Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 2:55 am Naslov poruke: Schnellboot (Revell 1/72 + Griffon Model) **8.10.2013** |
|
|
Pozdrav.
Evo jos jednog zapocetog projekta a da druge nisam dovrsio. Tenk je gotov i ceka boje sa mosona, helic ceka bolje dane za dekaljiranje. Moram se tijesit nekako
Maketa ja Revellova, mjerilo 1/72, kupljena prije par mj na forumu za 100kn. Set je of Griffon Modela, stvarno odlicna firma , brdo plehovine, par rezinskih dijelova, metalne cijevi, 2 tokarena torpeda, styren i zice raznih debljina.
Ovog planiram radit iducih 6mj, tako da bude gotov za CK, skuzio sam da ocito nemogu zavrsit nista ako si ne zadam neki ultimatum, pa eto.
Radim od petka, i napredak je vidljiv. Griffon ima stvarno odlicne setove, topla preporuka.
Dvoumim se jos o kako bi ga napravio. Ili onako standardno na drveno postolje, ili u moru. Ako bi isao za ovu drugu opciju onda bi htio napravit ovako nesto:
Samo me malo strah kako ce izgledat, jer nikad nisam cackao sa morem, morao bi isprobavat koju tehniku koristit pogotovo jer je ovo 72, i jos veliki valovi. Ako neko ima koju ideju , nek slobodno napise.
Inace evo slike WIP-a.
 _________________ ...::Carpe Diem::...
veliko_pile: poruka promijenjena dana: Uto Lis 08, 2013 3:02 pm; prepravljeno ukupno 12 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 8:49 am Naslov poruke: |
|
|
Prokletstvo zapocetih projekata se nastavlja Ali kako si krenuo sa ovim ne sumnjam da ce valjat, iako i dalje ostajem pri tome da pustis more na miru i drzis se postolja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 9:50 am Naslov poruke: |
|
|
hm, vidim da ti fale sarafi na pantima.....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2539 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
Nakon Slidera ja mogu još izić sa onom poznatom ofucanom glupom (a ništa bolje mi ne pada na pamet ):
"A kako ti imaš velike šibice!!"
Stvarno dobroi uredno za takvu minijaturu, pogotovo elementi topa |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 12:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako ispadne kao onaj Missouri, ode tebi još jedna zlatna medalja! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 564 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 12:30 pm Naslov poruke: |
|
|
| kada staviš sav taj pleh,neće više biti plastična maketa ha,ha |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 2:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo pratim sa zanimanjem.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Pon Ožu 12, 2012 4:28 pm Naslov poruke: |
|
|
I ti onda meni....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 12:25 am Naslov poruke: |
|
|
vi ste jedan od onih par maketara na ovom forumu od kojih jedva cekan vidit slike neke zapocete makete.pratit cu ovo sa guston  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 12:33 am Naslov poruke: |
|
|
...meni kazes da sam bolestan....ovo kod tebe je vec ludilo.....u kojoj zeljezari si kupil pante.....nemrem verovat.....  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 12:38 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na lijepim komentarima, nadam se da cu odrzat taj nivo kvalitete tokom cijelog rada i da necu naic na prevelike probleme.
| josipww2 Napisao/la: | vi ste jedan od onih par maketara na ovom forumu od kojih jedva cekan vidit slike neke zapocete makete.pratit cu ovo sa guston  |
Nema potrebe za "vi", 22 godine su mi tako da mislim da sam mladi od vecina forumasa. Uvijek je lijepo cut pozitivan komentar, bodri me i daje mi snagu za ic dalje
Eto Flak 3.7 je gotov, mukotrpan posao, potroseno oko 7 sati non-stop rada, 129 dijelova (PE, zice i styren) i samo 1 dio plastike
Oprostite na kolicinu slika, ali ocu da vidite o cemu se radi:
 _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 12:52 am Naslov poruke: |
|
|
.....volim gledati ovakve stvari.......ja sam zagovaram puno fotografija pogotovo kad se radi o necem tako dobrom kao sto je ovaj tvoj top..
.....inace bih zelio da svi stavljamo sto vise fotki da se neke stvari bolje mogu vidjeti....  _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 1:08 am Naslov poruke: |
|
|
| Davor Napisao/la: | .....volim gledati ovakve stvari.......ja sam zagovaram puno fotografija pogotovo kad se radi o necem tako dobrom kao sto je ovaj tvoj top..
.....inace bih zelio da svi stavljamo sto vise fotki da se neke stvari bolje mogu vidjeti....  |
istina, meni isto ne smeta kad ima puno slika. Jedini nacin da vidimo nesto je preko slika, a koliko puta slike sa ovog foruma su mi pomagale pri proslim projektima kao referencu. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Uto Ožu 13, 2012 1:39 am Naslov poruke: |
|
|
po ovom ovo nije plastično maketarstvo barem po plastici (laički)(plastičnost je nešto drugo)ali fakat dobro sastavljen top od metala  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|