Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Nino Luk
| | Član od: 25 Kol 2015 | | Poruke: 46 | |
|
Upisano: Sub Ruj 05, 2015 2:52 pm Naslov poruke: Indijanski tragač i US konjički časnik |
|
|
..... još sviježi...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ruj 05, 2015 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
...dobro je to ali su mi figure malo presjajne....preporučam mat lak ili polumat od valleja...i na bijelom konju ako je pokrov kožni, ok....ako je deka onda je isto presjajno... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nino Luk
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2015 12:26 am Naslov poruke: |
|
|
| ....mat lak ne valja za ovakve radove, figure su bojane Humbrol mat bojama, ali na crnoj podlozi pod kutem snimanja od 20% lijevo ili desno od izvora svijetla i s tzv. "vivid" opcijom isticanja boja uz 1/-3 kontrast, čini se da su boje polusjajne. Ali nije tako.... posjenčani rubovi prevučeni su 60% razrijeđenom bojom (uglavnom tamnijom) koja se izvlači iz udubina na figuri, kako bi se premazi doimali mekši (rad kistom od 1 mm 0/10) ukratko imam iza sebe više od 1000 ofarbanih figura od 28 do 54 mm... dobro je... male tajne.... slažem se... i treba mi bolji fotoaparat, ali nema se novaca.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2015 1:14 am Naslov poruke: |
|
|
...sve 5...ovako mi se čini malo presjajno ali moguće da je zbog fotića....sve u svemu dobre figure... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nino Luk
|
Upisano: Ned Ruj 06, 2015 10:05 am Naslov poruke: |
|
|
naravno hvala na svakom komentaru.... dobre su figure, ali samo po konceptu.... cijena je odlična, ali kada ih uzmeš u ruke nakon brojnih metalnih i resin figura, vide se neki mali nedostaci..... no svakako svima koji vole ovaj dio povijesti..preporučam kupnju (tvrtka Master Box) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|