Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

podloga za diorame

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:11 am    Naslov poruke: podloga za diorame Citiraj ovaj komentar

Interesira me ak je neko od vas pokusao koristit onaj materijal u koji se zabada cvijece za sisvete ko podlogu Very Happy ...cini mi se jako zahvalan kaj se lakoce obradivanja tice...jel probao to neko i jel valja kaj?
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zahvalan što se tiče lakoće obrađivanja,,, Confused ima tu istine...
no trebalo bi to nekako ojačati pri završetku diorame, da se ne bi "obrađivao" kada to vise nije potrebno...
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kao podlogu koristim iveral na kog lijepim stiropor kako bih dobio reljef, i onda to predjem ljepilom za keramiku
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imwhoim01 Napisao/la:
zahvalan što se tiče lakoće obrađivanja,,, Confused ima tu istine...
no trebalo bi to nekako ojačati pri završetku diorame, da se ne bi "obrađivao" kada to vise nije potrebno...

pa kaj je tak mekan?meni se nije cinio...cinilo mi se ko da i bez problema drzao teret na sebi....a ionak nece pravi tenk bit na njemu Very Happy ...a i ak tenk malo potone, pa kaj?i u stvarnosti su tonuli Very Happy
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

torax Napisao/la:
pa kaj je tak mekan?meni se nije cinio...cinilo mi se ko da i bez problema drzao teret na sebi....a ionak nece pravi tenk bit na njemu Very Happy ...a i ak tenk malo potone, pa kaj?i u stvarnosti su tonuli Very Happy

Krivo sam se izrazio...
Mislio sam na to da ga treba ojačati da se ne dogodi nesreća kada netko uzme dioramu pa slucajno prstom ostavi nekoliko "kratera" Very Happy
A što se tiče potonuća tenkova... zašto ne Smile
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imwhoim01 Napisao/la:
torax Napisao/la:

Krivo sam se izrazio...
Mislio sam na to da ga treba ojačati da se ne dogodi nesreća kada netko uzme dioramu pa slucajno prstom ostavi nekoliko "kratera" Very Happy
A što se tiče potonuća tenkova... zašto ne Smile

ma kaj si normalan?ko bi to dirao??pa ja odma prste odgrizem ak mi neko svoj cevap na maketu stavi Twisted Evil Very Happy
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

torax Napisao/la:
ma kaj si normalan?ko bi to dirao??pa ja odma prste odgrizem ak mi neko svoj cevap na maketu stavi Twisted Evil Very Happy

Uvjek se nađe neko dijete od 5 ili manje godina kojemu je jedini životni cilj uništavati ponos i diku jednog modelara Evil or Very Mad
No ne mora biti dijete... Jednom je jedan moj vršnjak (koji je inače užasno spaljen) počeo "vozati" mog Hurricane-a po sobi... noćna mora svakog modelara... Uzas
Natrag na vrh
torax

PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 12:59 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
Uvjek se nađe neko dijete od 5 ili manje godina kojemu je jedini životni cilj uništavati ponos i diku jednog modelara Evil or Very Mad
No ne mora biti dijete... Jednom je jedan moj vršnjak (koji je inače užasno spaljen) počeo "vozati" mog Hurricane-a po sobi... noćna mora svakog modelara... Uzas

zato si ja mislim diorame stavljat u display cases, pa nek diraju staklo Very Happy
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Pro 08, 2005 8:46 am    Naslov poruke: Re: podloga za diorame Citiraj ovaj komentar

torax Napisao/la:
Interesira me ak je neko od vas pokusao koristit onaj materijal u koji se zabada cvijece za sisvete ko podlogu Very Happy ...cini mi se jako zahvalan kaj se lakoce obradivanja tice...jel probao to neko i jel valja kaj?

Ta stvar se prilično drobi kada nije namočena,sitnih komadića kao pjeska ima svugdje.... Confused
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
sector
Gost
PorukaUpisano: Pet Pro 09, 2005 1:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:

Uzas

Uzas ...
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma