Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Izložba maketa i modela
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mfrcko

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Zaprešić
PorukaUpisano: Ned Pro 11, 2005 3:24 pm    Naslov poruke: Izložba maketa i modela Citiraj ovaj komentar

Poštovane maketarske kolege !

Povodom skorašnje 60. obljetnice rada Zagrebačke zajednice tehničke kulture, od 15.-22. prosinca u galeriji Za –Te plus, Trg žrtava fašizma 14,
bit će postavljena izložba maketa i modela, klubova, članova Za –Te plusa.
Ižložba će biti otvorena svakog radnog dana od 09,00 -22,00 h

Organizator izložbe : Maketarski klub DAVID SCHWARZ
Nosioci izložbe: Za-Te plus, Zagrebački zrakoplovno tehnički savez RUDOLF PEREŠIN, Zagrebački maketarsko modelarski savez

ispred Mk D SCHWARZ, ZMMS-a

Miljenko Frčko
www.HRCappuccino.org
Very Happy
markojeras

Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Pro 13, 2005 12:20 am    Naslov poruke: Sudjelovanje na izložbi Citiraj ovaj komentar

Naravno, prvi hrvatski maketarski klub SLAVOLJUB PENKALA sudjeluje u najavljenoj izložbi Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Čet Pro 15, 2005 2:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Otvorenje je danas u 18h...mali podsjetnik. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 12:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo nekih mojih fotki s otvorenja. Sve u svemu, bilo je odlično: makete su savršene, ima svega i svačega, a domjenak je bio kao u Sheratonu.

Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 12:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:
Evo nekih mojih fotki s otvorenja. Sve u svemu, bilo je odlično: makete su savršene, ima svega i svačega, a domjenak je bio kao u Sheratonu.

Vrlo lijepo sve to izgleda, i fotke su ti dobre, sve pet, ako imaš "objesi" još fotki. Domjenak? To je najmanje bitno, koji se to pravi maketar uputi na izložbu radi klope? Btw. u Sheratonu su porcije male, ali nije bitno, uvijek negdje možeš skuriti čevape usput nakon povratka s domjenka u Sheratonu. Wink

Jel' to Osa II gos'n Kinjerovca na fotki u prvom planu? Ako je to maketa duga 25 cm sa 1 kg jetkovine na sebi, to je to! I uživo izgleda još 10 puta bolje! Shocked
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 3:04 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Žach Napisao/la:
Timmy Napisao/la:

Vrlo lijepo sve to izgleda, i fotke su ti dobre, sve pet, ako imaš "objesi" još fotki. Domjenak? To je najmanje bitno, koji se to pravi maketar uputi na izložbu radi klope? Btw. u Sheratonu su porcije male, ali nije bitno, uvijek negdje možeš skuriti čevape usput nakon povratka s domjenka u Sheratonu. Wink

Jel' to Osa II gos'n Kinjerovca na fotki u prvom planu? Ako je to maketa duga 25 cm sa 1 kg jetkovine na sebi, to je to! I uživo izgleda još 10 puta bolje! Shocked

Klopu sam spomenuo samo kao dio svega što je bilo na otvaranju, a nisam ni imao pojma da će je biti, a kamoli da bih dolazio na izložbu zbog hrane. Ova Osa je ta na koju misliš i stvarno izgleda impresivno. Imam još fotki ali njih ću sutra staviti. Jel znaš možda tko je proizvođač te Ose?
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 9:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Žao mi je što nisam uspio doći na otvorenje, ali ću sigurno otići pogledati. Već se na fotkama vidi da ima izvrsnih maketa! Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 11:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bilo je i dosta maketa s foruma. Još malo fotografija:

Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 12:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy, jesam li ja sa tobom pricao i na ovoj izlozbi i na onoj Hrz-a?

Da Zeljko, Osa je od Zdenka. Klopa nije neophodna, ali uvijek dobro dodje Very Happy Wink , a ovdje je bila prvoklasna.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 1:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sve je lijepo, ali onaj Intruder mi se čini super.A o raketnom čamcu i torpednjaku da i ne govorim. Very Happy Very Happy Very Happy Laughing
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 1:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

von Stuck Napisao/la:
Sve je lijepo, ali onaj Intruder mi se čini super.A o raketnom čamcu i torpednjaku da i ne govorim. Very Happy Very Happy Very Happy Laughing

Evo josh fotki intrudera ako te zanima
http://www.carrierbuilders.net/gallery/20050420_A-6E/20050420_A-6E.htm
Meni je najbolji brod tamo Osa od Zdenka Kinjerovca, stvarno je zakon, a i ima tri prekrasne diorame, ja nisam ima fotic, ali se nadam da ce netko staviti, vrijedi vidjeti.
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 1:34 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mskukan Napisao/la:
von Stuck Napisao/la:

Evo josh fotki intrudera ako te zanima
http://www.carrierbuilders.net/gallery/20050420_A-6E/20050420_A-6E.htm
Meni je najbolji brod tamo Osa od Zdenka Kinjerovca, stvarno je zakon, a i ima tri prekrasne diorame, ja nisam ima fotic, ali se nadam da ce netko staviti, vrijedi vidjeti.

Pogledao sam fotke Intrudera, ali mislio sam da je u mjerilu 1/48 a ne 1/72! Stvarno je superiška ispao. Klap klap Klap klap Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 3:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 mskukan> nisam ja s tobom pričao na izložbama...barem koliko ja mislim. Very Happy I na koje 3 diorame misliš? Imam još fotki s ove izložbe pa možda ima koja od tih diorama na njima.
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 4:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sa nekim sam pricao a ne znam tko je, rekao je da je na forumu. Mislim na onu sa Njem vozilom WWII pored one dvije vinjete sa figurom, alzir, rimljanin cini mi se. Lica na figurama, izmedju ostalog, su izvrsno ispala
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 16, 2005 6:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

evo ja sam danas bio, pohvale svima na izvrsnim maketama!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma