Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ZlatkoB Administrator
 | | Član od: 29 Svi 2006 | | Poruke: 184 | | Mjesto: Zg |
|
Upisano: Pet Svi 25, 2012 7:09 pm Naslov poruke: Dan otvorenih vrata MORH-a i Tehnički zbor Jarun-Zagreb |
|
|
PROGRAM DOGAĐANJA
NEDJELJA, 27. SVIBNJA 2012. 9,30 – 10,30 sati
Glazbeni program Orkestra OS i prikaz počasnih i vježbovnih aktivnosti Počasno zaštitne bojne u užem središtu Grada Zagreba
(Trg Petra Preradovća, Zrinjevac, Trg bana Josipa Jelačića)
10,00 – 21,00 sati Rekreativno-športski centar Jarun (prostor između ulaza Hrgovići i ulice Hrvatskog sokola)
Taktičko-tehnički zbor opreme i naoružanja postrojbi OSRH i MUP-a
• Predstavljanje braniteljskih zadruga
• izložba sredstava Vojnog muzeja
• Predstavljanje projekata privlačenja osoblja u OSRH
• Prikaz borilačkih vještina
• 11,00 prigodni letački program akro grupe „Krila Oluje“
(napomena: ovisno o vremenskim uvjetima)
• 12,00 – 16,00 Podjela porcija vojničkog graha posjetiteljima
• 18,45 Prezentacija padobranskih skokova
• 19,00 Prigodni letački program akro grupe „Krila Oluje“
• 19,30 prigodni program Orkestra HRM-a i Klape HRM-a „Sveti Juraj“
Dan otvorenih vrata u vojarnama OSRH
10,00 – 16,00 sati
(Bjelovar, Zemunik, Vinkovci, Našice, Knin, Petrinja, Dugo Selo, Split, Požega, Vukovar, Zagreb)
Skinuo s stranica MORH-a. _________________ Pozdrav Zlatko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Svi 25, 2012 7:56 pm Naslov poruke: Re: Dan otvorenih vrata MORH-a i Tehnički zbor Jarun-Zagreb |
|
|
Super, thanks za informacije!
Sto se tice ovog...
| ZlatkoB Napisao/la: | 19,00 Prigodni letački program akro grupe „Krila Oluje“
|
...nadam se da je prognoza dobra.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hokum
 | | Član od: 26 Lip 2006 | | Poruke: 247 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 26, 2012 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Izlozen je projektil rbs-15. Close up. Btw. Na stranicama morha pise da su KO u 18 h |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2012 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Moram proznati da sam ODUSEVLJEN danasnjim dogadjajem na Jarunu. Bilo je divno gledati sa kakvim su zanimanjem klinci (i odrasli) razgledavali mnogobrojnu izlozenu vojnu opremu i kako su im pripadnici nase vojske strpljivo i ljubazno sve objasnjavali. A nastup Krila oluje je bio zaista predivan. Decki su savrseno izveli zahtjevan i DUG program.
Bilo je pravo zadovoljstvo danas biti na Jarunu. Znam da ce zvucati pateticno, ali i to cu napisati - osjetio sam ponos gledajuci sve to.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 27, 2012 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
I ja sam bio, možda poslije okačim slike, a imo sam i bliski susret sa patriom na cesti u petak, kreće se ko da levitira Inaće također pohvale ljudima koji su bili tamo stajali cijeli dan, jedino po meni previše klinaca, trebalo bi neku dobnu granicu stavit na 10 il 12 godina, stvarno predugi redovi i prebezobrazna djeca(kao i roditelji ), no možda sam to ipak samo ja(ne volim sitnu dječicu ) al sve u svemu bilo je lijepo. _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2012 12:41 am Naslov poruke: |
|
|
Također mogu reći da je bilo odlično. Hrpa vojne opreme, i ljubazno vojno osoblje, stvarno ih treba pohvaliti kako su bili strpljivi sa onom gomilom klinaca koji bi svima ispilali živce Malo sam i porazgovarao sa nekima od njih, vrhunski su to ljudi
A Krila Oluje... bio sam i na probi i na kasnijem nastupu koji je bio fantastičan! Nevjerovatno koliko su savršeni, s obzirom na to kakvi su im uvjeti za rad... Tako da sasvim razumijem Damira kad kaže da je ponosan. Iako ni ja nisam sklon tim izljevima patetike , mogu reći da stvarno imamo razloga za ponos
E da, i 12.7 mm Barrett M95 u rukama, neprocjenjivo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2012 9:05 am Naslov poruke: |
|
|
Također mogu reći da je bilo odlično. Fotkao sam si hrpu detalja za budući projekt Mil Mi 171 ali nažalost s mobom.
Patria me je malo razočarala. Ogromna je u usporedbi sa M 84. Nije mi jasno čemu tolika glomaznost kod transportera za ljudstvo i još je k tome slabo naoružana. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2012 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam imao neki super-fotic, samo idiot. Zato stavljam samo ove dvije fotke, cisto zbog dojma:
Izvrsno letenje, svaka cast!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2012 10:52 am Naslov poruke: |
|
|
| mpuky1 Napisao/la: | Također mogu reći da je bilo odlično. Fotkao sam si hrpu detalja za budući projekt Mil Mi 171 ali nažalost s mobom.
Patria me je malo razočarala. Ogromna je u usporedbi sa M 84. Nije mi jasno čemu tolika glomaznost kod transportera za ljudstvo i još je k tome slabo naoružana. |
pa da ga je lakse pogodit......  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2012 12:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Upravo tako treba uvesti novu mjernu jedinicu m2 tj. meta na kvadrat. Patria je velika kao oklopljeni mini bus a težnja modernog ratovanja je smanjenje profila. Možda je njena svrha strašenje masa ? _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 28, 2012 12:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Ali opet ak se gleda da kad uđeš unutra moraš klećat da bi se micao, kakvi bi tek uvijeti bili da je još niža  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Sri Svi 30, 2012 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Bio sam malo na jarunu i pogledao tu tehniku. Moram priznati da sam ostao doslovno zapanjen velicinom helica koji je bio tamo. Mislim MI-171 da je bio. OGROMNA pticurina. OGROMNA!!! _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|