Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lis 24, 2019 8:51 pm Naslov poruke: M-7HMC Priest, Revell, 1/76 |
|
|
Evo mene malo i u oklopu, jedan brzinski stari Matchbox u Revellovom prepaku. Lagana igra s slaganjem vozila (jedini minus su loše upute po kojima se ne kuži gdje šta ide od sitnijih djelova) ,ali sam se malo zezao sa podlogom jel je ono iz kutije preusko i vozilo izgleda kao da će ispasti s njega ,malo sam ga proširio i dodao trave... I kako to obično biva taman kad sam sve zgotovio dok je još maketa bila na stolu skidao sam s police iznad stola neki lak i druga bočica se otkotura i ljokne na stol ! Priest je platio jednim farom i odvajanjem od podloge na koju više nije sjeo kako spada ...
Ali svejedno evo fotki:
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Wishmaster
 | | Član od: 04 Stu 2012 | | Poruke: 434 | | Mjesto: Zenica |
|
Upisano: Pet Lis 25, 2019 9:43 am Naslov poruke: |
|
|
I meni se nezgode uvijek desavaju Ali sve u svemu izgleda super! Jako lijep rad _________________ "Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do... Sail away from the safe harbor. Catch the tradewinds in your sails. Explore. Dream. Discover"
Srdacni pozdravi!!!
Elmir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lis 25, 2019 12:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Super izgleda.
Nezgode sa maketama i gubljenje dijelova su svakodnevica. Ja izgubim dio, i to ne baš mali, vidim kamo padne ali je nestao u zoni sumraka. Nakon skrečanja tog dijela i kad je maketa gotova, taj dio se iznenada pojavi...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|