Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Herr Fix
 | | Član od: 24 Sij 2011 | | Poruke: 228 | |
|
Upisano: Sri Velj 24, 2021 8:37 am Naslov poruke: F-15E, Hasegawa 1/72 |
|
|
Nakon dugo vremena nešto završio...
Maketa je OOB osim dekala. Naoružanje je sa box art-a
Ima tu dosta loše riješenih stvari s moje strane, ali barem je gotova nakon 24 godine!
 _________________ Stavija bi potpis, ali... kako ću kemijskom po monitoru??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Velj 24, 2021 12:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo pogotovo sa ovom gomilicom bombi ,prečisto za moj ukus, ali hej o "ukusima se ne raspravlja" , glavno da je ona gotova nakon 2 desetlječa! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Texmex
 | | Član od: 29 Ožu 2017 | | Poruke: 424 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Sri Velj 24, 2021 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| lijepo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| viper
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1670 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Čet Velj 25, 2021 8:40 am Naslov poruke: |
|
|
Odličan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Herr Fix
 | | Član od: 24 Sij 2011 | | Poruke: 228 | |
|
Upisano: Sub Velj 27, 2021 8:57 am Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | prečisto za moj ukus |
da, sad kad gledam mogao bi ga malo više šporkati, makar na ovim bare metal dijelovima  _________________ Stavija bi potpis, ali... kako ću kemijskom po monitoru??? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Velj 27, 2021 10:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Herr Fix Napisao/la: | | Poky Napisao/la: | | prečisto za moj ukus |
da, sad kad gledam mogao bi ga malo više šporkati, makar na ovim bare metal dijelovima  |
ne....takvi su bili i u sluzbi...ti avioni su se odrzavali i to hebacki dobro.....
sto bi reko kapean Aleksa - ''ima da se svetli ko....da se svetli ko....ko...da se svetli !''  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Sub Velj 27, 2021 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Herr Fix Napisao/la: | | Poky Napisao/la: | | prečisto za moj ukus |
da, sad kad gledam mogao bi ga malo više šporkati, makar na ovim bare metal dijelovima  |
ne....takvi su bili i u sluzbi...ti avioni su se odrzavali i to hebacki dobro.....
sto bi reko kapean Aleksa - ''ima da se svetli ko....da se svetli ko....ko...da se svetli !''  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Ned Velj 28, 2021 1:35 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Herr Fix Napisao/la: | | Poky Napisao/la: | | prečisto za moj ukus |
sto bi reko kapean Aleksa - ''ima da se svetli ko....da se svetli ko....ko...da se svetli !''  |
U, ne... F-15E je radni konj. Ovisi u kojoj ga fazi uloviš. Rijetko kad se baš sjaji. Jedinice sa F-15E se izmjenjuju na prvoj crti - najčešće na Bliskom istoku i doslovno znaju izgledati kao iz Mad Maxa. Praktično s remonta već ide u fajt. Rijetko su blistavi.
Međutim, ova je maketa OK. Ni pretjerano prljava ni čista. Ja ne bih ništa dalje petljao. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|