Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Lis 31, 2006 6:26 pm Naslov poruke: 1:72 Figure .... |
|
|
Pozdrav!
Posto vidim da ovde na forumu ima i clanova iz Srbije ,zeleo bi da ih pitam gde se u srbiji figurice mogu naruciti , i koliko one kostaju u dinarima?
P.S. Bilo bi dobro da znate neku radnju blize NS - meni .... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Uto Lis 31, 2006 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kakva ekipa, koje razdoblje, firma i sl ??? Ja sam u Hrvatskoj ali nikad ne znaš sa čim ti netko može uletiti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Stu 01, 2006 1:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Suba ti je sve rekao!
Sada su stigli Miniartovi vitezovi, a u radnji imaš ITALERI vojnike iz raznih perioda, par REVELL modernih kompleta, NEXUS Grčku pešadiju i konjicu i imaš nekoliko ZVEZDA kompleta! Tako da moraš videti koji te period interesuje... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Stu 01, 2006 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Zeznuo sam se u naslovu figure razmere 1:32 bi mi trebale...
Kupio bih nemacke vojnike (Infantry) , mortar team i neku artiljeriju u kompletu sa njima... Razdoblje WW2 Naravno ! A od bilo koje firme pozeljne su Italeri i Airfix mada nije nikakav problem i da su neke druge firme....Ei da jos jedno pitanje ovi vojnici koje ja trenutno imam oni su iz jednog dela , zeleo bih i ove iz jednog dela ako nadjete ako ne , nista sklapacu ih...
Trenutno imam oko 300 figurica u razmeri 1:32 , i oko 300 u razmeri 1:54 ... Takodje imam i neke topove , oklopnjake tenkove i sl. u neko razmeri koja neodgovara ni 1:32 ni 1:48 vec je negde izmedju - mala za jedne a prevelika za druge ,i neznam sta da radim sa tim - imate li neku ideju? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Stu 01, 2006 10:53 pm Naslov poruke: |
|
|
pa to ti je veoma 'mrtva' razmera sto se tice figura, i samo je koliko je meni poznato Italeri nedavno izbacio nekoliko setova, pa proveri njihov sajt da li imas to. Te figure su se pojavljivale u Beogradu kod uvoznika!
Ne znam situaciju u HR, to ce ovde da ti kazu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 02, 2006 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
...
E, danas sam slucajno u jednoj prodavnici naleteo na pakovanja od po 150 figurica posebno nemackih ,americkih ,japanskih i ruskih vojnika!!! U sklopu pakovanja dobiju se jos i ograde i neki battlefield acessories...U raznim su bojama a paket sadrzi ( Infantry ,mortar team, panzer crew ,strazare,generale..........)
Nisam gledao ko je poizvodjac ali sam video da su cele figure (ne sklapaju se) sto je odlicno i sto znaci da imam zadatak samo da ih ofarbam !
Cena im je neverovatno niska - svako pakovanje po 550 din. (oko 55 Kuna) !!!!!!!!!!
Ovih dana ima sve da ih kupim!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| r.i.s.t.a.
 | | Član od: 21 Tra 2006 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Stu 02, 2006 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| ZeRoGM Napisao/la: | ...
E, danas sam slucajno u jednoj prodavnici naleteo na pakovanja od po 150 figurica posebno nemackih ,americkih ,japanskih i ruskih vojnika!!! U sklopu pakovanja dobiju se jos i ograde i neki battlefield acessories...U raznim su bojama a paket sadrzi ( Infantry ,mortar team, panzer crew ,strazare,generale..........)
Nisam gledao ko je poizvodjac ali sam video da su cele figure (ne sklapaju se) sto je odlicno i sto znaci da imam zadatak samo da ih ofarbam !
Cena im je neverovatno niska - svako pakovanje po 550 din. (oko 55 Kuna) !!!!!!!!!!
Ovih dana ima sve da ih kupim!!! |
Gde si to video, i kakav je kvalitet odlivka? Koja razmera (otprilike) je u pitanju? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Stu 03, 2006 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
To sam video u jednoj obliznjoj prodavnici.... Figure su 1:32, odlivak je ODLICAN znaci nema nikakvih mana , bar koliko sam do sada primetio nema "viska" plastike na figurama....Odlična ponuda!!!!
Nego niko mi se nije javio za ovu opremu sto sam rekao da imam a neznam sta daa radim sa njom posto ne odgovara nijednoj razmeri koju ja imam.....
U te tenkove etc. spadaju "makete" iz jednog ili 2 dela - Turret+"vozilo"...!
Toga imam u VEEELIKIM kolicinama, pa ako mozemo da se dogovorimo za neku razmenu ili sta vec bilo bi super....... Stvarno neznam sta da radim sa tim! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Stu 03, 2006 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja to nisam nikad niti vidio u tom omjeru a da izgleda kako bog zapovida.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Stu 04, 2006 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
he he he....
Kupio sam ih sve
Sada planiram cim nabavim par tenkova (Tiger,sherman,t-34........) i sklopim ih napravicu jednu veliku bitku!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Stu 04, 2006 7:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Bas smo sretni zbog tebe!
Nisi nam rekao koja je firma? I gde si kupio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Stu 05, 2006 2:18 am Naslov poruke: |
|
|
jedina priznata razmera izmedju 1/32(35) i 1/48 ti je 1/43 u kojoj se rade automobili, pa proveri da nije to!
Mogao bi da nam nesto slikas od svega toga pa da vidimo kako izgleda
Ti vojnici mora da su neki kinezi, i mogli bi da budu ili kopije starog Airfixa u 1/32 ili uvecane figure u 1/72. Svega tu ima ako su kinezi u pitanju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| r.i.s.t.a.
 | | Član od: 21 Tra 2006 | | Poruke: 322 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Pon Stu 06, 2006 3:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| I Matchbox je imao sjajne figure od soft plastike u 1/32, sa pozama prekopiranim od njihove 1/76 serije. Uf, to bih voleo negde na nađem... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sturm
 | | Član od: 19 Lis 2005 | | Poruke: 268 | |
|
Upisano: Uto Stu 07, 2006 12:53 am Naslov poruke: |
|
|
Mislim da sam ti pronašao matchbox 1/32 vojnike pogledaj ovdje
http://www.pbtoys.de/shopsoldier32/cgi-bin/catalog.cgi _________________ ŠTO JE SLOBODA?
- Sloboda je kada pitam mamu da li smijem uzeti čokoladu, a ona kaže: "Uzmi slobodno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|