Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 4:31 pm Naslov poruke: SA-9 Gaskin?? |
|
|
Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 6:08 pm Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? |
|
|
| Slider Napisao/la: | Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA |
Cyber hobby i Dragon su jedna te ista maketa jer je Cayber Hobby Dragonov brend.
I kažeš susjed skinuo 2-3, ha?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 6:43 pm Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA |
Cyber hobby i Dragon su jedna te ista maketa jer je Cayber Hobby Dragonov brend.
skino, skino, imam slike.....a i pricu bum uskoro cul cijelu.....sad znam samo neke fragmente, ne prica on bas puno.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 7:06 pm Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? |
|
|
| Slider Napisao/la: | | Tomo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA |
skino, skino, imam slike.....a i pricu bum uskoro cul cijelu.....sad znam samo neke fragmente, ne prica on bas puno.... |
Imaš slike 2 ili 3? Jel se na slikama vidi koji tip zrakoplova? Uglavnom, kad sve saznaš ispričaj i meni. Bilo bi super kad bi saznao i mjesto i vrijeme radnje da usporedimo s papirima. Baš me zanima...
Što se tiče nabavke makete
[url]
http://www.hobbyeasy.com/en/data/h4fr83kddpirqs44uoul.html[/url]
Imaju ga i ovdje
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=DR%209138 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Pon Ruj 22, 2014 7:27 pm Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | Tomo Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA |
skino, skino, imam slike.....a i pricu bum uskoro cul cijelu.....sad znam samo neke fragmente, ne prica on bas puno.... |
Imaš slike 2 ili 3? Jel se na slikama vidi koji tip zrakoplova? Uglavnom, kad sve saznaš ispričaj i meni. Bilo bi super kad bi saznao i mjesto i vrijeme radnje da usporedimo s papirima. Baš me zanima...
Što se tiče nabavke makete
[url]
http://www.hobbyeasy.com/en/data/h4fr83kddpirqs44uoul.html[/url]
Imaju ga i ovdje
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=DR%209138 | znam da je covjek bio u Slavoniji....znam jos neke detalje, sutra kad idem po kruh stanem usput pa cemo popricat....pa cu mu napravit njegovog  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Ruj 23, 2014 11:00 am Naslov poruke: |
|
|
'91. Gazela - Pokupsko
'92. Orao- Sl brod
+ Mig 21 - ostecen( pogodjen al nije pao)
sutra ili preksutra kad nadje dobim jos slika pa cu ih poslikat digitalcem _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ruj 23, 2014 12:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Ima nas još koji bi htjeli čuti i vidjeti više o tome, znam da smo ih imali ,al nisam znao da se i "skidalo" s njima. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Ruj 23, 2014 12:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Ima nas još koji bi htjeli čuti i vidjeti više o tome, znam da smo ih imali ,al nisam znao da se i "skidalo" s njima. |
poznam covjeka 40 godina, i vjerujem mu..bivsi maketar sad s unukom slaze makete, bas sam im jucer odnio tri broda  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|