Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 12:04 pm Naslov poruke: Go Modelling 2013 - Balkan special |
|
|
Pozdrav,
eto odradili smo ova 2 dana, mislim da je bilo lijepo. Uostalom neka komentare daju nasi gosti. Fotke:
za pocetak malo oklopa:
Nekoliko radova naseg kolege Zec 1 kojem se i ovom prilkom zelim zahvaliti na dolasku.
2. svj. rat i nesto vozila JNA iz 80-tih+ Leopard IFOR
kod mene airlineri ne sjmiju faliti:
Nekoliko radova u 1:48
Bf-109 protiv Stuke 6.4.1941
Spitfire i Ms406
F-86D i Osvetnik Dubrovnika:
I onda prelazimo na 1:72 gdje je bilo skupljeno 15 godina rada Dr. Vlada (95%
ovih radova je njegovo):
Vladso drzi sve pod kontrolom
bilo je i dosta stranih klubova, medju ostalim I HUVM
IPMS Srbija
kao i Zepelin Rijeka.
eto to je to. Nadam se da se vidimo dogodine (kao i u Zagrebu). Ispricavam se na losoj kvaliteti fotki, aparat mi je bio krivo namjesten sto sam tek doma primjetio.
Pozdrav
Branko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 1:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Prekrasno!
Ovolika kolicina maketa nasih aviona nije se nikad prije skupila na jednom mjestu..? (..a sad se skupila u inozemstvu..) Jako mi je zao sto nisam bio tamo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Zahvaljujem se domaćinima na izvrsno odrađenom događanju koji je uz neponovljivi ambijent nešto najbolje do sada na čemu smo sudjelovali.
Naravno ovim putem potvrđujemo i svoj dolazak dogodine nadam se u još većem broju, tako da nam ona dva stola neće biti dosta
Ujedno koristim priliku i čestitam svojim dečkima na osvojenim nagradama i medaljama koje ćemo zasigurno dobro zafeštati  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dr. vlado
| | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1411 | |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 3:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | | ...Naravno ovim putem potvrđujemo i svoj dolazak dogodine nadam se u još većem broju, tako da nam ona dva stola neće biti dosta ... |
Ocito ti tvoji decki jos nisu podnijeli cijeli izvjestaj ... Naime, dogovoreno je da HUVM bude gost IPMS Austrija na ovogodisnjem Airpower u Zeltweg-u, gdje cete dobiti mjesto u nasem izlagackom satoru . Eto prilike za one obecane pive!
E, da - cestitam ekipi na osvojenih cak 5 nagrada! Bravo!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 4:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto kakva nam je međusobna komunikacija ovi moji me drže u info blokadi, sram ih bilo, sad kad dođem do kluba dobili budu svoje
Ali kad si već pomenuo pivkana, gajba žuje se hladi i donosimo je sa sobom i da hvala na pozivu. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stips Napisao/la: | Ujedno koristim priliku i čestitam svojim dečkima na osvojenim nagradama i medaljama koje ćemo zasigurno dobro zafeštati  |
i ja se pridruzujem cestitkama, a moram pokusat poci i na airpower, ako nista drugo onda zbog zuje. Ujedno se i zahvaljujem na poklonima, jutros je pala prva kava iz salice HUVM-a. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 5:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Čestitke organizatorima i osvajačima medalja. Da li već negdje postoji objavljena lista rezultata natjecanja? _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="dr. vlado"] | Stips Napisao/la: | | ...na ovogodisnjem Airpower u Zeltweg-u... |
Kad je? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
OOOOOOOO i ovo je sve u1/72!!!!
Samo jedna greska
Krivo ste poslagali malete trebale bi gledati u ljevo prvos tarinski pa prema modernima kako se razvijalo zrakoplovstvo i kako su se mijenjale drzave.
A ovaj postav govori ovo je danas pa vratimo se lagano korak po korak u proslost...
Nego ima li mozda malo bliza fotka ove JRV DC-3 i Ju-52 _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | OOOOOOOO i ovo je sve u1/72!!!!
Samo jedna greska
Krivo ste poslagali malete trebale bi gledati u ljevo prvos tarinski pa prema modernima kako se razvijalo zrakoplovstvo i kako su se mijenjale drzave.
A ovaj postav govori ovo je danas pa vratimo se lagano korak po korak u proslost...
Nego ima li mozda malo bliza fotka ove JRV DC-3 i Ju-52 |
Vedrane,
prihvacam samo kritiku da sam fotke krivo poredao , Stol pocinje na desnoj strani, tj kad dodjes u dvoranu prvo dodjes do dijela stola gdje je 1. svj. rat, kako sam prvo slikavao 1:48, sam samo poceo dalje slikavat i 1:72. Kako je ogormna kolicina maketa u 1:72 (mislim da je Vlado izbrojao preko 190 maketa)
nisam pravio fotke pojedinacnih maketa, ali nasao sam fotke iz 2009 kada niti sam bio clan IPMS niti sam poznavao Vlada:
mozda Vlado im jos fotki, ili ti moze koju napraviti. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 10:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma sve pret Branko moram malo trabunjati bezveze kada vec nisam bio kod vas.
Hvala za ove dvije fotke!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Pon Ožu 11, 2013 11:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | Ma sve pret Branko moram malo trabunjati bezveze kada vec nisam bio kod vas.
Hvala za ove dvije fotke!  |
steta sto nisi bio, mozda dogodine, ali vidimo se u Zagrebu (ili u svibnju ili u rujnu) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 12, 2013 5:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Prema viđenom, čestitke organizatorima na dojmljivom maketarskom "eventu" ...
Ipak, kad se već spominju klubovi, ne bi bilo zgorega spomenuti da je posredstvom svog "izaslanika" participirao i MK S. Penkala, a s obzirom vidim i pozamašnu nisku radova našeg kolege D. Zajčića ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 12, 2013 10:35 pm Naslov poruke: Go-You-Go Modelling! |
|
|
Poštovani.
Jako lijepo poslikano u maniri mrtve prirode i bliskog pejzaža sve ono što nas najviše zanima s tog renomiranog natjecanja. Fotografija nikada dovoljno kako o našim tako i o drugih kvalitetnih maketa. Pa ako netko ima energije i znanja gdje se može "zaviriti", neka molit ću lijepo, dade poveznice tj. "najkrače lijane". Da mogu barem ja koji slabo putujem skakati s prikaza na prikaz.
Obečavam da kad se dovoljno obogatim, odmah dolazim na to natjecnje s pristojnom maketom u oznakama "naše gore list". Za sada se sve samo priprema tj. u maketarskoj je kuhinji i "kuha se".
Svaka čast organizatorima na zavidno zanimljivom ambijentu.
Lijep pozdrav, Dragiša. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|