Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Trebam veliku pomoć

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Pro 11, 2005 11:17 pm    Naslov poruke: Trebam veliku pomoć Citiraj ovaj komentar

Imam veeeeeliku molbu: jel ima itko dekale za Revell 1/32, MIG-21 "Osvetnik Vukovara" ili da li bi se dali negdje izraditi ili naručiti? Tu sam maketu dobio još davno u osnovnjaku i složio ju ali dekale sam negdje izgubio. Cekic u glavu Ta maketa mi puno znači, a bez hrvatskih oznaka to nije to. Ako imate bilo kakvu ideju ili ako netko ima te oznake, plaćam chewape, cugu, dajem bubreg...ma bilo što. Evo fotka koja je na kutiji ako netko ne zna o kojoj se maketi radi. Hvala

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
ZacP

Član od: 30 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Pro 11, 2005 11:33 pm    Naslov poruke: Re: Trebam veliku pomoć Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:
Evo fotka koja je na kutiji ako netko ne zna o kojoj se maketi radi. Hvala

Crtež na kutiji je brljotina. Naime spojili su dva aviona, "Osvetnika Dubrovnika" (102) i "Osvetnika Vukovara" (103) u jedan avion.
"Osvetnik Vukovara" je imao zastavu preko cijelog vertikalca, ali užu, male brojeve 103 na dielektriku antene na vertikalcu, kao i znak remontnog zavoda. Također je imao originalne brojeve (167) na krilima.
Prema tome, naljke iz kutije ti baš neće previše pomoći.
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pon Pro 12, 2005 1:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na pojašnjenjima, to stvarno nisam znao. Ali kad razmislim, bolje mi ga je imati s takvim oznakama nego bez ikakvih uopće.

Jel moguće nekako se obratiti Revellu da pošalje cijeli list tih dekala?
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Pon Pro 12, 2005 1:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam siguran ali mislim da neko od maketara ima ili namjerava iči u izradu hr dekala.Nisam siguran kojih mjerila.Postavi pitanje nadam se da če biti od pomoči.

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Pon Pro 12, 2005 8:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel zna bilo tko gdje mogu naći bilo kakve hrvatske oznake za 1/32 MiG-21 M/MF? Jel ih itko izrađuje?
Natrag na vrh
Zli Veverko
Gost
PorukaUpisano: Pon Pro 12, 2005 11:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:
Jel zna bilo tko gdje mogu naći bilo kakve hrvatske oznake za 1/32 MiG-21 M/MF? Jel ih itko izrađuje?

Ovo bi i mene zanimalo ako netko ima.
Natrag na vrh
ZacP

Član od: 30 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Pro 13, 2005 12:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:

Hrvatska nikad nije imala, niti ima, MiG-21 M/MF.
Samo MiG-21bis (jednosjed) i MiG-21UM odnosno UMD (dvosjed).
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma