Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Kavanishi H7K-1 ALF

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
slider
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 8:44 pm    Naslov poruke: Kavanishi H7K-1 ALF Citiraj ovaj komentar

evo konacno nakom puno peripetija gotov je, i ja sam i vise nego zadovoljan, em sto je krasan avion, ''rugoba'' bas kakve ja volim, a i cist ok je ispal
ukupno 305 dijelova na maketi( bez katapulta, njemu sam samo sajlu stavio), od toga 231 u kokpitu, a iz kutije je iskorišteno cijelih 24 dijela Very Happy Very Happy Very Happy
Maketa je hasegava, mjerilo,naravno,za muskarce , 1:72 Very Happy Very Happy Very Happy
pa evo i slika (malo ih je vise, al mislim da ovaj put nisu lose- nekaj sam stisnul na foticu i gle cuda Confused Shocked Very Happy Very Happy ) :

Natrag na vrh
Antun Janković

Član od: 04 Kol 2008
Mjesto: Swansea
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Izgleda prekrasno i impozantno. Samo da je malo više svjetla...............
Danny

Član od: 19 Pro 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 9:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno je krasan!
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 10:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo izgleda odlično,samo da su fotografije malo bolje.
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 10:11 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super je,pogotovo mi je drago što ste ga zavrsili iako je bilo mnogo problema!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
josipww2

Član od: 04 Lis 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 10:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ludilo Very Happy
samo mi nikako ne ide u glavu kako vam je stalo u kokpit 240 djelova Laughing
Leo - zd

Član od: 16 Pro 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sviđa mi se kava Cool
čestitke meštre Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Svi 04, 2011 11:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Morat ću i ja složiti nekaj ovakvog ,jel ovo izgleda jako dobro!
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Čet Svi 05, 2011 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Alf Rolling Eyes

Izvrstan Japanac, svaka cast Very Happy
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Svi 05, 2011 8:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Super izgleda, ovako na katapultu sa preklopljenim krilima. Ne mogu vidjeti nikakve posljedice problema sa krilima o kojim je bilo riječi u projektima u radu. Ne bi zgoreg došlo malo postshadinga po rebrima na krilima ali i ovako čist je OK. Very Happy

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 05, 2011 10:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Super izgleda, ovako na katapultu sa preklopljenim krilima. Ne mogu vidjeti nikakve posljedice problema sa krilima o kojim je bilo riječi u projektima u radu. Ne bi zgoreg došlo malo postshadinga po rebrima na krilima ali i ovako čist je OK. Very Happy

s krilima sam se napatio maestralno, svaka polovina ima barem dva komadica stirena tamo di fali nek dio, puna su kita ali uspio sam nekako....bilo mi je zao odustat jer mi je trup ispal jako dobro
i da sam htio radit postshading ( a nisam, znas mene . platno i shadinzi mi bas ne idu skupa Cool ) nisam imal volje , rundele su mi ispale ok tek treci put Crying or Very sad
ne znam zakaj sam imal tolko frke s tim rundelama, nedavno sam sprical sve oznake na B17 i sve je bilo bez problema...nema veze, meni je ovo ok, malo je izguljen po plofcima i to je to
sad imam na katapultu amera, engleza i japa, fale mi german, digić i žabar... Very Happy ( i jos jedan amer, i jos tri engleza Very Happy Very Happy Very Happy )
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 05, 2011 10:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

josipww2 Napisao/la:
ludilo Very Happy
samo mi nikako ne ide u glavu kako vam je stalo u kokpit 240 djelova Laughing

polako i strpljivo Very Happy Very Happy
pa kad je kokpit za trojicu Smile
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Čet Svi 05, 2011 8:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slide ''Morski '' odličnan je .Užitak je bilo pratit gradnju ,užitak ga je vidit i sad Very Happy
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma