Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Leopard 1 - 1/35, pitanje

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Pon Stu 16, 2009 9:35 pm    Naslov poruke: Leopard 1 - 1/35, pitanje Citiraj ovaj komentar

Da li stoji informacija da Leopard 1 Revell/ Italeria u mjerilu 1/35 ima toliko prekratke gusjenice da ih je apsolutno nemoguće spojiti???

Imam tu maketu doma i upravo je opremam metalurgijom pa mi je gornji podatak važan (da ne skidam sve kotače sa okvira i spajam na suho, sklon sam gubljenju istih), tim više što mi je navedeni tenk puno draži bez bočnih oklopa na gusjenicama pa je taj eventualni nedostatak gotovo nemoguće ispraviti / sakriti.

Na netu sam , pak, našao podatak da se radi o starijoj ali OK maketi pa me ovo malo zbunjuje. Tnx
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Uto Stu 17, 2009 12:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

neznam di si to čuo,ali to su čiste gluparije,ja sam ga radio revelovog leoparda 1 u 1/35 i gusjenice su čisto ok.bar su meni bile,evo ti link moga pa vidi kakve su ti gusjenice.

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=13271
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Ned Pro 05, 2010 1:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Isprika moderatorima, postam ovdje da ne otaram novi topic na sličnu temu.
Leopard 1 je na tržištu jako loše pokriven aftermarket gusjenicama (nema Friul ili nešto sl.) pa me zanima jel mu odgovara nešto drugo, npr. sa Leoparda 2?
Znam da je Leopard 2 veći i teži, ipak, ne razlikuju se bitno izgledom. Doma imam oba u 72, za Lea 2 se čini nešto šire, naravno.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma