Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

6.Kup Zagreb 28.5 2011"Slike"
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Svi 28, 2011 10:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

x wing Napisao/la:
Nikako da se probijem ali pokušaću za CK,ima vidim dosta Izraelaca F-16 a ovaj put mi nekako za oko zapinju brodovi,ima dobrih radova,morat ću na kontrolu vida nakon pregledanih prvih 20-ak fotografija Laughing Laughing dobro su mutne,šteta šta nema mogućnosti kao na FB da se oznaći osoba na fotografiji,ovako nagađam ko bi mogli bit nasmijani i smrknuto ozbiljni ućesnici

A čuj nemam fotić ala soma ili više eura
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sub Svi 28, 2011 11:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario Napisao/la:

A čuj nemam fotić ala soma ili više eura
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Nije bitan fotić nego fotograf, i sa fotićem od 500 kuna mogu se napravit odlične fotke. Zapravo, ni to nije bitno. Ja zapravo ne vidim uopće smisao stavljanja mutne fotke na forum (nevezano za ovo takmičenje i ovaj thread i tvoje fotke jer većina ih je ipak dovoljno dobra). Općenito, prečesto se po forumu stavljaju fotke na kojima se jedva može prepoznat o čemu se uopće radi a kamoli da bi se mogao dat nekakav suvisao komentar.

BTW, vidim da je konkurencija bila opaka i da ima jako puno odličnih tj. vrhunskih maketa i da su suci imali pune ruke posla.
Mario

PorukaUpisano: Sub Svi 28, 2011 11:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma samo sam sve uploado na PB i uopće nisam brisao mutne fotke,a ostale su za tu rezoluciju koju sam ja stavio sasvim ok ispale,jer mi se za prvu objavu tih fotki sa kupa nije dalo resajzat fotke iz visoke rezolucije na manju pa sam podesio fotić na minimum,ali glavno da su neki ljudi koji nisu bili na natjecanju imali prvi dojam u početku natjecanja i izložbe,NHF Very Happy

Natrag na vrh
mrgud

Član od: 03 Svi 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Svi 28, 2011 11:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

navratih danas, sve pohvale organizatorima i natjecateljima !!! jedino mi je žao što je barem do 12h bilo slabo za tržit :/
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Sub Svi 28, 2011 11:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na fotografijama ,i nadam se da će ih bit još Very Happy
Vidim da je kvalitet i kvantitet u ozbiljnom porastu.Nagrađeni zbilja imaju razloga biti ponosni ali i oni koji nisu nagrađeni nemaju se ćega sramiti .svaka čast Klanjanje
Mario

PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 12:00 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vulkanizer Napisao/la:
Hvala na fotografijama ,i nadam se da će ih bit još Very Happy
Vidim da je kvalitet i kvantitet u ozbiljnom porastu.Nagrađeni zbilja imaju razloga biti ponosni ali i oni koji nisu nagrađeni nemaju se ćega sramiti .svaka čast Klanjanje

to cijenim Wink sve što si napisao

Natrag na vrh
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 7:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mario Napisao/la:
ma samo sam sve uploado na PB i uopće nisam brisao mutne fotke,a ostale su za tu rezoluciju koju sam ja stavio sasvim ok ispale,jer mi se za prvu objavu tih fotki sa kupa nije dalo resajzat fotke iz visoke rezolucije na manju pa sam podesio fotić na minimum,ali glavno da su neki ljudi koji nisu bili na natjecanju imali prvi dojam u početku natjecanja i izložbe,NHF Very Happy

Ma nema problema, znam ja da se za ovako brzi foto izvještaj sa terena trebalo i pomučit a i prihvatit neke kompromise, ove tvoje fotke su stvarno bile u stilu "live from scene" izvještaja. Wink Very Happy
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 8:23 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mrgude pa sta se nisi javio barem, nisam te opce skuzio

Član od: 24 Kol 2007
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 9:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čestitke organizatorima U zdravlje čestitke i svima koji su osvojili medalje a i onima koji nisu ništa osvojili ali su sudjelovali (netko mora biti i zadnji Laughing ). Hvala svima na ugodnom druženju, bilo mi je zbilja ugodno, ali mi je ipak jako falilo to što više nema Aranze sa nama...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 9:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da je ove godine bilo više maketa nego ikad, onoliko brodova na jednom mijestu se stvarno rijetko vidi! Zbilja izvrsno!

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
mrgud

Član od: 03 Svi 2010
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 9:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
mrgude pa sta se nisi javio barem, nisam te opce skuzio

da sam te vidio javio bi se sigruno Very Happy al nisam se dugo zadržavao, nadivio sam se maketama i morao brisat dalje Wink
fallschimjager

Član od: 21 Tra 2008
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 10:48 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čestitke organizatorima, natjecateljima i osvajačima nagrada, u svoje i u ime HUVM-a.

CK 2018. NOVI PROSTOR - Žarka Dolinara 9
Betmen, Supermen, Nepismen
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 11:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Cestitke organizatorima i svim ucesnicima takmicenja i nagrađenima!! Kao i svake godine ovo takmicenje je sve bolje i bolje i naravno uvik uzitak mi je doci,a pogotovo što je bilo jako lipih i dobrih radova.
Jedino je šteta što je buvljak podbacio.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Minolovac 161

Član od: 16 Stu 2009
Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima, bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati. Formacijski sam morao dobiti medalju jer sam žiri toliko zatrpao sa svojim kantama da su mi dali ( Wink ) posebnu kategoriju. Najveće priznanje žiriju jer su skužili da mi flaša vina bolje paše od pralina. Vidimo se i iduće godine.
Pozz Jablanko
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Svi 29, 2011 11:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vulkanizer Napisao/la:
.......Vidim da je kvalitet i kvantitet u ozbiljnom porastu.Nagrađeni zbilja imaju razloga biti ponosni ali i oni koji nisu nagrađeni nemaju se ćega sramiti .svaka čast Klanjanje

Prave rijeci!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naprijed
Stranica 2/6

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma