Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1:72 Figure ....
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ZeRoGM
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 31, 2006 6:26 pm    Naslov poruke: 1:72 Figure .... Citiraj ovaj komentar

Pozdrav!

Posto vidim da ovde na forumu ima i clanova iz Srbije ,zeleo bi da ih pitam gde se u srbiji figurice mogu naruciti , i koliko one kostaju u dinarima?

P.S. Bilo bi dobro da znate neku radnju blize NS - meni ....
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Lis 31, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kakva ekipa, koje razdoblje, firma i sl ??? Ja sam u Hrvatskoj ali nikad ne znaš sa čim ti netko može uletiti.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
suba
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 01, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pozdrav, evo ti link ka jednom forumu iz Srbije i tu ti je oglas M-Hobby radnje iz Beograda http://maketarskikutak.freeserverhost.com/index.php?topic=283.15

upravo su stigli neki Miniart vitezovi i utvrdjenja. Inace je uvek dobro snabdeven sa raznim vojnicima u 1/72.
Natrag na vrh
Mixon
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 01, 2006 1:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Suba ti je sve rekao!
Sada su stigli Miniartovi vitezovi, a u radnji imaš ITALERI vojnike iz raznih perioda, par REVELL modernih kompleta, NEXUS Grčku pešadiju i konjicu i imaš nekoliko ZVEZDA kompleta! Tako da moraš videti koji te period interesuje...
Natrag na vrh
ZeRoGM
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 01, 2006 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zeznuo sam se u naslovu figure razmere 1:32 bi mi trebale...

Kupio bih nemacke vojnike (Infantry) , mortar team i neku artiljeriju u kompletu sa njima... Razdoblje WW2 Naravno ! A od bilo koje firme pozeljne su Italeri i Airfix mada nije nikakav problem i da su neke druge firme....Ei da jos jedno pitanje ovi vojnici koje ja trenutno imam oni su iz jednog dela , zeleo bih i ove iz jednog dela ako nadjete ako ne , nista sklapacu ih...

Trenutno imam oko 300 figurica u razmeri 1:32 , i oko 300 u razmeri 1:54 ... Takodje imam i neke topove , oklopnjake tenkove i sl. u neko razmeri koja neodgovara ni 1:32 ni 1:48 vec je negde izmedju - mala za jedne a prevelika za druge ,i neznam sta da radim sa tim - imate li neku ideju?
Natrag na vrh
suba
Gost
PorukaUpisano: Sri Stu 01, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa to ti je veoma 'mrtva' razmera sto se tice figura, i samo je koliko je meni poznato Italeri nedavno izbacio nekoliko setova, pa proveri njihov sajt da li imas to. Te figure su se pojavljivale u Beogradu kod uvoznika!

Ne znam situaciju u HR, to ce ovde da ti kazu Very Happy
Natrag na vrh
ZeRoGM
Gost
PorukaUpisano: Čet Stu 02, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...

E, danas sam slucajno u jednoj prodavnici naleteo na pakovanja od po 150 figurica posebno nemackih ,americkih ,japanskih i ruskih vojnika!!! U sklopu pakovanja dobiju se jos i ograde i neki battlefield acessories...U raznim su bojama a paket sadrzi ( Infantry ,mortar team, panzer crew ,strazare,generale..........)
Nisam gledao ko je poizvodjac ali sam video da su cele figure (ne sklapaju se) sto je odlicno i sto znaci da imam zadatak samo da ih ofarbam Smile !

Cena im je neverovatno niska - svako pakovanje po 550 din. (oko 55 Kuna) !!!!!!!!!!

Ovih dana ima sve da ih kupim!!!
Natrag na vrh
r.i.s.t.a.

Član od: 21 Tra 2006
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Čet Stu 02, 2006 7:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ZeRoGM Napisao/la:
...

E, danas sam slucajno u jednoj prodavnici naleteo na pakovanja od po 150 figurica posebno nemackih ,americkih ,japanskih i ruskih vojnika!!! U sklopu pakovanja dobiju se jos i ograde i neki battlefield acessories...U raznim su bojama a paket sadrzi ( Infantry ,mortar team, panzer crew ,strazare,generale..........)
Nisam gledao ko je poizvodjac ali sam video da su cele figure (ne sklapaju se) sto je odlicno i sto znaci da imam zadatak samo da ih ofarbam Smile !

Cena im je neverovatno niska - svako pakovanje po 550 din. (oko 55 Kuna) !!!!!!!!!!

Ovih dana ima sve da ih kupim!!!

Gde si to video, i kakav je kvalitet odlivka? Koja razmera (otprilike) je u pitanju?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
ZeRoGM
Gost
PorukaUpisano: Pet Stu 03, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To sam video u jednoj obliznjoj prodavnici.... Figure su 1:32, odlivak je ODLICAN znaci nema nikakvih mana , bar koliko sam do sada primetio nema "viska" plastike na figurama....Odlična ponuda!!!!

Nego niko mi se nije javio za ovu opremu sto sam rekao da imam a neznam sta daa radim sa njom posto ne odgovara nijednoj razmeri koju ja imam.....
U te tenkove etc. spadaju "makete" iz jednog ili 2 dela - Turret+"vozilo"...!
Toga imam u VEEELIKIM kolicinama, pa ako mozemo da se dogovorimo za neku razmenu ili sta vec bilo bi super....... Stvarno neznam sta da radim sa tim!
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pet Stu 03, 2006 11:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja to nisam nikad niti vidio u tom omjeru a da izgleda kako bog zapovida. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
ZeRoGM
Gost
PorukaUpisano: Sub Stu 04, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

he he he....
Kupio sam ih sve Smile
Sada planiram cim nabavim par tenkova (Tiger,sherman,t-34........) i sklopim ih Very Happy napravicu jednu veliku bitku!!!
Natrag na vrh
Mixon
Gost
PorukaUpisano: Sub Stu 04, 2006 7:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bas smo sretni zbog tebe! Laughing
Nisi nam rekao koja je firma? I gde si kupio Question
Natrag na vrh
suba
Gost
PorukaUpisano: Ned Stu 05, 2006 2:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jedina priznata razmera izmedju 1/32(35) i 1/48 ti je 1/43 u kojoj se rade automobili, pa proveri da nije to!

Mogao bi da nam nesto slikas od svega toga pa da vidimo kako izgleda Smile
Ti vojnici mora da su neki kinezi, i mogli bi da budu ili kopije starog Airfixa u 1/32 ili uvecane figure u 1/72. Svega tu ima ako su kinezi u pitanju Very Happy
Natrag na vrh
r.i.s.t.a.

Član od: 21 Tra 2006
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Pon Stu 06, 2006 3:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I Matchbox je imao sjajne figure od soft plastike u 1/32, sa pozama prekopiranim od njihove 1/76 serije. Uf, to bih voleo negde na nađem...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
sturm

Član od: 19 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Stu 07, 2006 12:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da sam ti pronašao matchbox 1/32 vojnike pogledaj ovdje

http://www.pbtoys.de/shopsoldier32/cgi-bin/catalog.cgi
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma