Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Postovane kolege,

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
u-boat

Član od: 30 Jul 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Pet Lis 29, 2010 10:50 am    Naslov poruke: Postovane kolege, Citiraj ovaj komentar

Nisam znao kako da dam naslov ovoj temi, nisam znao ni u koju rubriku da je smjestim, nisam morao ni da zapocinjem pisati o ovome, ali covjek mora nekad i da se izjada, da "pusti" i glas a da zna da ce ga neko cuti. Naime u mom gradu, Sarajevu, nemate vise gdje kupiti maketu! Jedini mjesto koje je nabavljalo i prodavalo makete (Mercator) vise ih nece nabavljati! U jednom malom dijelu, u jednom cosku zvanom "Slobodno vrijeme" gdje su se nekad na policama nalazile makete i boje sada se nalaze djecije pelene i vlazne maramice. Na moje pitanje gdje su premjestili makete, radnica mi odgovara da to vise nemaju, na pitanje hoce li narucivati rekla je da ne zna ali da misli da nece! Ja bih zamolio sve koji znaju da mi kazu koji je siguran sajt za narucivanje maketa na netu i da li Alpha isporucuje proizvode na podrucije BiH? Hvala.

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Pet Lis 29, 2010 12:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U hrvatskoj isto nije bas bajno sa maketama, ali da se nesto pronaci....

Ja bih ti preporucio http://www.modelhobbies.co.uk/shop/ iz Velike Britanije. Cesto sam uzimao kod njih i zadovoljan sam cijenama i brzinom usluge. Maksimalno sam cekao 10 dana, minimalno 4...

Uzimao sam i sa poljskog http://www.jadarhobby.pl/ . Oni imaju dosta toga sto nisam mogao naci kod Britanaca i dosta dobro su zastupljeni aftermarketi za manja mjerila... Jedino kod njih se nacekas da paket stigne, mjesec do dva, a i postarina im je paprena...

Narucujem i sa http://www.hobbyeasy.com/ . Jako su brzi, imaju dobar izbor maketa, postarina je relativno mala...

Probas i na ebayu potrazit...

LP

Ilija
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
u-boat

PorukaUpisano: Ned Lis 31, 2010 5:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala ti puno Rukovanje

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Hare

Član od: 19 Ruj 2007
PorukaUpisano: Ned Lis 31, 2010 6:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nadam se da je ovo u Mercatoru privremeno, jer sramota je da u Sarajevu nema nista za maketare.
Natrag na vrh
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Ned Lis 31, 2010 6:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovim gore navedenim shopovima možeš slobodno pridružiti i...
http://www.luckymodel.com/scale.aspx

Brz, pouzdan i šta je najvažnije imaš paypal opciju plačanja. Wink

Ista stvar i sa...
http://www.hlj.com/
Natrag na vrh
Mirko S. Zlikovski

Član od: 25 Ožu 2008
PorukaUpisano: Ned Lis 31, 2010 6:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja ću ti, uz već navedene, preporučiti i www.modelimex.com te www.nkrmodels.com.au
A na ebayu se može naći svašta, samo pazi da je od prodavača sa 100% pozitivnim feedbackom.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
u-boat

PorukaUpisano: Pon Stu 01, 2010 1:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hare Napisao/la:
Nadam se da je ovo u Mercatoru privremeno, jer sramota je da u Sarajevu nema nista za maketare.

E kolega Hare ja sa poslao mail na Mercatorov e-mail koji je namjenjen potrosacima da pitaju sta ih interesuje i dobio sam ovaj odgovor:

"Postovani,
Sto se tiče programa Revell(maketa),spomenuti odjekat će i dalje
nastaviti sa nabavkom ovog programa.
Narudžba maketa će se uraditi po planu naručivanja od 01.11-05.11.2010god.
Uz to se nadam da ćemo imati i nešto novog asortimana maketa.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broj
033/286-363;033/286-234."

Mail sam poslao juce, odgovor je stigao danas! Ja se nadam da ce ipak biti nesto od maketa u Sarajevu Wink!

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
u-boat

PorukaUpisano: Pon Stu 01, 2010 1:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na pomoci, linkovima i objasnjenju barakuda i Mirko S. Zlikovski. Ovo ce biti jedina mogucnost za makete ako nas Mercator ispali!

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Aces High

Član od: 02 Lip 2009
Mjesto: Đakovo
PorukaUpisano: Uto Stu 02, 2010 9:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čovječe, a ja baš jučer prolazio kroz Sarajevo i namjeravao svratiti do Mercatora vidjeti ima li štogod zanimljivo, ali u zadnji tren se predomislio. Laughing
Šteta što je tako. Evo i u Osijeku u Mercatoru već duže vrijeme nema novih maketa niti pribora.
Ja bi ti od internet shopova još preporučio i http://www.modelsforsale.com/. S njima nikad problema, jako su profesionalni i brzi.Nisu baš pretjerano opskrbljeni, ali meni su ok. I još ti odbiju britanski porez (VAT) pri narudžbi, a daju i popuste ako si redovna mušterija.
S modelhobbies nemam baš najbolja iskustva, znali su ponekad ispustiti određene dijelove narudžbe i iste uredno naplatiti.
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Stu 02, 2010 9:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

S modelhobbies nemam baš najbolja iskustva, znali su ponekad ispustiti određene dijelove narudžbe i iste uredno naplatiti.[/quote]

Nažalost, istina. Ili ti uredno pošalju mail da su nešto poslali a to se onda pojavi na Sveto Nigdarjevo. Onda ide prepiska, jesu poslali- nisu poslali, oće zamjena proizvoda-neće zamjena proizvoda...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
barakuda

Član od: 22 Sij 2007
Mjesto: ST
PorukaUpisano: Uto Stu 02, 2010 11:46 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj shop je također dobar i pouzdan.
http://www.modelsforsale.com/

Dobra je stvar šta se zarazliku od Model hobbiesa odmah može vidjeti koliko je čega na stanju.

Moja preporuka je za ubuduće, barem tako ja radim u zadnje vrijeme jer mi je dosadilo konstantno dopisivanje, zamjena i traženje novca u pojedinim shopovima - trenutno mi je tako s Jadarom kojeg brišem s liste, kontaktirati ih mailom za određeni artikal koji vam je interesantan. Ako je to pravi shop onda će vam odgovoriti u roku od dan-dva..ako ne...zaboravite na njih.
Natrag na vrh
u-boat

PorukaUpisano: Sri Stu 03, 2010 8:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala vam na pomoci Rukovanje U zdravlje

凸(¬‿¬)凸
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Ostalo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma