Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

GoModelling 2013
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Airbus89

Član od: 02 Velj 2011
Mjesto: Dubrovnik/Bec
PorukaUpisano: Pon Ruj 10, 2012 9:51 am    Naslov poruke: GoModelling 2013 Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,
Evo da najavim GoModelling 2013. kojie ce se odrzati 9. i 10.03. u vojnom muzeju (Herresgeschichtliche Museum) u Becu. Znaci na jednom mjestu je i takmicenje i izlozba i vojni muzej (za one koji ne znaju).

Zadovoljstvo mi je i da mogu najaviti posebnu temu - BALKAN SPECIAL -
od Austro-Ugarske do danas. Znaci bit ce i dosta maketa vezano za nase podrucje. To je naravno izlozbeni dio, ne takmicarski. Naravno je svatko dobrodosao da donese svoju maketu. Molim samo da mi se javi na PM kako bi mogli planirati.

Druga tema je NAVAL AVIATION - dakle nosaci aviona, hidroavioni....
http://www.ipms.at/index.php/go-modelling-2013/106-naval-aviaton-wasservoegel

Eto nadam se da ce vas doci sto vise. Za sve informacije ili pomoc se naravno mozete obratiti Dr. Vladu ili meni. Very Happy
Pozdrav
Branko

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Airbus89

PorukaUpisano: Pon Stu 26, 2012 2:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Eto izasla je na stranici IPMS-a i prijava za GoMo 2013 za izlagace na hrvatskom. Da podsjetim, glavna tema je Balkan special a za klubove su standovi besplatni.
http://www.ipms.at/images/stories/images/AA-000/go-modelling/2013/gomo13_prijava.pdf
Takodje bi jos jednom pozvao kolege maketare koji bi izlozili koju maketu vezano uz ovu temu (dakle izlozbeni, ne takmicarski dio) da mi se jave na PM. Poceo sam raditi na Excel tabeli gdje cemo unijeti sve makete koje su gotove,u radu ili planirane da ne bi doslo do dupliranja radova i planiranja prostora.
Pozdrav
Branko
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Stu 26, 2012 3:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ima kakav smjestaj povoljan?
kak su opce cijene za dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu??
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Jazz

Član od: 06 Svi 2012
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 12:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

35,00 - 150,00 € ovisi sto zelis
Natrag na vrh
Airbus89

PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 1:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jazz Napisao/la:
Slider Napisao/la:

35,00 - 150,00 € ovisi sto zelis

najbolje pogledaj u internetu, HRS, Expedia,Booking.com su glavni on-line portali, ubacic Bec, datum i on pokaze sve hotel koji imaju sobe u tom periodu. Cijene kako je jazz napisao, vrlo razlicite.
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 9:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tnx
Jazz

Član od: 06 Svi 2012
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 9:51 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ako ti treba neki special javi...vidjeti ćemo što se da napraviti..ali navedeni portali su ti Ok...trivago.at ili trivago.de ti je još bolji jer ti daje pregled svih cijena za traženo razdoblje.
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 10:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jazz Napisao/la:
ako ti treba neki special javi...vidjeti ćemo što se da napraviti..ali navedeni portali su ti Ok...trivago.at ili trivago.de ti je još bolji jer ti daje pregled svih cijena za traženo razdoblje.
ma sad mi veli zena da joj je putovnica istekla, klinac ju ni nema, pa veli da nam se ne isplati radit dve nove a za pol godine nam nece vise ni trebat...tak da cu najvjerojatnije ic sam...i spavat u autu.... Smile Smile Smile
salim se, jednokrebvetna, najjeftinija , s dobrom zvucnom izolacijom....( tak hrcem da cijeli kat ne moze spavat Very Happy )
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 12:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

iz mog iskustva jednokrevetna je paprena,ubacim u tražilicu odaberem datum,upišem period-cjena22eura 1 osoba,kliknem provjeri i izbaci 43eura!!??,i tako na svim tražilicama cjena se vrti oko toga,postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura,nešto kao prenočišta na noč dvije ali ja ih nikad nisam otkrio,ako se ima vremena da se na licu mjesta kroz razgovor dobit informaciju o nekakvim privatnim iznajmljivačima,meni su ih opisali kao "pansioni" za cca 15eura po osobi,izdaju max dvije noči bez računa,ali to mi djeluje kao mogučnost da se probudim na moldavskoj tržnici ljudskim organima
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 12:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima : http://tinyurl.com/bpxj4yy
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 1:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nick Napisao/la:
Ima : http://tinyurl.com/bpxj4yy

Istina,dva zanimljiva sam pronašao ,onako brzinskim pregledom za nekih cca 30eura jednokrevetna,tema je dobra pa mislim da bi je mogli otvorit kao zasebnu da ne zagušimo ovaj post,svima koji planiraju posjetit neko natjecanje ovo su potrebne informacije
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
markica

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Vaterland
PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 8:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

x wing Napisao/la:
postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura

spavao sam ja u tom hotelu u Beču stvarno za smješne novce (15EUR za Beč je smješno), dobio duoručak (količinski) da nisam morao jesti do večere

i u Rimu skoro ista priča, nisu fantomski hoteli ni moldavska tržnica

Hrvatska katolička misija, koliko pamtim
Slider

PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 9:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

markica Napisao/la:
x wing Napisao/la:
postoje nekakvi fantomski "hosteli" koje drže hrvatski svečenici(Munchen,Vienna) u kojima su spavali moji poznanici za nekakvih 15-20 eura

spavao sam ja u tom hotelu u Beču stvarno za smješne novce (15EUR za Beč je smješno), dobio duoručak (količinski) da nisam morao jesti do večere

pa jel bi htio podijelit s nama, npr adresu?
markica

PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 9:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:
markica Napisao/la:
x wing Napisao/la:

pa jel bi htio podijelit s nama, npr adresu?

bio sam tamo 2001. godine, treba mi malo vremena da iskopam. Rim je isto davno, iz 2005. godine...
markica

PorukaUpisano: Uto Stu 27, 2012 11:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

eto svih detalja, iako uzmite u obzir da sam možda pomiješao detalje od 2001. godine do danas. Stoga sretno....

Hrvatski povijesni institut u Beču - »Canisius-Haus«
Canisiusgasse 16
A-1090 Wien
Tel. 00431-31705-18
Fax 00431-31705-175
Mobitel vicerektora: 0043 (0) 680110-3559 ili 0043 (0) 6818312-6395
E-mail: stankovicivica@yahoo.com

ako sredite smještaj pridružujem se vrlo rado na izletu do Beča
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma