Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ruj 04, 2014 5:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Probali su oni već prije 600-700 godina pa ih zaustavili Bog i 'rvati  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Čet Ruj 04, 2014 10:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Citat: | | Ne znam samo koliko ovih mlađih zna da u pravoj "igri" nema "replay" , "reset game" i "try again". Very Happy |
Ma ja govorim o svojoj generaciji 35-40g. koja je još bila na osluženju vojnog roka i zna još nekaj ,jel je učila od veterana, ovi najmlađi uće na pejntbolu i airsofut trčeči po šumama ...  |
Učimo i mi od veterana, doduše kako kojih... ima ih nekoliko vrsta, a da bar imamo kuruze koliko ovi airsofteri, bilo bi i više nego dobro.. _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2014 11:27 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | josipww2 Napisao/la: | | ajde ajde zapuca se malo na bliskom istoku |
Na Bliskom istoku se puca već desetljećima, al' sad je problem što se crnilo iz nečijih ludih glava oće izlit i po našim krajevima, a ludome nije nikad za virovat.
 |
Da, ta karta je sigurno u mnogima izazvala konsternaciju, a vijesti što stižu sa bojišta gdje ti fanatici ubijaju i uništavaju sve ispred sebe podsjećaju na nekakve starozavjetne ratove gdje je bio cilj pobiti sve "nevjernike" i popljačkati i uništiti sve njihovo. Najbizarnije je što je među njima velik broj europljana koji su prešli na islam, iako zapravo, sve to skupa i nema previše veze sa Islamom i Kuranom... Uglavnom, kad bi se taj rat nekim čudom proširio do nas, ne bi bilo nikakve veze tko je rezervist, a tko se igra sa air-soft puškama po šumi ili igra igrice, pa ni kojeg je spola ili dobi-svi bi morali uzeti oružje u ruke i braniti se... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2014 11:52 am Naslov poruke: |
|
|
| Indenpendence day, borba za goli opstanak. S ovima nema ni pregovora ni razgovora. Ili ih otjeraj ili te nema. Jednostavna računica. I nešto poznata. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2014 12:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Najbizarnije je što je među njima velik broj europljana koji su prešli na islam, iako zapravo, sve to skupa i nema previše veze sa Islamom i Kuranom... |
Tu si u pravu. Ima veze jedino i isključivo sa novcem.
Uostalom, kao i svugdje drugdje. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2014 12:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja ne znam koji k..ac ne uzmu te rabljene 16-ice i nek ljudi lete, imali bumo kakvo-takvo Zrakoplovstvo. Ovak imamo drek. _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pon Ruj 08, 2014 5:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Hoćemo li napravit ALS Ice Bucket Challange za antin metak!? _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 855 | |
|
Upisano: Pet Ruj 12, 2014 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
Evo je Zubo sluzbeno predan:
"U vojarni „Pukovnik Marko Živković“ je 11. rujna 2014. godine organizirana svečanost primopredaje otpisanog višenamjenskog borbenog aviona MIG-21 UM između zapovjednika 91. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a brigadira Darka Brajkovića i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnice Međimurske županije, koju je predstavljao gospodin Ivan Kolarek."
Izvor: "OSRH.hr"
Izgleda da ce Zubu sredivati clanovi Udruge.
Bilo bi dobro kad bi i mi juznije od Zadra dobili jedan primjerak.
Netko zna tko je autor profila objavljenog s ovom najavom?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Pierre
 | | Član od: 12 Stu 2008 | | Poruke: 338 | |
|
Upisano: Pet Ruj 12, 2014 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Vladimir Trendafilovski ... i mislim da je ovo prva verzija crteža .. na drugoj verziji su linije sheme bojanja neznatno ispravljene ...
Šteta da je crtež objavljen bez pitanja autora ...
| potez XXV Napisao/la: | Evo je Zubo sluzbeno predan:
"U vojarni „Pukovnik Marko Živković“ je 11. rujna 2014. godine organizirana svečanost primopredaje otpisanog višenamjenskog borbenog aviona MIG-21 UM između zapovjednika 91. zrakoplovne baze HRZ-a i PZO-a brigadira Darka Brajkovića i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnice Međimurske županije, koju je predstavljao gospodin Ivan Kolarek."
Izvor: "OSRH.hr"
Izgleda da ce Zubu sredivati clanovi Udruge.
Bilo bi dobro kad bi i mi juznije od Zadra dobili jedan primjerak.
Netko zna tko je autor profila objavljenog s ovom najavom?
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Pet Ruj 12, 2014 2:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, autori crteža smo kolega Vladimir i ja - zamoljeni smo od strane članova AK Čakovec da im damo shemu bojanja da bi ga mogli tako obojati.
Da, isto tako nije lijepo da je crtež objavljen bez da smo upitani, ali eto, i da smo upitani dozvolili bi da se crtež objavi, tako da nam si ga dođe na isto.
Ne znam kako se misli 'prva verzija crteža', ovo je druga shema tog aviona, a bilo ih je tri (sa nekakvim značajnijim razlikama).
Vojo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Pierre
 | | Član od: 12 Stu 2008 | | Poruke: 338 | |
|
Upisano: Pet Ruj 12, 2014 8:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas slikano nakon istovara i sklapanja krila i postavljanje nosivog stupa. Sutra od 8,30 počinje čišćenje, šmirglanje ... pozvani članovi aerokluba . Nakon toga ide bojanje (prisutni su rekli da će bit "Zubo" Živi bili pa vidjeli . U srijedu u 17 h je svečano "otvorenje" .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cico.k
| | Član od: 13 Svi 2006 | | Poruke: 170 | |
|
Upisano: Pet Ruj 12, 2014 8:43 pm Naslov poruke: |
|
|
BRAVO MEĐIMURCI!!!!!
...a da se mene pita ..ja bih ga ofarbal u kockicu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Ruj 12, 2014 8:54 pm Naslov poruke: |
|
|
cekaj, pa di su stavili postolje ???? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|