Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Modernizacija Hv-a
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 101, 102, 103  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1991. na dalje
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Ruj 04, 2014 5:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Probali su oni već prije 600-700 godina pa ih zaustavili Bog i 'rvati Wink
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
101Airborne

Član od: 18 Svi 2007
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Ruj 04, 2014 10:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Citat:
Ne znam samo koliko ovih mlađih zna da u pravoj "igri" nema "replay" , "reset game" i "try again". Very Happy

Ma ja govorim o svojoj generaciji 35-40g. koja je još bila na osluženju vojnog roka i zna još nekaj ,jel je učila od veterana, ovi najmlađi uće na pejntbolu i airsofut trčeči po šumama ... Very Happy

Učimo i mi od veterana, doduše kako kojih... ima ih nekoliko vrsta, a da bar imamo kuruze koliko ovi airsofteri, bilo bi i više nego dobro..Smile

You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 11:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
josipww2 Napisao/la:
ajde ajde zapuca se malo na bliskom istoku

Na Bliskom istoku se puca već desetljećima, al' sad je problem što se crnilo iz nečijih ludih glava oće izlit i po našim krajevima, a ludome nije nikad za virovat.

Da, ta karta je sigurno u mnogima izazvala konsternaciju, a vijesti što stižu sa bojišta gdje ti fanatici ubijaju i uništavaju sve ispred sebe podsjećaju na nekakve starozavjetne ratove gdje je bio cilj pobiti sve "nevjernike" i popljačkati i uništiti sve njihovo. Najbizarnije je što je među njima velik broj europljana koji su prešli na islam, iako zapravo, sve to skupa i nema previše veze sa Islamom i Kuranom... Uglavnom, kad bi se taj rat nekim čudom proširio do nas, ne bi bilo nikakve veze tko je rezervist, a tko se igra sa air-soft puškama po šumi ili igra igrice, pa ni kojeg je spola ili dobi-svi bi morali uzeti oružje u ruke i braniti se...

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Minolovac 161

Član od: 16 Stu 2009
Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 11:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Indenpendence day, borba za goli opstanak. S ovima nema ni pregovora ni razgovora. Ili ih otjeraj ili te nema. Jednostavna računica. I nešto poznata.
Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 11:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U svakom slučaju, HRZ je spreman... Razz Rolling Eyes

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/256389/Default.aspx
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 12:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Najbizarnije je što je među njima velik broj europljana koji su prešli na islam, iako zapravo, sve to skupa i nema previše veze sa Islamom i Kuranom...

Tu si u pravu. Ima veze jedino i isključivo sa novcem.

Uostalom, kao i svugdje drugdje.
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 12:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
U svakom slučaju, HRZ je spreman... Razz Rolling Eyes

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/256389/Default.aspx

Ja ne znam koji k..ac ne uzmu te rabljene 16-ice i nek ljudi lete, imali bumo kakvo-takvo Zrakoplovstvo. Ovak imamo drek.
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 1:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.vecernji.hr/hrvatska/general-stimac-treba-raskinuti-ugovore-o-remontu-s-ukrajincima-959615

Btw, kakvi su Mirage 2000 u usporedbi sa F-16 ?
Taurus

Član od: 15 Stu 2009
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Pon Ruj 08, 2014 5:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hoćemo li napravit ALS Ice Bucket Challange za antin metak!?
potez XXV

Član od: 03 Svi 2006
PorukaUpisano: Pet Ruj 12, 2014 11:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo je Zubo sluzbeno predan:

"U vojarni „Pukovnik Marko Živković“ je 11. rujna 2014. godine organizirana svečanost primopredaje otpisanog višenamjenskog borbenog aviona MIG-21 UM između zapovjednika 91. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a brigadira Darka Brajkovića i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnice Međimurske županije, koju je predstavljao gospodin Ivan Kolarek."

Izvor: "OSRH.hr"

Izgleda da ce Zubu sredivati clanovi Udruge.

Bilo bi dobro kad bi i mi juznije od Zadra dobili jedan primjerak.

Netko zna tko je autor profila objavljenog s ovom najavom?

Natrag na vrh
Pierre

Član od: 12 Stu 2008
PorukaUpisano: Pet Ruj 12, 2014 12:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vladimir Trendafilovski ... i mislim da je ovo prva verzija crteža .. na drugoj verziji su linije sheme bojanja neznatno ispravljene ...
Šteta da je crtež objavljen bez pitanja autora ...

potez XXV Napisao/la:
Evo je Zubo sluzbeno predan:

"U vojarni „Pukovnik Marko Živković“ je 11. rujna 2014. godine organizirana svečanost primopredaje otpisanog višenamjenskog borbenog aviona MIG-21 UM između zapovjednika 91. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a brigadira Darka Brajkovića i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnice Međimurske županije, koju je predstavljao gospodin Ivan Kolarek."

Izvor: "OSRH.hr"

Izgleda da ce Zubu sredivati clanovi Udruge.

Bilo bi dobro kad bi i mi juznije od Zadra dobili jedan primjerak.

Netko zna tko je autor profila objavljenog s ovom najavom?

Natrag na vrh
vojo

Član od: 16 Kol 2006
Mjesto: Krk
PorukaUpisano: Pet Ruj 12, 2014 2:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da, autori crteža smo kolega Vladimir i ja - zamoljeni smo od strane članova AK Čakovec da im damo shemu bojanja da bi ga mogli tako obojati.

Da, isto tako nije lijepo da je crtež objavljen bez da smo upitani, ali eto, i da smo upitani dozvolili bi da se crtež objavi, tako da nam si ga dođe na isto.

Ne znam kako se misli 'prva verzija crteža', ovo je druga shema tog aviona, a bilo ih je tri (sa nekakvim značajnijim razlikama).

Vojo
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pierre

Član od: 12 Stu 2008
PorukaUpisano: Pet Ruj 12, 2014 8:19 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Danas slikano nakon istovara i sklapanja krila i postavljanje nosivog stupa. Sutra od 8,30 počinje čišćenje, šmirglanje ... pozvani članovi aerokluba . Nakon toga ide bojanje (prisutni su rekli da će bit "Zubo" Živi bili pa vidjeli . U srijedu u 17 h je svečano "otvorenje" .

Natrag na vrh
cico.k

Član od: 13 Svi 2006
PorukaUpisano: Pet Ruj 12, 2014 8:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

BRAVO MEĐIMURCI!!!!!
...a da se mene pita ..ja bih ga ofarbal u kockicu.
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pet Ruj 12, 2014 8:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

cekaj, pa di su stavili postolje ????
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1991. na dalje Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 101, 102, 103  Naprijed
Stranica 68/103

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma