Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Enterprise u Splitu - isječci s HRT-a

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 12:21 pm    Naslov poruke: Enterprise u Splitu - isječci s HRT-a Citiraj ovaj komentar

Bilo je malo prije na vijestima pa sam okinuo koji screenshot za prvu ruku. Nadam se da će uskoro tu osvanuti i koja prava fotka. Cool

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Zoki
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nije valjda ono ekipa iz Reoplana u onom malom brodiću na zadnjoj fotki LOL umire
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo Timmy za tebe nekoliko slika šta san ja danas uspija slikat sa svog balkona i raznih lokacija po Splitu. Uglavnom, kako je i rečeno, Big E se usidrija milju i po od splitske luke. Bliže od ovoga ne može (najbliže fotke su okinute s Katalinića briga, otprilike 1 km od njega), jedino ako se neko nije uputija prema njemu u privatnom aranžmanu (nisan vidija nikakvih privatnih brodica oko njega - vjerojatno se nije ni smilo prilazit nenajavljeno... radarske antene se stalno vrte...) Zadnje 4 slike su malo lošije, zrnate jer san razvuka zoom do kraja (optički 3x, digitalni 4x) kako bi što više uvatija

Oću pivu jer san se cili izgreba verajući se i provlačeći po stinama i nekoj šikari Very Happy

Jedri
Natrag na vrh
martin

Član od: 12 Ožu 2006
Mjesto: Vrsar
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 8:58 pm    Naslov poruke: zaslužio Citiraj ovaj komentar

Svaka čast za slike!Zaslužio si pivu!! Wink Cool
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 10:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pivo
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 11:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pohvale na trudu .
Svaka čast i više je od očekivanog .
Nadam se da je Timmy zadovoljan .

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Sri Svi 17, 2006 11:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I više sam nego zadovoljan. Essex, imaš kod mene pretplatu na pivu. Toliko mi je krivo što ne mogu prismrditi tom brodu...makar su mi avioni zapravo ono zbog čega bih htio biti tamo. Sad

Inače, ovi moji isječci s HRT-a su loše kvalitete jer TV program gledam preko TV kartice, a ovo su screenshotovi pa nije moglo ispasti bolje.
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 18, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ništa lakše. Za tebe i ostale koji žele više znat o ovom brodu evo
http://www.navsource.org/archives/02/65.htm
http://www.enterprise.navy.mil/

Pogotovo ovaj drugi ima ti super slika aviona njegove zračne skupine
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
PorukaUpisano: Čet Svi 18, 2006 12:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

2 Essex> zadnji link ne radi.
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 18, 2006 12:35 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To ti je zbog pive .
Dao si čovjeku pretplatu na tu tekučinu i sad mu se tresu ruke .
A taj dio tijela je jako bitan .
Šala !

Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Čet Svi 18, 2006 12:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Timmy Napisao/la:
2 Essex> zadnji link ne radi.

Hm, meni radi, evo otvorija san ga pet puta zaredom. Al ništa, nema veze, klikni na onaj prvi Navsourceov i na dnu stranice klikni na Official USS Enterprise (CVN-65) Web Site - to je to
Natrag na vrh
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Pon Svi 29, 2006 10:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

sve je to super ali zeleni se bune da je to stari brod i da je Jadran i naša obala ljepa jer takvi brodovi prije nisu posječivali naše more!!!!

ipak on ima i to 8 reaktora i puno aviona goriva i bombi na brodu a to je jako OPASNO kažu oni! Cool Cool
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pon Svi 29, 2006 10:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj brod šta je privezan uz desni bok Enterprisea je skuplja sve njegove balastne i otpadne vode stoga ne virujen da je bilo ikakve opasnosti za okoliš
Natrag na vrh
Karaya

PorukaUpisano: Uto Svi 30, 2006 9:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Ovaj brod šta je privezan uz desni bok Enterprisea je skuplja sve njegove balastne i otpadne vode stoga ne virujen da je bilo ikakve opasnosti za okoliš

Je to mi je jasno ali moraju se zeleni buniti, ko do sada nije niti jedan brod na atomski pogon uplovio u jadran! Cool
Karaya

PorukaUpisano: Uto Svi 30, 2006 9:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Karaya Napisao/la:
Essex Napisao/la:

Je to mi je jasno ali moraju se zeleni buniti, ko do sada nije niti jedan brod na atomski pogon uplovio u jadran! Cool

Ma to oni tako da mi nebi imali što za fotografirati.

Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma