u mjerilu 1/48 a ne 1/72! Stvarno je superiška ispao.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 3:41 pm Naslov poruke: |
|
|
2 mskukan> nisam ja s tobom pričao na izložbama...barem koliko ja mislim. I na koje 3 diorame misliš? Imam još fotki s ove izložbe pa možda ima koja od tih diorama na njima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 4:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| sa nekim sam pricao a ne znam tko je, rekao je da je na forumu. Mislim na onu sa Njem vozilom WWII pored one dvije vinjete sa figurom, alzir, rimljanin cini mi se. Lica na figurama, izmedju ostalog, su izvrsno ispala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 16, 2005 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| evo ja sam danas bio, pohvale svima na izvrsnim maketama! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|