Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Schnellboot (Revell 1/72 + Griffon Model) **8.10.2013**
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 2:55 am    Naslov poruke: Schnellboot (Revell 1/72 + Griffon Model) **8.10.2013** Citiraj ovaj komentar

Pozdrav.

Evo jos jednog zapocetog projekta a da druge nisam dovrsio. Tenk je gotov i ceka boje sa mosona, helic ceka bolje dane za dekaljiranje. Moram se tijesit nekako Smile

Maketa ja Revellova, mjerilo 1/72, kupljena prije par mj na forumu za 100kn. Set je of Griffon Modela, stvarno odlicna firma , brdo plehovine, par rezinskih dijelova, metalne cijevi, 2 tokarena torpeda, styren i zice raznih debljina.

Ovog planiram radit iducih 6mj, tako da bude gotov za CK, skuzio sam da ocito nemogu zavrsit nista ako si ne zadam neki ultimatum, pa eto.

Radim od petka, i napredak je vidljiv. Griffon ima stvarno odlicne setove, topla preporuka.

Dvoumim se jos o kako bi ga napravio. Ili onako standardno na drveno postolje, ili u moru. Ako bi isao za ovu drugu opciju onda bi htio napravit ovako nesto:

Samo me malo strah kako ce izgledat, jer nikad nisam cackao sa morem, morao bi isprobavat koju tehniku koristit pogotovo jer je ovo 72, i jos veliki valovi. Ako neko ima koju ideju , nek slobodno napise.

Inace evo slike WIP-a.

veliko_pile: poruka promijenjena dana: Uto Lis 08, 2013 3:02 pm; prepravljeno ukupno 12 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
scarabei

Član od: 08 Pro 2009
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 8:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prokletstvo zapocetih projekata se nastavlja Very Happy Ali kako si krenuo sa ovim ne sumnjam da ce valjat, iako i dalje ostajem pri tome da pustis more na miru i drzis se postolja Goreprsti
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 9:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hm, vidim da ti fale sarafi na pantima..... Very Happy Cool Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 10:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nakon Slidera ja mogu još izić sa onom poznatom ofucanom glupom (a ništa bolje mi ne pada na pamet ):
"A kako ti imaš velike šibice!!" Cool Cool
Stvarno dobroi uredno za takvu minijaturu, pogotovo elementi topa
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 12:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ispadne kao onaj Missouri, ode tebi još jedna zlatna medalja!

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
dog

Član od: 17 Stu 2006
Mjesto: rijeka
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 12:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kada staviš sav taj pleh,neće više biti plastična maketa ha,ha
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Kekso

Član od: 18 Lip 2011
Mjesto: Bjelovar
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 2:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo pratim sa zanimanjem. Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Grega X

Član od: 09 Stu 2005
PorukaUpisano: Pon Ožu 12, 2012 4:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I ti onda meni.... Cool
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 12:25 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vi ste jedan od onih par maketara na ovom forumu od kojih jedva cekan vidit slike neke zapocete makete.pratit cu ovo sa guston Very Happy
Davor

Član od: 09 Lis 2011
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 12:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

...meni kazes da sam bolestan....ovo kod tebe je vec ludilo.....u kojoj zeljezari si kupil pante.....nemrem verovat..... Very Happy Very Happy Very Happy
veliko_pile

PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 12:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima na lijepim komentarima, nadam se da cu odrzat taj nivo kvalitete tokom cijelog rada i da necu naic na prevelike probleme.

josipww2 Napisao/la:
vi ste jedan od onih par maketara na ovom forumu od kojih jedva cekan vidit slike neke zapocete makete.pratit cu ovo sa guston Very Happy

Nema potrebe za "vi", 22 godine su mi tako da mislim da sam mladi od vecina forumasa. Uvijek je lijepo cut pozitivan komentar, bodri me i daje mi snagu za ic dalje Wink

Eto Flak 3.7 je gotov, mukotrpan posao, potroseno oko 7 sati non-stop rada, 129 dijelova (PE, zice i styren) i samo 1 dio plastike Laughing

Oprostite na kolicinu slika, ali ocu da vidite o cemu se radi:

Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 12:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Uf.
Davor

Član od: 09 Lis 2011
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

.....volim gledati ovakve stvari.......ja sam zagovaram puno fotografija pogotovo kad se radi o necem tako dobrom kao sto je ovaj tvoj top..
.....inace bih zelio da svi stavljamo sto vise fotki da se neke stvari bolje mogu vidjeti.... Very Happy
veliko_pile

PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 1:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Davor Napisao/la:
.....volim gledati ovakve stvari.......ja sam zagovaram puno fotografija pogotovo kad se radi o necem tako dobrom kao sto je ovaj tvoj top..
.....inace bih zelio da svi stavljamo sto vise fotki da se neke stvari bolje mogu vidjeti.... Very Happy

istina, meni isto ne smeta kad ima puno slika. Jedini nacin da vidimo nesto je preko slika, a koliko puta slike sa ovog foruma su mi pomagale pri proslim projektima kao referencu.
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Uto Ožu 13, 2012 1:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

po ovom ovo nije plastično maketarstvo barem po plastici Very Happy (laički)(plastičnost je nešto drugo)ali fakat dobro sastavljen top od metala Wink

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naprijed
Stranica 1/8

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma