Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Go Modelling 2013 - Balkan special
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Airbus89

Član od: 02 Velj 2011
Mjesto: Dubrovnik/Bec
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 12:04 pm    Naslov poruke: Go Modelling 2013 - Balkan special Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,
eto odradili smo ova 2 dana, mislim da je bilo lijepo. Uostalom neka komentare daju nasi gosti. Fotke:
za pocetak malo oklopa:

Nekoliko radova naseg kolege Zec 1 kojem se i ovom prilkom zelim zahvaliti na dolasku.

2. svj. rat i nesto vozila JNA iz 80-tih+ Leopard IFOR

kod mene airlineri ne sjmiju faliti:

Nekoliko radova u 1:48
Bf-109 protiv Stuke 6.4.1941

Spitfire i Ms406

F-86D i Osvetnik Dubrovnika:

I onda prelazimo na 1:72 gdje je bilo skupljeno 15 godina rada Dr. Vlada (95%
ovih radova je njegovo):

Vladso drzi sve pod kontrolom

bilo je i dosta stranih klubova, medju ostalim I HUVM

IPMS Srbija

kao i Zepelin Rijeka.

eto to je to. Nadam se da se vidimo dogodine (kao i u Zagrebu). Ispricavam se na losoj kvaliteti fotki, aparat mi je bio krivo namjesten sto sam tek doma primjetio.
Pozdrav
Branko
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 1:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prekrasno!

Ovolika kolicina maketa nasih aviona nije se nikad prije skupila na jednom mjestu..? (..a sad se skupila u inozemstvu..) Jako mi je zao sto nisam bio tamo.
Natrag na vrh
Stips

Član od: 23 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 2:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zahvaljujem se domaćinima na izvrsno odrađenom događanju koji je uz neponovljivi ambijent nešto najbolje do sada na čemu smo sudjelovali.
Naravno ovim putem potvrđujemo i svoj dolazak dogodine nadam se u još većem broju, tako da nam ona dva stola neće biti dosta Laughing Laughing Laughing
Ujedno koristim priliku i čestitam svojim dečkima na osvojenim nagradama i medaljama koje ćemo zasigurno dobro zafeštati Rave party

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 3:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stips Napisao/la:
...Naravno ovim putem potvrđujemo i svoj dolazak dogodine nadam se u još većem broju, tako da nam ona dva stola neće biti dosta ...

Ocito ti tvoji decki jos nisu podnijeli cijeli izvjestaj Confused ... Naime, dogovoreno je da HUVM bude gost IPMS Austrija na ovogodisnjem Airpower u Zeltweg-u, gdje cete dobiti mjesto u nasem izlagackom satoru Very Happy . Eto prilike za one obecane pive! Laughing
E, da - cestitam ekipi na osvojenih cak 5 nagrada! Bravo!!!
Natrag na vrh
Stips

Član od: 23 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 4:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Shocked
Eto kakva nam je međusobna komunikacija Megafon ovi moji me drže u info blokadi, sram ih bilo, sad kad dođem do kluba dobili budu svoje Sibanje

Ali kad si već pomenuo pivkana, gajba žuje se hladi i donosimo je sa sobom U zdravlje i da hvala na pozivu.

PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 5:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stips Napisao/la:
Ujedno koristim priliku i čestitam svojim dečkima na osvojenim nagradama i medaljama koje ćemo zasigurno dobro zafeštati Rave party

i ja se pridruzujem cestitkama, a moram pokusat poci i na airpower, ako nista drugo onda zbog zuje. Ujedno se i zahvaljujem na poklonima, jutros je pala prva kava iz salice HUVM-a.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 5:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čestitke organizatorima i osvajačima medalja. Very Happy Da li već negdje postoji objavljena lista rezultata natjecanja?

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 5:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

[quote="dr. vlado"]
Stips Napisao/la:
...na ovogodisnjem Airpower u Zeltweg-u...

Kad je?
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 6:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Google je naprosto čudo. Cool

http://www.airpower.gv.at/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 6:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

OOOOOOOO i ovo je sve u1/72!!!!

Samo jedna greska Twisted Evil
Krivo ste poslagali malete trebale bi gledati u ljevo prvos tarinski pa prema modernima kako se razvijalo zrakoplovstvo i kako su se mijenjale drzave.
A ovaj postav govori ovo je danas pa vratimo se lagano korak po korak u proslost... Wink

Nego ima li mozda malo bliza fotka ove JRV DC-3 i Ju-52
Airbus89

PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 9:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
OOOOOOOO i ovo je sve u1/72!!!!

Samo jedna greska Twisted Evil
Krivo ste poslagali malete trebale bi gledati u ljevo prvos tarinski pa prema modernima kako se razvijalo zrakoplovstvo i kako su se mijenjale drzave.
A ovaj postav govori ovo je danas pa vratimo se lagano korak po korak u proslost... Wink

Nego ima li mozda malo bliza fotka ove JRV DC-3 i Ju-52

Vedrane,
prihvacam samo kritiku da sam fotke krivo poredao Embarassed , Stol pocinje na desnoj strani, tj kad dodjes u dvoranu prvo dodjes do dijela stola gdje je 1. svj. rat, kako sam prvo slikavao 1:48, sam samo poceo dalje slikavat i 1:72. Kako je ogormna kolicina maketa u 1:72 (mislim da je Vlado izbrojao preko 190 maketa)
nisam pravio fotke pojedinacnih maketa, ali nasao sam fotke iz 2009 kada niti sam bio clan IPMS niti sam poznavao Vlada:

mozda Vlado im jos fotki, ili ti moze koju napraviti.
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 10:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma sve pret Branko moram malo trabunjati bezveze kada vec nisam bio kod vas. Rolling Eyes

Hvala za ove dvije fotke! Cool
Airbus89

PorukaUpisano: Pon Ožu 11, 2013 11:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
Ma sve pret Branko moram malo trabunjati bezveze kada vec nisam bio kod vas. Rolling Eyes

Hvala za ove dvije fotke! Cool

steta sto nisi bio, mozda dogodine, ali vidimo se u Zagrebu (ili u svibnju ili u rujnu)
Natrag na vrh
prelude

Član od: 23 Stu 2005
PorukaUpisano: Uto Ožu 12, 2013 5:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prema viđenom, čestitke organizatorima na dojmljivom maketarskom "eventu" ...
Ipak, kad se već spominju klubovi, ne bi bilo zgorega spomenuti da je posredstvom svog "izaslanika" Smile participirao i MK S. Penkala, a s obzirom vidim i pozamašnu nisku radova našeg kolege D. Zajčića ...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
dragisa1956

Član od: 01 Lis 2009
PorukaUpisano: Uto Ožu 12, 2013 10:35 pm    Naslov poruke: Go-You-Go Modelling! Citiraj ovaj komentar

Poštovani.
Jako lijepo poslikano u maniri mrtve prirode i bliskog pejzaža sve ono što nas najviše zanima s tog renomiranog natjecanja. Fotografija nikada dovoljno kako o našim tako i o drugih kvalitetnih maketa. Pa ako netko ima energije i znanja gdje se može "zaviriti", neka molit ću lijepo, dade poveznice tj. "najkrače lijane". Da mogu barem ja koji slabo putujem skakati s prikaza na prikaz.
Obečavam da kad se dovoljno obogatim, odmah dolazim na to natjecnje s pristojnom maketom u oznakama "naše gore list". Za sada se sve samo priprema tj. u maketarskoj je kuhinji i "kuha se".

Svaka čast organizatorima na zavidno zanimljivom ambijentu.
Lijep pozdrav, Dragiša.
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma