Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Izrada maketa po narudzbini

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Luftwaffe

Član od: 19 Lip 2008
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Ned Lis 15, 2017 5:07 pm    Naslov poruke: Izrada maketa po narudzbini Citiraj ovaj komentar

Ako ima zainteresovanih koji prate forum a nisu maketari, kolekcionara ili ako jednostavno zelite nekome da poklonite maketu, da oglasim da radim makete po narudzbini u svim razmerama, sve tipove vozila, letelica ili brodova.
Ovo se odnosi na plasticne makete naravno, mada u buducnosti mozda bude i drvenih brodova. Very Happy

Sve u svemu, posetite moju stranicu na fejsbuku ako zelite da vidite neke od mojih radova, a mozete pogledati i na forumu, 90% maketa su upravo one koje su radjene po narudzbini za nekoga tako da znate da je isti nivo kvaltieta za maketu koju narucite.

https://www.facebook.com/Eagle-Models-487954174629882/

Ako imate bilo kakva pitanja ili zelite da narucite nesto kontaktirajte me ili preko foruma ili preko fejsbuka i dogovaramo se oko cene i svih drugih detalja.
Isporuka moze da bude i licna da se nadjemo negde u Hrvatskoj/ na takmicenju nekom ili mogu da saljem postom i sl.

Generalno imam dosta iskustva u radu i napravio sam vec barem 150-200 maketa po narudzbini.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Luftwaffe

Član od: 19 Lip 2008
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Sub Stu 18, 2017 3:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

up
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma