Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bumble bee Moderator
 | | Član od: 23 Jul 2006 | | Poruke: 979 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 09, 2010 8:15 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala na linku... sve je ok do 11:38 kada se pojavljuje Topol  _________________ Domagoj Kamenjarin
MK Grunf |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Svi 09, 2010 9:07 pm Naslov poruke: |
|
|
najjaci trenutak je kad 6000 vojnika piva himnu,zaledi ti se krv u zilama
(ovo je sa parade 2007.) http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0 _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antonio
 | | Član od: 24 Sij 2006 | | Poruke: 550 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Svi 09, 2010 9:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Vrlo, Vrlo impresivno.
Kakva vojska!
Shema bojanja modernog ruskog oklopa mi je zanimljiva.
P.s. TOPOL da se naježiš, koja moć. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 1:10 am Naslov poruke: |
|
|
Pitam se gdje su našli tog klauna od komentatora. Kao nekakva bivša vojna osoba. Čizes! Lik nema pojma što priča.
Kad je za Sotku rekao da je "self propeld HAUVICER"...pa hajde Bo'ž pomozi...ali kad je VLRS Smerč nazvao Topolom...e tu sam skoro pao sa stolice od smijeha.
Kad su zaista naišli Topoli...mudro je brbljao o nečem drugome...a na njegovu ga sreću novinar nije ništa pitao. Baš me zanima što bi rekao da ga je novinar pitao što to upravo nailazi.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 10:56 am Naslov poruke: |
|
|
Da,da to sam i ja skontao da lik priča budalaštine,dobro za jedan kamion nisam ni ja znao šta je ili sam prvi put vidio,recimo onaj kamion na 10.00min.neki PZO sustav,nemam pojma,imoram priznati da mi se sviđa njihov "hummer" _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sovremenny
 | | Član od: 29 Sij 2009 | | Poruke: 951 | | Mjesto: Istra |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | | ali kad je VLRS Smerč nazvao Topolom... |
da nije možda taj ''Topol'' S-400 sustav, a ne Smerč ??....pogledaj još jedanput..
..a ča se parade tiće, gušta san je gledat u nedilju ujutro ... _________________
http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg
Sovremenny: poruka promijenjena dana: Pon Svi 10, 2010 9:47 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 9:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| dekybomber Napisao/la: | | Da,da to sam i ja skontao da lik priča budalaštine,dobro za jedan kamion nisam ni ja znao šta je ili sam prvi put vidio,recimo onaj kamion na 10.00min.neki PZO sustav,nemam pojma,imoram priznati da mi se sviđa njihov "hummer" |
http://en.wikipedia.org/wiki/Pantsir-S1
pantsir S1, pošto pratim forumulu 1 na HRTu, jednostavno ignoriram komentatore tako da i ne slušam što pričaju! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sovremenny Napisao/la: | | AleksandarMorozov Napisao/la: | | ali kad je VLRS Smerč nazvao Topolom... |
da nije možda taj ''Topol'' S-400 sustav, a ne Smerč ??....pogledaj još jedanput..
..a ča se parade tiće, gušta san je gledat u nedilju ujutro ... |
A nemam pojma. Možda je i S-400 nazvao Topolom. Uglavnom...valjao sam se od smijeha. Nije ni čudo što nisam točno zapamtio. Uglavnom...svejedno je. Jedino je važno da se radi o "bivšoj vojnoj osobi" koja se odlično razumije u bit problema. Najozbiljnije...lik priča, a ja bukvalno plačem od smijeha pred kompom. Još kad ga je novinar pohvalio rekavši mu kako se on, kao "bivša vojna osoba" baš dobro razumije u te stvari...ajme...
Abokte...nabrijani maketarski gikovi se nasprdavaju s čovjekom. Pa ja bih u zemlju propao da sam na njegovom mjestu i da to saznam. Promjenio bih broj telefona tog trena.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Eh da. Ne želim nikoga vrijeđati pa se unaprijed ograđujem...no...pade mi na pamet Fran Višnar...ako mu se dobro sjećam imena...nemam pojma zašto.
Sjećate li se tog lika...s onim njegovim bedžem u obliku F-16 ili nečeg sličnog?  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Uto Svi 11, 2010 12:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Kokoš govori za boje ruske zastave iscrtane na nebu da je podsjećaju na francusku zastavu! Tipično novinarski tj. bez zrna obrazovanja... _________________ Svi smo mi Marko Babić |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| potez XXV
 | | Član od: 03 Svi 2006 | | Poruke: 855 | |
|
Upisano: Uto Svi 11, 2010 12:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Rusku zastavu su iscrtavali su-25 ili su-39, ima netko informaciju? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Uto Svi 11, 2010 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| potez XXV Napisao/la: | | Rusku zastavu su iscrtavali su-25 ili su-39, ima netko informaciju? |
25 i 25UB |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
|
Upisano: Čet Svi 13, 2010 11:36 am Naslov poruke: |
|
|
I? Da li je netko do sada naišao na bolju snimku? Po mogućnosti s glasom službenog komentatora s razglasa...i bez upadica tipa: "Sad nailazi hardver, što je zanimljivije vama muškarcima" ili "Gle...ruska zastava na nebu. Hehe...nemojte ju pomiješati s francuskom"? Da ne spominjem "bivšu vojnu osobu".  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Pierre
 | | Član od: 12 Stu 2008 | | Poruke: 338 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|