Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Ned Lis 15, 2017 5:07 pm Naslov poruke: Izrada maketa po narudzbini |
|
|
Ako ima zainteresovanih koji prate forum a nisu maketari, kolekcionara ili ako jednostavno zelite nekome da poklonite maketu, da oglasim da radim makete po narudzbini u svim razmerama, sve tipove vozila, letelica ili brodova.
Ovo se odnosi na plasticne makete naravno, mada u buducnosti mozda bude i drvenih brodova.
Sve u svemu, posetite moju stranicu na fejsbuku ako zelite da vidite neke od mojih radova, a mozete pogledati i na forumu, 90% maketa su upravo one koje su radjene po narudzbini za nekoga tako da znate da je isti nivo kvaltieta za maketu koju narucite.
https://www.facebook.com/Eagle-Models-487954174629882/
Ako imate bilo kakva pitanja ili zelite da narucite nesto kontaktirajte me ili preko foruma ili preko fejsbuka i dogovaramo se oko cene i svih drugih detalja.
Isporuka moze da bude i licna da se nadjemo negde u Hrvatskoj/ na takmicenju nekom ili mogu da saljem postom i sl.
Generalno imam dosta iskustva u radu i napravio sam vec barem 150-200 maketa po narudzbini. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Luftwaffe
 | | Član od: 19 Lip 2008 | | Poruke: 873 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Sub Stu 18, 2017 3:12 am Naslov poruke: |
|
|
| up |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|