Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Dan otvorenih vrata MORH-a i Tehnički zbor Jarun-Zagreb

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ZlatkoB
Administrator
Član od: 29 Svi 2006
Mjesto: Zg
PorukaUpisano: Pet Svi 25, 2012 7:09 pm    Naslov poruke: Dan otvorenih vrata MORH-a i Tehnički zbor Jarun-Zagreb Citiraj ovaj komentar

PROGRAM DOGAĐANJA
NEDJELJA, 27. SVIBNJA 2012. 9,30 – 10,30 sati
Glazbeni program Orkestra OS i prikaz počasnih i vježbovnih aktivnosti Počasno zaštitne bojne u užem središtu Grada Zagreba
(Trg Petra Preradovća, Zrinjevac, Trg bana Josipa Jelačića)

10,00 – 21,00 sati Rekreativno-športski centar Jarun (prostor između ulaza Hrgovići i ulice Hrvatskog sokola)
Taktičko-tehnički zbor opreme i naoružanja postrojbi OSRH i MUP-a
• Predstavljanje braniteljskih zadruga
• izložba sredstava Vojnog muzeja
• Predstavljanje projekata privlačenja osoblja u OSRH
• Prikaz borilačkih vještina
• 11,00 prigodni letački program akro grupe „Krila Oluje“
(napomena: ovisno o vremenskim uvjetima)
• 12,00 – 16,00 Podjela porcija vojničkog graha posjetiteljima
• 18,45 Prezentacija padobranskih skokova
• 19,00 Prigodni letački program akro grupe „Krila Oluje“
• 19,30 prigodni program Orkestra HRM-a i Klape HRM-a „Sveti Juraj“

Dan otvorenih vrata u vojarnama OSRH
10,00 – 16,00 sati
(Bjelovar, Zemunik, Vinkovci, Našice, Knin, Petrinja, Dugo Selo, Split, Požega, Vukovar, Zagreb)

Skinuo s stranica MORH-a.
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pet Svi 25, 2012 7:56 pm    Naslov poruke: Re: Dan otvorenih vrata MORH-a i Tehnički zbor Jarun-Zagreb Citiraj ovaj komentar

Super, thanks za informacije!

Sto se tice ovog...

ZlatkoB Napisao/la:
19,00 Prigodni letački program akro grupe „Krila Oluje“

...nadam se da je prognoza dobra....
Natrag na vrh
Hokum

Član od: 26 Lip 2006
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Svi 26, 2012 7:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izlozen je projektil rbs-15. Close up. Btw. Na stranicama morha pise da su KO u 18 h
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Damir
Gost
PorukaUpisano: Ned Svi 27, 2012 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moram proznati da sam ODUSEVLJEN danasnjim dogadjajem na Jarunu. Bilo je divno gledati sa kakvim su zanimanjem klinci (i odrasli) razgledavali mnogobrojnu izlozenu vojnu opremu i kako su im pripadnici nase vojske strpljivo i ljubazno sve objasnjavali. A nastup Krila oluje je bio zaista predivan. Decki su savrseno izveli zahtjevan i DUG program.

Bilo je pravo zadovoljstvo danas biti na Jarunu. Znam da ce zvucati pateticno, ali i to cu napisati - osjetio sam ponos gledajuci sve to. Very Happy
Natrag na vrh
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Ned Svi 27, 2012 11:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ja sam bio, možda poslije okačim slike, a imo sam i bliski susret sa patriom na cesti u petak, kreće se ko da levitira Shocked Inaće također pohvale ljudima koji su bili tamo stajali cijeli dan, jedino po meni previše klinaca, trebalo bi neku dobnu granicu stavit na 10 il 12 godina, stvarno predugi redovi i prebezobrazna djeca(kao i roditelji Rolling Eyes ), no možda sam to ipak samo ja(ne volim sitnu dječicu Razz ) al sve u svemu bilo je lijepo.
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 12:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Također mogu reći da je bilo odlično. Hrpa vojne opreme, i ljubazno vojno osoblje, stvarno ih treba pohvaliti kako su bili strpljivi sa onom gomilom klinaca koji bi svima ispilali živce Smile Malo sam i porazgovarao sa nekima od njih, vrhunski su to ljudi Smile
A Krila Oluje... bio sam i na probi i na kasnijem nastupu koji je bio fantastičan! Nevjerovatno koliko su savršeni, s obzirom na to kakvi su im uvjeti za rad... Tako da sasvim razumijem Damira kad kaže da je ponosan. Iako ni ja nisam sklon tim izljevima patetike Smile, mogu reći da stvarno imamo razloga za ponos Smile
E da, i 12.7 mm Barrett M95 u rukama, neprocjenjivo Smile
Natrag na vrh
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 9:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Također mogu reći da je bilo odlično. Fotkao sam si hrpu detalja za budući projekt Mil Mi 171 ali nažalost s mobom.
Patria me je malo razočarala. Ogromna je u usporedbi sa M 84. Nije mi jasno čemu tolika glomaznost kod transportera za ljudstvo i još je k tome slabo naoružana.
Damir
Gost
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 10:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam imao neki super-fotic, samo idiot. Zato stavljam samo ove dvije fotke, cisto zbog dojma:

Izvrsno letenje, svaka cast! Very Happy
Natrag na vrh
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 10:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mpuky1 Napisao/la:
Također mogu reći da je bilo odlično. Fotkao sam si hrpu detalja za budući projekt Mil Mi 171 ali nažalost s mobom.
Patria me je malo razočarala. Ogromna je u usporedbi sa M 84. Nije mi jasno čemu tolika glomaznost kod transportera za ljudstvo i još je k tome slabo naoružana.

pa da ga je lakse pogodit...... Very Happy Very Happy Cool
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mpuky1

Član od: 08 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 12:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Upravo tako treba uvesti novu mjernu jedinicu m2 tj. meta na kvadrat. Patria je velika kao oklopljeni mini bus a težnja modernog ratovanja je smanjenje profila. Možda je njena svrha strašenje masa ?
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Pon Svi 28, 2012 12:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ali opet ak se gleda da kad uđeš unutra moraš klećat da bi se micao, kakvi bi tek uvijeti bili da je još niža Confused
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Sri Svi 30, 2012 3:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bio sam malo na jarunu i pogledao tu tehniku. Moram priznati da sam ostao doslovno zapanjen velicinom helica koji je bio tamo. Mislim MI-171 da je bio. OGROMNA pticurina. OGROMNA!!!
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma