Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:11 am Naslov poruke: podloga za diorame |
|
|
Interesira me ak je neko od vas pokusao koristit onaj materijal u koji se zabada cvijece za sisvete ko podlogu ...cini mi se jako zahvalan kaj se lakoce obradivanja tice...jel probao to neko i jel valja kaj? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:18 am Naslov poruke: |
|
|
zahvalan što se tiče lakoće obrađivanja,,, ima tu istine...
no trebalo bi to nekako ojačati pri završetku diorame, da se ne bi "obrađivao" kada to vise nije potrebno... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:26 am Naslov poruke: |
|
|
| kao podlogu koristim iveral na kog lijepim stiropor kako bih dobio reljef, i onda to predjem ljepilom za keramiku |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:31 am Naslov poruke: |
|
|
| imwhoim01 Napisao/la: | zahvalan što se tiče lakoće obrađivanja,,, ima tu istine...
no trebalo bi to nekako ojačati pri završetku diorame, da se ne bi "obrađivao" kada to vise nije potrebno... |
pa kaj je tak mekan?meni se nije cinio...cinilo mi se ko da i bez problema drzao teret na sebi....a ionak nece pravi tenk bit na njemu ...a i ak tenk malo potone, pa kaj?i u stvarnosti su tonuli  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:36 am Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | pa kaj je tak mekan?meni se nije cinio...cinilo mi se ko da i bez problema drzao teret na sebi....a ionak nece pravi tenk bit na njemu ...a i ak tenk malo potone, pa kaj?i u stvarnosti su tonuli  |
Krivo sam se izrazio...
Mislio sam na to da ga treba ojačati da se ne dogodi nesreća kada netko uzme dioramu pa slucajno prstom ostavi nekoliko "kratera"
A što se tiče potonuća tenkova... zašto ne  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:39 am Naslov poruke: |
|
|
| imwhoim01 Napisao/la: | | torax Napisao/la: | pa kaj je tak mekan?meni se nije cinio...cinilo mi se ko da i bez problema drzao teret na sebi....a ionak nece pravi tenk bit na njemu ...a i ak tenk malo potone, pa kaj?i u stvarnosti su tonuli  |
Krivo sam se izrazio...
Mislio sam na to da ga treba ojačati da se ne dogodi nesreća kada netko uzme dioramu pa slucajno prstom ostavi nekoliko "kratera"
A što se tiče potonuća tenkova... zašto ne  |
ma kaj si normalan?ko bi to dirao??pa ja odma prste odgrizem ak mi neko svoj cevap na maketu stavi  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:45 am Naslov poruke: |
|
|
| torax Napisao/la: | ma kaj si normalan?ko bi to dirao??pa ja odma prste odgrizem ak mi neko svoj cevap na maketu stavi  |
Uvjek se nađe neko dijete od 5 ili manje godina kojemu je jedini životni cilj uništavati ponos i diku jednog modelara
No ne mora biti dijete... Jednom je jedan moj vršnjak (koji je inače užasno spaljen) počeo "vozati" mog Hurricane-a po sobi... noćna mora svakog modelara...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 12:59 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | Uvjek se nađe neko dijete od 5 ili manje godina kojemu je jedini životni cilj uništavati ponos i diku jednog modelara
No ne mora biti dijete... Jednom je jedan moj vršnjak (koji je inače užasno spaljen) počeo "vozati" mog Hurricane-a po sobi... noćna mora svakog modelara...  |
zato si ja mislim diorame stavljat u display cases, pa nek diraju staklo  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 08, 2005 8:46 am Naslov poruke: Re: podloga za diorame |
|
|
| torax Napisao/la: | Interesira me ak je neko od vas pokusao koristit onaj materijal u koji se zabada cvijece za sisvete ko podlogu ...cini mi se jako zahvalan kaj se lakoce obradivanja tice...jel probao to neko i jel valja kaj? |
Ta stvar se prilično drobi kada nije namočena,sitnih komadića kao pjeska ima svugdje....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Pro 09, 2005 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: |
Uvjek se nađe neko dijete od 5 ili manje godina kojemu je jedini životni cilj uništavati ponos i diku jednog modelara
 |
... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|