Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pon Stu 16, 2009 9:35 pm Naslov poruke: Leopard 1 - 1/35, pitanje |
|
|
Da li stoji informacija da Leopard 1 Revell/ Italeria u mjerilu 1/35 ima toliko prekratke gusjenice da ih je apsolutno nemoguće spojiti???
Imam tu maketu doma i upravo je opremam metalurgijom pa mi je gornji podatak važan (da ne skidam sve kotače sa okvira i spajam na suho, sklon sam gubljenju istih), tim više što mi je navedeni tenk puno draži bez bočnih oklopa na gusjenicama pa je taj eventualni nedostatak gotovo nemoguće ispraviti / sakriti.
Na netu sam , pak, našao podatak da se radi o starijoj ali OK maketi pa me ovo malo zbunjuje. Tnx |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Ned Pro 05, 2010 1:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Isprika moderatorima, postam ovdje da ne otaram novi topic na sličnu temu.
Leopard 1 je na tržištu jako loše pokriven aftermarket gusjenicama (nema Friul ili nešto sl.) pa me zanima jel mu odgovara nešto drugo, npr. sa Leoparda 2?
Znam da je Leopard 2 veći i teži, ipak, ne razlikuju se bitno izgledom. Doma imam oba u 72, za Lea 2 se čini nešto šire, naravno.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|