Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 11, 2005 11:17 pm Naslov poruke: Trebam veliku pomoć |
|
|
Imam veeeeeliku molbu: jel ima itko dekale za Revell 1/32, MIG-21 "Osvetnik Vukovara" ili da li bi se dali negdje izraditi ili naručiti? Tu sam maketu dobio još davno u osnovnjaku i složio ju ali dekale sam negdje izgubio. Ta maketa mi puno znači, a bez hrvatskih oznaka to nije to. Ako imate bilo kakvu ideju ili ako netko ima te oznake, plaćam chewape, cugu, dajem bubreg...ma bilo što. Evo fotka koja je na kutiji ako netko ne zna o kojoj se maketi radi. Hvala
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZacP
 | | Član od: 30 Lis 2005 | | Poruke: 355 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 11, 2005 11:33 pm Naslov poruke: Re: Trebam veliku pomoć |
|
|
| Timmy Napisao/la: | | Evo fotka koja je na kutiji ako netko ne zna o kojoj se maketi radi. Hvala |
Crtež na kutiji je brljotina. Naime spojili su dva aviona, "Osvetnika Dubrovnika" (102) i "Osvetnika Vukovara" (103) u jedan avion.
"Osvetnik Vukovara" je imao zastavu preko cijelog vertikalca, ali užu, male brojeve 103 na dielektriku antene na vertikalcu, kao i znak remontnog zavoda. Također je imao originalne brojeve (167) na krilima.
Prema tome, naljke iz kutije ti baš neće previše pomoći. _________________ ZacP
"StoneHeart"
Ze-Ro Decals
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Pon Pro 12, 2005 1:05 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala na pojašnjenjima, to stvarno nisam znao. Ali kad razmislim, bolje mi ga je imati s takvim oznakama nego bez ikakvih uopće.
Jel moguće nekako se obratiti Revellu da pošalje cijeli list tih dekala? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Pro 12, 2005 1:38 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam siguran ali mislim da neko od maketara ima ili namjerava iči u izradu hr dekala.Nisam siguran kojih mjerila.Postavi pitanje nadam se da če biti od pomoči.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Pon Pro 12, 2005 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jel zna bilo tko gdje mogu naći bilo kakve hrvatske oznake za 1/32 MiG-21 M/MF? Jel ih itko izrađuje? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Pro 12, 2005 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| Timmy Napisao/la: | | Jel zna bilo tko gdje mogu naći bilo kakve hrvatske oznake za 1/32 MiG-21 M/MF? Jel ih itko izrađuje? |
Ovo bi i mene zanimalo ako netko ima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZacP
 | | Član od: 30 Lis 2005 | | Poruke: 355 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 13, 2005 12:27 am Naslov poruke: |
|
|
| Timmy Napisao/la: | | Jel zna bilo tko gdje mogu naći bilo kakve hrvatske oznake za 1/32 MiG-21 M/MF? Jel ih itko izrađuje? |
Hrvatska nikad nije imala, niti ima, MiG-21 M/MF.
Samo MiG-21bis (jednosjed) i MiG-21UM odnosno UMD (dvosjed). _________________ ZacP
"StoneHeart"
Ze-Ro Decals
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|