Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Airbus89
 | | Član od: 02 Velj 2011 | | Poruke: 294 | | Mjesto: Dubrovnik/Bec |
|
Upisano: Pon Ruj 10, 2012 9:51 am Naslov poruke: GoModelling 2013 |
|
|
Pozdrav,
Evo da najavim GoModelling 2013. kojie ce se odrzati 9. i 10.03. u vojnom muzeju (Herresgeschichtliche Museum) u Becu. Znaci na jednom mjestu je i takmicenje i izlozba i vojni muzej (za one koji ne znaju).
Zadovoljstvo mi je i da mogu najaviti posebnu temu - BALKAN SPECIAL -
od Austro-Ugarske do danas. Znaci bit ce i dosta maketa vezano za nase podrucje. To je naravno izlozbeni dio, ne takmicarski. Naravno je svatko dobrodosao da donese svoju maketu. Molim samo da mi se javi na PM kako bi mogli planirati.
Druga tema je NAVAL AVIATION - dakle nosaci aviona, hidroavioni....
http://www.ipms.at/index.php/go-modelling-2013/106-naval-aviaton-wasservoegel
Eto nadam se da ce vas doci sto vise. Za sve informacije ili pomoc se naravno mozete obratiti Dr. Vladu ili meni.
Pozdrav
Branko
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Pon Stu 26, 2012 2:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto izasla je na stranici IPMS-a i prijava za GoMo 2013 za izlagace na hrvatskom. Da podsjetim, glavna tema je Balkan special a za klubove su standovi besplatni.
http://www.ipms.at/images/stories/images/AA-000/go-modelling/2013/gomo13_prijava.pdf
Takodje bi jos jednom pozvao kolege maketare koji bi izlozili koju maketu vezano uz ovu temu (dakle izlozbeni, ne takmicarski dio) da mi se jave na PM. Poceo sam raditi na Excel tabeli gdje cemo unijeti sve makete koje su gotove,u radu ili planirane da ne bi doslo do dupliranja radova i planiranja prostora.
Pozdrav
Branko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Stu 26, 2012 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
ima kakav smjestaj povoljan?
kak su opce cijene za dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu?? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
 | | Član od: 06 Svi 2012 | | Poruke: 175 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 12:02 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | ima kakav smjestaj povoljan?
kak su opce cijene za dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu?? |
35,00 - 150,00 € ovisi sto zelis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Airbus89
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 1:15 am Naslov poruke: |
|
|
| Jazz Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | ima kakav smjestaj povoljan?
kak su opce cijene za dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu?? |
35,00 - 150,00 € ovisi sto zelis |
najbolje pogledaj u internetu, HRS, Expedia,Booking.com su glavni on-line portali, ubacic Bec, datum i on pokaze sve hotel koji imaju sobe u tom periodu. Cijene kako je jazz napisao, vrlo razlicite. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 9:10 am Naslov poruke: |
|
|
tnx _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
 | | Član od: 06 Svi 2012 | | Poruke: 175 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 9:51 am Naslov poruke: |
|
|
| ako ti treba neki special javi...vidjeti ćemo što se da napraviti..ali navedeni portali su ti Ok...trivago.at ili trivago.de ti je još bolji jer ti daje pregled svih cijena za traženo razdoblje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 10:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Jazz Napisao/la: | | ako ti treba neki special javi...vidjeti ćemo što se da napraviti..ali navedeni portali su ti Ok...trivago.at ili trivago.de ti je još bolji jer ti daje pregled svih cijena za traženo razdoblje. | ma sad mi veli zena da joj je putovnica istekla, klinac ju ni nema, pa veli da nam se ne isplati radit dve nove a za pol godine nam nece vise ni trebat...tak da cu najvjerojatnije ic sam...i spavat u autu....
salim se, jednokrebvetna, najjeftinija , s dobrom zvucnom izolacijom....( tak hrcem da cijeli kat ne moze spavat ) _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| iz mog iskustva jednokrevetna je paprena,ubacim u tražilicu odaberem datum,upišem period-cjena22eura 1 osoba,kliknem provjeri i izbaci 43eura!!??,i tako na svim tražilicama cjena se vrti oko toga,postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura,nešto kao prenočišta na noč dvije ali ja ih nikad nisam otkrio,ako se ima vremena da se na licu mjesta kroz razgovor dobit informaciju o nekakvim privatnim iznajmljivačima,meni su ih opisali kao "pansioni" za cca 15eura po osobi,izdaju max dvije noči bez računa,ali to mi djeluje kao mogučnost da se probudim na moldavskoj tržnici ljudskim organima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Istina,dva zanimljiva sam pronašao ,onako brzinskim pregledom za nekih cca 30eura jednokrevetna,tema je dobra pa mislim da bi je mogli otvorit kao zasebnu da ne zagušimo ovaj post,svima koji planiraju posjetit neko natjecanje ovo su potrebne informacije |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 311 | | Mjesto: Vaterland |
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | | postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura |
spavao sam ja u tom hotelu u Beču stvarno za smješne novce (15EUR za Beč je smješno), dobio duoručak (količinski) da nisam morao jesti do večere
i u Rimu skoro ista priča, nisu fantomski hoteli ni moldavska tržnica
Hrvatska katolička misija, koliko pamtim _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 9:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| markica Napisao/la: | | x wing Napisao/la: | | postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura |
spavao sam ja u tom hotelu u Beču stvarno za smješne novce (15EUR za Beč je smješno), dobio duoručak (količinski) da nisam morao jesti do večere
Hrvatska katolička misija, koliko pamtim |
pa jel bi htio podijelit s nama, npr adresu? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 9:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | markica Napisao/la: | | x wing Napisao/la: | | postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura |
Hrvatska katolička misija, koliko pamtim |
pa jel bi htio podijelit s nama, npr adresu? |
bio sam tamo 2001. godine, treba mi malo vremena da iskopam. Rim je isto davno, iz 2005. godine... _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markica
|
Upisano: Uto Stu 27, 2012 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
eto svih detalja, iako uzmite u obzir da sam možda pomiješao detalje od 2001. godine do danas. Stoga sretno....
Hrvatski povijesni institut u Beču - »Canisius-Haus«
Canisiusgasse 16
A-1090 Wien
Tel. 00431-31705-18
Fax 00431-31705-175
Mobitel vicerektora: 0043 (0) 680110-3559 ili 0043 (0) 6818312-6395
E-mail: stankovicivica@yahoo.com
ako sredite smještaj pridružujem se vrlo rado na izletu do Beča _________________ Murphy says: the light at the end of the tunnel is always the headlight of an incoming train! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|