Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 8:44 pm Naslov poruke: Kavanishi H7K-1 ALF |
|
|
evo konacno nakom puno peripetija gotov je, i ja sam i vise nego zadovoljan, em sto je krasan avion, ''rugoba'' bas kakve ja volim, a i cist ok je ispal
ukupno 305 dijelova na maketi( bez katapulta, njemu sam samo sajlu stavio), od toga 231 u kokpitu, a iz kutije je iskorišteno cijelih 24 dijela
Maketa je hasegava, mjerilo,naravno,za muskarce , 1:72
pa evo i slika (malo ih je vise, al mislim da ovaj put nisu lose- nekaj sam stisnul na foticu i gle cuda ) :
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda prekrasno i impozantno. Samo da je malo više svjetla............... _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 9:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno je krasan! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 10:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super je,pogotovo mi je drago što ste ga zavrsili iako je bilo mnogo problema! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
ludilo
samo mi nikako ne ide u glavu kako vam je stalo u kokpit 240 djelova  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2541 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 10:40 pm Naslov poruke: |
|
|
sviđa mi se kava
čestitke meštre  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 04, 2011 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Morat ću i ja složiti nekaj ovakvog ,jel ovo izgleda jako dobro! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Čet Svi 05, 2011 12:52 am Naslov poruke: |
|
|
Alf
Izvrstan Japanac, svaka cast  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 05, 2011 8:32 am Naslov poruke: |
|
|
Super izgleda, ovako na katapultu sa preklopljenim krilima. Ne mogu vidjeti nikakve posljedice problema sa krilima o kojim je bilo riječi u projektima u radu. Ne bi zgoreg došlo malo postshadinga po rebrima na krilima ali i ovako čist je OK.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 05, 2011 10:27 am Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Super izgleda, ovako na katapultu sa preklopljenim krilima. Ne mogu vidjeti nikakve posljedice problema sa krilima o kojim je bilo riječi u projektima u radu. Ne bi zgoreg došlo malo postshadinga po rebrima na krilima ali i ovako čist je OK.  |
s krilima sam se napatio maestralno, svaka polovina ima barem dva komadica stirena tamo di fali nek dio, puna su kita ali uspio sam nekako....bilo mi je zao odustat jer mi je trup ispal jako dobro
i da sam htio radit postshading ( a nisam, znas mene . platno i shadinzi mi bas ne idu skupa ) nisam imal volje , rundele su mi ispale ok tek treci put
ne znam zakaj sam imal tolko frke s tim rundelama, nedavno sam sprical sve oznake na B17 i sve je bilo bez problema...nema veze, meni je ovo ok, malo je izguljen po plofcima i to je to
sad imam na katapultu amera, engleza i japa, fale mi german, digić i žabar... ( i jos jedan amer, i jos tri engleza ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 05, 2011 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
| josipww2 Napisao/la: | ludilo
samo mi nikako ne ide u glavu kako vam je stalo u kokpit 240 djelova  |
polako i strpljivo
pa kad je kokpit za trojicu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|