Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Revell Pirate Ghost Ship

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 12:03 am    Naslov poruke: Revell Pirate Ghost Ship Citiraj ovaj komentar

Brodovi nisu moje podrucje, ali imam priliku nabaviti neke makete, i mozda bi se okusao u ovome.... Prva je Revellov piratski brod, onaj zeleni Very Happy , pa me zanima dali netko ima, kakav je, bilo koja informacija ili slika?

Zahvaljujem!

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 12:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Imam/imao sam (s obzirom u kakvom je sada stanju) Viking ghost ship od Revella pa je valjda princip sličan. Dobije se vacuformirano jedro i ona fluorescentna Revell zelena boja koja svijetli u mraku i za tu boju na licu mjesta provjeri da li je unutra jer je rulja znala otvarati kutije, ukrasti bočicu i natrag zatvoriti kutiju.

Srećom, moja je bila ipak unutra. Cool
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
Brodovi nisu moje podrucje, ali imam priliku nabaviti neke makete, i mozda bi se okusao u ovome.... Prva je Revellov piratski brod, onaj zeleni Very Happy

Šališ se, jel tako...? Neutral
Natrag na vrh
torax

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hm...bez uvrede...al kaj nije to, onak, malo djecji brodic? Smile ...mislim da sam ga vidio negdje na nekoj polici...to je onaj kaj cijeli svijetli u mraku, jel?
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 12:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Šta ste sad svi napali čovjeka???
Dječji brodić?!? Odmah se sjetim kak većina ljudi kaže: "Sastavljaš makete?!?! Nije li to za djecu?"

Jednostavno želim reći... pustite čovjeka da sastavlja što hoće (on barem sastavlja makete i produktivniji je od većine tzv. "maketara" Wink )
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 1:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj moj Viking ship nije nikakva igračka. Izgledao je sasvim solidno što se tiče trupa i palube tj. detalja drva na tim dijelovima. Daleko je to od igračke. E, i velika naljepnica vikinga koja ide na jedro je na žalost samoljepljiva.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Reaper

PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 10:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Reaper Napisao/la:
Brodovi nisu moje podrucje, ali imam priliku nabaviti neke makete, i mozda bi se okusao u ovome.... Prva je Revellov piratski brod, onaj zeleni Very Happy

Šališ se, jel tako...? Neutral

Ne, zasto?

Zato sto bi pokusao sastaviti i pokoji brod? Zato sto bi poceo s necim jednostavnijim, a sto izgleda bas fora? Zato sto pada kisa?

Brodovi nisu moje podrucje, pa mislim da nije nimalo pametno da pocmem s jedrenjakom od 300 dijelova..... jer novaca nemam na bacanje, kao ni zivaca, a ovoga cu sastaviti kako tako, i opet ce izgledati dobro.... Da, nisam rekao no zanimaju me jedrenjaci i sl., znaci ne moderne plovece kante, a te makete nisu ni malo jeftine, a bogami ni jednostavne za sastavljati..... barem ne ove sto mislim uzeti.....

Cudi me tvoje cudjenje, ti primarno sastavljas brodove, i da kojim slucajem odlucis sastavljati neki moderni zrakoplov, cisto sumnjam da nebi uzeo neku jednostavniju i jeftiniju maketu, cisto da probas, pa ako ti se svidi..... ako ne, steta minimalna.....

No, to je samo moja logika, nemora znaciti da sam u pravu.....

Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 4:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poštujem tvoj izbor ali mu se čudim prvenstveno jer znam da možeš i bolje. Taj brod ne priliči ni tvom uzrastu ni maketarskom iskustvu, ti si ipak već prekaljeni plastičar sa dosta maketa iza sebe, ovladanim tehnikama itd.
Brodovi uopće nisu bauk za počet radit, sigurno da nećeš odmah radit Constitutiona, ali imaš npr. Revellove Vospera i PT-a u Mercatoru, Chipoteci po cijeni 60-70 kn, i to sve u tvom mjerilu 1/72; dovoljno velika i sasvim jeftina i jednostavna rješenja za učenje tehnika slaganja brodova.
I ne želim omalovažavat tvoj eventualni izbor ali - ghost ship? Šta će ti to, da svitli dok pričaš dici priče o kapetanu Crnobradom za laku noć? Uzmi pravi brod, pusti legende i bajke iz Pirata s Kariba

Moje mišljenje, no hard feelings
Natrag na vrh
Reaper

PorukaUpisano: Uto Velj 13, 2007 5:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Poštujem tvoj izbor ali mu se čudim prvenstveno jer znam da možeš i bolje. Taj brod ne priliči ni tvom uzrastu ni maketarskom iskustvu, ti si ipak već prekaljeni plastičar sa dosta maketa iza sebe, ovladanim tehnikama itd.
Brodovi uopće nisu bauk za počet radit, sigurno da nećeš odmah radit Constitutiona, ali imaš npr. Revellove Vospera i PT-a u Mercatoru, Chipoteci po cijeni 60-70 kn, i to sve u tvom mjerilu 1/72; dovoljno velika i sasvim jeftina i jednostavna rješenja za učenje tehnika slaganja brodova.
I ne želim omalovažavat tvoj eventualni izbor ali - ghost ship? Šta će ti to, da svitli dok pričaš dici priče o kapetanu Crnobradom za laku noć? Uzmi pravi brod, pusti legende i bajke iz Pirata s Kariba

Moje mišljenje, no hard feelings

Ma ne, sve 5, mislio sam cisto, kako je vec sama maketa zezancija, onda je ja nemogu nista posebno ukakiti...... a imam nisan na Victory i Bounty, planiram ih uzeti, a ne djeluju mi bas lagani, mozda je to jednostavno strah od nepoznatog, sto ja znam.....

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma