Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Svi 28, 2011 10:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | Nikako da se probijem ali pokušaću za CK,ima vidim dosta Izraelaca F-16 a ovaj put mi nekako za oko zapinju brodovi,ima dobrih radova,morat ću na kontrolu vida nakon pregledanih prvih 20-ak fotografija dobro su mutne,šteta šta nema mogućnosti kao na FB da se oznaći osoba na fotografiji,ovako nagađam ko bi mogli bit nasmijani i smrknuto ozbiljni ućesnici |
A čuj nemam fotić ala soma ili više eura
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Svi 28, 2011 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: |
A čuj nemam fotić ala soma ili više eura
 |
Nije bitan fotić nego fotograf, i sa fotićem od 500 kuna mogu se napravit odlične fotke. Zapravo, ni to nije bitno. Ja zapravo ne vidim uopće smisao stavljanja mutne fotke na forum (nevezano za ovo takmičenje i ovaj thread i tvoje fotke jer većina ih je ipak dovoljno dobra). Općenito, prečesto se po forumu stavljaju fotke na kojima se jedva može prepoznat o čemu se uopće radi a kamoli da bi se mogao dat nekakav suvisao komentar.
BTW, vidim da je konkurencija bila opaka i da ima jako puno odličnih tj. vrhunskih maketa i da su suci imali pune ruke posla. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Sub Svi 28, 2011 11:27 pm Naslov poruke: |
|
|
ma samo sam sve uploado na PB i uopće nisam brisao mutne fotke,a ostale su za tu rezoluciju koju sam ja stavio sasvim ok ispale,jer mi se za prvu objavu tih fotki sa kupa nije dalo resajzat fotke iz visoke rezolucije na manju pa sam podesio fotić na minimum,ali glavno da su neki ljudi koji nisu bili na natjecanju imali prvi dojam u početku natjecanja i izložbe,NHF  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
 | | Član od: 03 Svi 2010 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 28, 2011 11:38 pm Naslov poruke: |
|
|
navratih danas, sve pohvale organizatorima i natjecateljima !!! jedino mi je žao što je barem do 12h bilo slabo za tržit :/ _________________ Matija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 12:00 am Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | Hvala na fotografijama ,i nadam se da će ih bit još
Vidim da je kvalitet i kvantitet u ozbiljnom porastu.Nagrađeni zbilja imaju razloga biti ponosni ali i oni koji nisu nagrađeni nemaju se ćega sramiti .svaka čast  |
to cijenim sve što si napisao _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 7:49 am Naslov poruke: |
|
|
| Mario Napisao/la: | ma samo sam sve uploado na PB i uopće nisam brisao mutne fotke,a ostale su za tu rezoluciju koju sam ja stavio sasvim ok ispale,jer mi se za prvu objavu tih fotki sa kupa nije dalo resajzat fotke iz visoke rezolucije na manju pa sam podesio fotić na minimum,ali glavno da su neki ljudi koji nisu bili na natjecanju imali prvi dojam u početku natjecanja i izložbe,NHF  |
Ma nema problema, znam ja da se za ovako brzi foto izvještaj sa terena trebalo i pomučit a i prihvatit neke kompromise, ove tvoje fotke su stvarno bile u stilu "live from scene" izvještaja.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 8:23 am Naslov poruke: |
|
|
mrgude pa sta se nisi javio barem, nisam te opce skuzio _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 9:20 am Naslov poruke: |
|
|
Čestitke organizatorima čestitke i svima koji su osvojili medalje a i onima koji nisu ništa osvojili ali su sudjelovali (netko mora biti i zadnji ). Hvala svima na ugodnom druženju, bilo mi je zbilja ugodno, ali mi je ipak jako falilo to što više nema Aranze sa nama... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
Mislim da je ove godine bilo više maketa nego ikad, onoliko brodova na jednom mijestu se stvarno rijetko vidi! Zbilja izvrsno! _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
 | | Član od: 03 Svi 2010 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 9:57 am Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | mrgude pa sta se nisi javio barem, nisam te opce skuzio |
da sam te vidio javio bi se sigruno al nisam se dugo zadržavao, nadivio sam se maketama i morao brisat dalje  _________________ Matija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fallschimjager
| | Član od: 21 Tra 2008 | | Poruke: 258 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 10:48 am Naslov poruke: |
|
|
Čestitke organizatorima, natjecateljima i osvajačima nagrada, u svoje i u ime HUVM-a. _________________
CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5795 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Ned Svi 29, 2011 11:45 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav svima, bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati. Formacijski sam morao dobiti medalju jer sam žiri toliko zatrpao sa svojim kantama da su mi dali ( ) posebnu kategoriju. Najveće priznanje žiriju jer su skužili da mi flaša vina bolje paše od pralina. Vidimo se i iduće godine.
Pozz Jablanko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5795 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|