Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

F-15E, Hasegawa 1/72

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Herr Fix

Član od: 24 Sij 2011
PorukaUpisano: Sri Velj 24, 2021 8:37 am    Naslov poruke: F-15E, Hasegawa 1/72 Citiraj ovaj komentar

Nakon dugo vremena nešto završio...
Maketa je OOB osim dekala. Naoružanje je sa box art-a Smile
Ima tu dosta loše riješenih stvari s moje strane, ali barem je gotova nakon 24 godine!

Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Velj 24, 2021 12:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo pogotovo sa ovom gomilicom bombi ,prečisto za moj ukus, ali hej o "ukusima se ne raspravlja" Very Happy , glavno da je ona gotova nakon 2 desetlječa!
Texmex

Član od: 29 Ožu 2017
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Velj 24, 2021 2:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

lijepo
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
viper

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Čet Velj 25, 2021 8:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odličan Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Herr Fix

Član od: 24 Sij 2011
PorukaUpisano: Sub Velj 27, 2021 8:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
prečisto za moj ukus

da, sad kad gledam mogao bi ga malo više šporkati, makar na ovim bare metal dijelovima Smile
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sub Velj 27, 2021 10:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Herr Fix Napisao/la:
Poky Napisao/la:
prečisto za moj ukus

da, sad kad gledam mogao bi ga malo više šporkati, makar na ovim bare metal dijelovima Smile

ne....takvi su bili i u sluzbi...ti avioni su se odrzavali i to hebacki dobro.....
sto bi reko kapean Aleksa - ''ima da se svetli ko....da se svetli ko....ko...da se svetli !'' Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sub Velj 27, 2021 11:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Herr Fix Napisao/la:
Poky Napisao/la:
prečisto za moj ukus

ne....takvi su bili i u sluzbi...ti avioni su se odrzavali i to hebacki dobro.....
sto bi reko kapean Aleksa - ''ima da se svetli ko....da se svetli ko....ko...da se svetli !'' Smile
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Ned Velj 28, 2021 1:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
Herr Fix Napisao/la:
Poky Napisao/la:
prečisto za moj ukus

U, ne... F-15E je radni konj. Ovisi u kojoj ga fazi uloviš. Rijetko kad se baš sjaji. Jedinice sa F-15E se izmjenjuju na prvoj crti - najčešće na Bliskom istoku i doslovno znaju izgledati kao iz Mad Maxa. Praktično s remonta već ide u fajt. Rijetko su blistavi.

Međutim, ova je maketa OK. Ni pretjerano prljava ni čista. Ja ne bih ništa dalje petljao.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma