Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2447 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 12:21 pm Naslov poruke: Enterprise u Splitu - isječci s HRT-a |
|
|
Bilo je malo prije na vijestima pa sam okinuo koji screenshot za prvu ruku. Nadam se da će uskoro tu osvanuti i koja prava fotka.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 7:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije valjda ono ekipa iz Reoplana u onom malom brodiću na zadnjoj fotki  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 8:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo Timmy za tebe nekoliko slika šta san ja danas uspija slikat sa svog balkona i raznih lokacija po Splitu. Uglavnom, kako je i rečeno, Big E se usidrija milju i po od splitske luke. Bliže od ovoga ne može (najbliže fotke su okinute s Katalinića briga, otprilike 1 km od njega), jedino ako se neko nije uputija prema njemu u privatnom aranžmanu (nisan vidija nikakvih privatnih brodica oko njega - vjerojatno se nije ni smilo prilazit nenajavljeno... radarske antene se stalno vrte...) Zadnje 4 slike su malo lošije, zrnate jer san razvuka zoom do kraja (optički 3x, digitalni 4x) kako bi što više uvatija
Oću pivu jer san se cili izgreba verajući se i provlačeći po stinama i nekoj šikari
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| martin
 | | Član od: 12 Ožu 2006 | | Poruke: 420 | | Mjesto: Vrsar |
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 8:58 pm Naslov poruke: zaslužio |
|
|
Svaka čast za slike!Zaslužio si pivu!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 10:47 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 11:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Pohvale na trudu .
Svaka čast i više je od očekivanog .
Nadam se da je Timmy zadovoljan .
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Sri Svi 17, 2006 11:57 pm Naslov poruke: |
|
|
I više sam nego zadovoljan. Essex, imaš kod mene pretplatu na pivu. Toliko mi je krivo što ne mogu prismrditi tom brodu...makar su mi avioni zapravo ono zbog čega bih htio biti tamo.
Inače, ovi moji isječci s HRT-a su loše kvalitete jer TV program gledam preko TV kartice, a ovo su screenshotovi pa nije moglo ispasti bolje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
|
Upisano: Čet Svi 18, 2006 12:32 am Naslov poruke: |
|
|
| 2 Essex> zadnji link ne radi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 18, 2006 12:35 am Naslov poruke: |
|
|
To ti je zbog pive .
Dao si čovjeku pretplatu na tu tekučinu i sad mu se tresu ruke .
A taj dio tijela je jako bitan .
Šala !
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Svi 18, 2006 12:44 am Naslov poruke: |
|
|
| Timmy Napisao/la: | | 2 Essex> zadnji link ne radi. |
Hm, meni radi, evo otvorija san ga pet puta zaredom. Al ništa, nema veze, klikni na onaj prvi Navsourceov i na dnu stranice klikni na Official USS Enterprise (CVN-65) Web Site - to je to |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Pon Svi 29, 2006 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
sve je to super ali zeleni se bune da je to stari brod i da je Jadran i naša obala ljepa jer takvi brodovi prije nisu posječivali naše more!!!!
ipak on ima i to 8 reaktora i puno aviona goriva i bombi na brodu a to je jako OPASNO kažu oni!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Svi 29, 2006 10:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ovaj brod šta je privezan uz desni bok Enterprisea je skuplja sve njegove balastne i otpadne vode stoga ne virujen da je bilo ikakve opasnosti za okoliš |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 9:37 am Naslov poruke: |
|
|
| Essex Napisao/la: | | Ovaj brod šta je privezan uz desni bok Enterprisea je skuplja sve njegove balastne i otpadne vode stoga ne virujen da je bilo ikakve opasnosti za okoliš |
Je to mi je jasno ali moraju se zeleni buniti, ko do sada nije niti jedan brod na atomski pogon uplovio u jadran!  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
|
Upisano: Uto Svi 30, 2006 9:40 am Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | | Essex Napisao/la: | | Ovaj brod šta je privezan uz desni bok Enterprisea je skuplja sve njegove balastne i otpadne vode stoga ne virujen da je bilo ikakve opasnosti za okoliš |
Je to mi je jasno ali moraju se zeleni buniti, ko do sada nije niti jedan brod na atomski pogon uplovio u jadran!
Ma to oni tako da mi nebi imali što za fotografirati.
|
_________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|