Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

SA-9 Gaskin??

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Ruj 22, 2014 4:31 pm    Naslov poruke: SA-9 Gaskin?? Citiraj ovaj komentar

Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pon Ruj 22, 2014 6:08 pm    Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
Kaj uzet- cyber hobby ili dragon, koji je bolji za nasu verziju?? susjed je srusio dva tri aviona s tim pa bi stel maketu....i di kupit i posto??
TIA

Cyber hobby i Dragon su jedna te ista maketa jer je Cayber Hobby Dragonov brend.
I kažeš susjed skinuo 2-3, ha? Rolling Eyes
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pon Ruj 22, 2014 6:43 pm    Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? Citiraj ovaj komentar

Tomo Napisao/la:
Slider Napisao/la:
TIA

Cyber hobby i Dragon su jedna te ista maketa jer je Cayber Hobby Dragonov brend.

skino, skino, imam slike.....a i pricu bum uskoro cul cijelu.....sad znam samo neke fragmente, ne prica on bas puno....
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pon Ruj 22, 2014 7:06 pm    Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
Tomo Napisao/la:
Slider Napisao/la:
TIA

skino, skino, imam slike.....a i pricu bum uskoro cul cijelu.....sad znam samo neke fragmente, ne prica on bas puno....

Imaš slike 2 ili 3? Jel se na slikama vidi koji tip zrakoplova? Uglavnom, kad sve saznaš ispričaj i meni. Bilo bi super kad bi saznao i mjesto i vrijeme radnje da usporedimo s papirima. Baš me zanima...

Što se tiče nabavke makete
[url]
http://www.hobbyeasy.com/en/data/h4fr83kddpirqs44uoul.html[/url]

Imaju ga i ovdje

http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=DR%209138
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pon Ruj 22, 2014 7:27 pm    Naslov poruke: Re: SA-9 Gaskin?? Citiraj ovaj komentar

Tomo Napisao/la:
Slider Napisao/la:
Tomo Napisao/la:
Slider Napisao/la:
TIA

Imaš slike 2 ili 3? Jel se na slikama vidi koji tip zrakoplova? Uglavnom, kad sve saznaš ispričaj i meni. Bilo bi super kad bi saznao i mjesto i vrijeme radnje da usporedimo s papirima. Baš me zanima...

Što se tiče nabavke makete
[url]
http://www.hobbyeasy.com/en/data/h4fr83kddpirqs44uoul.html[/url]

Imaju ga i ovdje

http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=DR%209138
znam da je covjek bio u Slavoniji....znam jos neke detalje, sutra kad idem po kruh stanem usput pa cemo popricat....pa cu mu napravit njegovog Smile
Slider

PorukaUpisano: Uto Ruj 23, 2014 11:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

'91. Gazela - Pokupsko
'92. Orao- Sl brod
+ Mig 21 - ostecen( pogodjen al nije pao)
sutra ili preksutra kad nadje dobim jos slika pa cu ih poslikat digitalcem
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ruj 23, 2014 12:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima nas još koji bi htjeli čuti i vidjeti više o tome, znam da smo ih imali ,al nisam znao da se i "skidalo" s njima.
Slider

PorukaUpisano: Uto Ruj 23, 2014 12:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Ima nas još koji bi htjeli čuti i vidjeti više o tome, znam da smo ih imali ,al nisam znao da se i "skidalo" s njima.

poznam covjeka 40 godina, i vjerujem mu..bivsi maketar Smile sad s unukom slaze makete, bas sam im jucer odnio tri broda Smile
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma